کتاب درون آب پائولا هاوکینز + دانلود نمونه رایگان

کتاب درون آب

انتشارات:نشر هیرمند
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب درون آب

کتاب الکترونیکی درون آب نوشتهٔ «پائولا هاوکینز» با ترجمهٔ «مهرآیین اخوت» توسط نشر هیرمند منتشر شده است. این اثر در دسته‌بندی رمان‌های معمایی و روان‌شناختی قرار می‌گیرد و داستانی پرتعلیق را در بستری از رازهای خانوادگی و اجتماعی روایت می‌کند. رمان «درون آب» با محوریت مرگ‌های مشکوک در یک شهر کوچک و تأثیر آن بر زندگی شخصیت‌ها، به بررسی لایه‌های پنهان روابط انسانی و حافظه می‌پردازد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب درون آب اثر پائولا هاوکینز

کتاب «درون آب» رمانی معمایی و روان‌شناختی است که «پائولا هاوکینز»، نویسندهٔ شناخته‌شدهٔ ژانر تریلر، آن را نوشته است. این کتاب با ساختاری چندصدایی و روایت‌هایی از زاویه‌دید شخصیت‌های مختلف، داستان مرگ‌های مشکوک زنان در شهری کوچک به نام «بکفورد» را دنبال می‌کند. روایت‌ها به‌صورت فصل‌هایی کوتاه و از زبان شخصیت‌هایی چون «جولز»، «لینا»، «نیکی»، «لوئیز» و کارآگاهان پلیس پیش می‌رود و هرکدام بخشی از حقیقت را آشکار می‌کنند.

فضای داستان آمیخته با رمزوراز، خاطرات مبهم و گذشته‌های حل‌نشده است. «پائولا هاوکینز» در رمان «درون آب» با بهره‌گیری از عناصر تریلر روان‌شناختی، به موضوعاتی چون تأثیر گذشته بر حال، نقش حافظه و روایت‌های شخصی در شکل‌گیری حقیقت و همچنین مناسبات پیچیدهٔ خانوادگی و اجتماعی می‌پردازد. این رمان با تمرکز بر یک رودخانهٔ اسرارآمیز و آبگیری که محل مرگ‌های متعدد بوده، فضایی وهم‌آلود و پرتنش را خلق کرده است.

خلاصه داستان درون آب

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان «درون آب» با کشف جسد «نل آبوت» در رودخانهٔ شهر «بکفورد» آغاز می‌شود؛ زنی که سال‌ها دربارهٔ مرگ‌های مشکوک زنان در همان آبگیر تحقیق می‌کرد. مرگ او خواهرش «جولز» را پس از سال‌ها دوری به زادگاهشان بازمی‌گرداند تا از دختر نوجوان «نل»، «لینا»، مراقبت کند، اما بازگشت «جولز» زخم‌های قدیمی و رازهای سرکوب‌شدهٔ خانواده را دوباره زنده می‌کند. در همین حال، پلیس محلی به رهبری کارآگاه «تاونسند» و گروهبان «مورگان»، تحقیقات دربارهٔ مرگ «نل» را آغاز می‌کنند و به‌تدریج با گذشتهٔ تاریک شهر و ارتباط مرگ‌های قبلی با یکدیگر روبه‌رو می‌شوند. رمان از زبان شخصیت‌های مختلف روایت می‌شود و هرکدام با خاطرات، تردیدها و برداشت‌های شخصی خود لایه‌هایی از حقیقت را آشکار یا پنهان می‌کنند.

«لینا»، دختر «نل»، با احساس گناه و خشم نسبت‌به مادرش دست‌وپنجه نرم می‌کند و «جولز» نیز با خاطرات کودکی و رابطهٔ پیچیده‌اش با خواهرش مواجه می‌شود. در کنار آنها، شخصیت‌هایی چون «نیکی»، «لوئیز» و «مارک»، هرکدام بخشی از گذشتهٔ شهر و رازهای آبگیر را بازگو می‌کنند. داستان به‌تدریج نشان می‌دهد که مرگ «نل» تنها یک حادثهٔ ساده نیست و هرکدام از ساکنان شهر چیزی برای پنهان‌کردن دارند. رمان «درون آب» با پیشبرد روایت در میان خاطرات، سوءظن‌ها و افشاگری‌های تدریجی، تصویری از تأثیر گذشته و رازهای ناگفته بر زندگی اکنون شخصیت‌ها ترسیم می‌کند، بی‌آنکه تا پایانْ حقیقت به‌سادگی آشکار شود.

چرا باید کتاب درون آب را بخوانیم؟

این رمان با ساختار چندصدایی و روایت‌های متقاطع، تجربه‌ای متفاوت از خواندن یک داستان معمایی ارائه می‌دهد. «درون آب» نه‌تنها به رمزگشایی یک مرگ مشکوک می‌پردازد، بلکه به بررسی تأثیر خاطرات، روایت‌های شخصی و رازهای خانوادگی بر زندگی افراد نیز می‌پردازد. فضای وهم‌آلود و پرتعلیق داستانْ خواننده را درگیر لایه‌های پنهان روابط انسانی و پیچیدگی‌های روان‌شناختی شخصیت‌ها می‌کند. همچنین پرداختن به موضوعاتی چون حافظه، گناه، قضاوت و نقش جامعه در شکل‌گیری سرنوشت افراد، این اثر را از یک تریلر صرف فراتر می‌برد و آن را به اثری تأمل‌برانگیز تبدیل می‌کند.

