دانلود و خرید کتاب زبان نظریه انتخاب ویلیام گلسر ترجمه علی صاحبی
تصویر جلد کتاب زبان نظریه انتخاب

کتاب زبان نظریه انتخاب

معرفی کتاب زبان نظریه انتخاب

کتاب الکترونیکی زبان نظریه انتخاب نوشتۀ ویلیام گلسر و کارلین گلسر با ترجمۀ علی صاحبی در انتشارات سایه سخن چاپ شده است. این کتاب به بررسی چگونگی استفاده از زبان تئوری انتخاب در روابط انسانی و ایجاد تعاملات معنادار و رضایت‌بخش در حوزه‌های مختلف زندگی مانند خانواده، مدرسه و محیط کار می‌پردازد.

درباره کتاب زبان نظریه انتخاب

این کتاب به‌عنوان یکی از آثار مکمل نظریه انتخاب، به بررسی کاربرد زبان تئوری انتخاب در موقعیت‌های مختلف می‌پردازد. ویلیام گلسر در این اثر تأکید می‌کند که زبان مورد استفاده در تعاملات روزمره تأثیر زیادی بر کیفیت روابط دارد. ازآنجاکه بسیاری از افراد در جوامع امروزی با روش‌های کنترل بیرونی، استفاده آمرانه از قدرت، و روان‌شناسی تنبیه و تشویق رشد کرده‌اند، به‌کارگیری اصول نظریه انتخاب نیازمند یادگیری زبان جدیدی است که بر همکاری، همدلی و خودمختاری فردی تأکید دارد.

این کتاب به‌طور خاص به موضوعاتی مانند تربیت فرزندان، روابط زناشویی، محیط کار و آموزش پرداخته و نشان می‌دهد چگونه زبان تئوری انتخاب می‌تواند به کاهش تعارضات، بهبود کیفیت روابط و ایجاد محیطی رضایت‌بخش کمک کند. مترجم در پیشگفتار کتاب توضیح می‌دهد که ترجمه این اثر با هدف گسترش دانش تئوری انتخاب و کمک به جامعه‌ای انسانی‌تر و پویاتر صورت گرفته است.

ویلیام گلسر، روان‌پزشک برجسته و بنیان‌گذار نظریه انتخاب و واقعیت‌درمانی، با آثار متعددی در حوزه روان‌شناسی، نقش مهمی در تغییر دیدگاه‌های رایج دربارۀ رفتار انسانی و روابط اجتماعی داشته است. کارلین گلسر نیز با همکاری در نگارش این اثر، در انتقال کاربردهای عملی نظریه انتخاب نقش داشته است.

کتاب زبان نظریه انتخاب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای والدین، معلمان، مشاوران، مدیران و افرادی که به بهبود روابط خود در زندگی شخصی و حرفه‌ای علاقه‌مند هستند، مناسب است. همچنین، متخصصان روان‌شناسی و روان‌درمانی می‌توانند از این کتاب برای توسعه مهارت‌های ارتباطی استفاده کنند.

بخشی از کتاب زبان نظریه انتخاب

«زبان کنترل بیرونی

هه! عاشق هم خواهیم ماند تا زمانی که مرگ ما را از هم جدا کنه... و من دارم فکر میکنم من بایستی الان مرده باشم! شاید ما اصلاً نمی‌بایست با هم ازدواج می‌کردیم. من احساس فلاکت و بدبختی میکنم. تو چرا با من این کارها رو میکنی؟ چرا با من این‌جوری رفتار می‌کنی؟ ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

زبان تئوری انتخاب

نمیدونم مشکل چیه ولی اوضاع اصلاً خوب نیست. من حتی دوست ندارم بیام خونه. هردوی ما ناراحتیم، ولی وقتی ازدواج کردیم هردوی ما خشنود بودیم. من دیوونۀ اینم که به تو عشق و توجه نثار کنم ولی نیاز دارم تو هم به من این فرصترو بدی. من عصبانی نیستم بلکه دلسردم چون انتظاراتم برآورده نمیشه. دارم کمکم ناامید می‌شم. اگه می‌خوای رابطهرو تمامش کنی بگو، وگرنه به خاطر خدا هم که شده بیا با هم گفتگو کنیم.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

زبان کنترل بیرونی

سعی دارم باهات حرف بزنم ولی تو هیچوقت علاقه نشون نمی‌دی. دیگه حوصلۀ این تلویزیونرو ندارم. چرا هیچ‌وقت کتاب نمی‌خونی؟ من برای یک گفتگوی خوب دلم لک زده. بالاخره وقتشو پیدا کردیم، بچهها بزرگ شدند و رفتند و من هم که بازنشسته شدم. تو حتی سعی نمی‌کنی بفهمی به من چی می‌گذره.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

زبان تئوری انتخاب

تو می‌گی که من همش سرم تو کتابه، درسته ولی من می‌گم تو همش چشمت به تلویزیون دوخته شده. این‌جوری ما داریم به کجا می‌رسیم؟ هیچ با هم حرف نمی‌زنیم. من هر جایی که تو بخوای باهات می‌آم. چیزی که زیاد داریم وقته. بنابراین بیا یک برنامۀ مسافرتی با هم ترتیب بدیم، می‌تونیم از پس هزینههاش بربیاییم.‬‬‬‬‬»