رمان «درون آب» برای علاقه‌مندان به رمان‌های معمایی، تریلر روان‌شناختی و داستان‌هایی با روایت چندلایه و شخصیت‌پردازی عمیق مناسب است. کسانی که به داستان‌هایی دربارهٔ رازهای خانوادگی، تأثیر گذشته بر حال و روابط پیچیدهٔ انسانی علاقه دارند از خواندن این کتاب لذت خواهند برد. همچنین مخاطبانی که به‌دنبال اثری پرتعلیق و پررمزوراز هستند این رمان را جذاب خواهند یافت.

درباره پائولا هاوکینز

«پائولا هاوکینز»، نویسندهٔ بریتانیاییِ متولد سال ۱۹۷۲ در شهر «هراره»، پس از ۱۷سالگی به لندن رفت و در دانشگاه آکسفورد رشته‌های فلسفه و علوم سیاسی را به پایان رساند. پدر او استاد اقتصاد و روزنامه‌نگار مالی بود. سال‌ها فعالیت در روزنامه‌نگاری باعث شد «هاوکینز» نگاهی دقیق و تیزبین به مسائل انسانی داشته باشد؛ نگاهی که در رمان مشهورش «دختری در قطار» به‌خوبی دیده می‌شود.

اگرچه آثار دیگری از او منتشر شده، هیچ‌کدام به موفقیت خیره‌کنندهٔ «دختری در قطار» نرسیدند. او پیش‌تر کتابی با عنوان «الههٔ پول» منتشر کرده بود که شامل توصیه‌هایی برای ثروتمند شدن زنان بود و پس از آن «امی سیلور» را نوشت که نتوانست موفقیت مالی و ادبی کسب کند. این شکست‌ها باعث شد «هاوکینز» تصمیم بگیرد کتابی عمیق و تأثیرگذار بنویسد؛ «دختری در قطار» که نوشتنش شش ماه طول کشید.

برای تکمیل این اثر، «هاوکینز» مجبور شد از پدرش کمک مالی بگیرد. او با دانش آکادمیک و تجربهٔ روزنامه‌نگاری خود، شناخت عمیقی از مسائلی مانند خشونت خانگی علیه زنان و استفاده از الکل و مواد مخدر داشت و توانسته بود این موضوعات را با احساسات انسانی و پیچیدگی‌های روانی شخصیت‌ها ترکیب کند. هماهنگی این عناصر در نوشته‌های او نشان‌دهندهٔ نبوغ و توانایی وی در خلق داستان‌های پیچیده و جذاب است. «دختری در قطار» که پرفروش‌ترین کتاب سال ۲۰۱۵ بود، بخشی از سه‌گانه‌ای با محوریت خشونت خانگی و سوءمصرف الکل و مواد مخدر محسوب می‌شود.

بخشی از کتاب درون آب

«یادم هست. روی صندلی عقب ماشین کمپینگ بالش‌ها را وسط روی هم چیده بودیم تا مرز بین قلمرو من و تو معلوم باشد؛ به بکفورد می‌رفتیم تا تابستان آن‌جا بمانیم. تو هیجان‌زده و بی‌قرار بودی --صبر نداشتی تا زودتر برسیم آن‌جا؛ من حالم از ماشین‌زدگی خراب بود و سعی می‌کردم بالا نیاورم. مسأله این نبود که فقط یادم آمده باشد؛ حسش هم کردم. امروز بعدازظهر هم همان ماشین‌زدگی را حس کردم... وقتی مثل پیرزن‌ها پشت فرمان قوز کرده بودم و سریع و بد می‌راندم و سر پیچ‌ها تا وسط جاده می‌رفتم و محکم روی ترمز می‌کوبیدم و به محض دیدن ماشین‌هایی که از روبه‌رو می‌آمدند دست و پایم را گم می‌کردم. وقتی می‌دیدم ون سفیدی به موازات یکی از آن لاین‌های باریک به سمتم می‌آید دچار همان حس همیشگی می‌شدم و با خودم می‌گفتم الانه که منحرف بشم. الانه که صاف برم جلوش. نه به این خاطر که دلم می‌خواهد. بلکه چون دست خودم نیست. انگار در آخرین لحظه تمام اختیارم را از دست می‌دهم. مثل همان حسی است که وقتی لب پرتگاه ایستاده‌ای یا لب سکوی قطار ایستاده‌ای دچارش می‌شوی؛ حس می‌کنی دستی نامرئی تو را سوق می‌دهد. چه می‌شود اگر؟ چه می‌شود اگر یک قدم به جلو بروم؟ چه می‌شود اگر فرمان را بچرخانم. (انگار من و تو خیلی هم با هم فرق نداریم.)»

معرفی نویسنده
پائولا هاوکینز

پائولا هاوکینز در ۲۶ آگوست ۱۹۷۲ در سالزبری، رودزیا زیمبابوه به دنیا آمد و بزرگ شد. جایی که پدرش استاد اقتصاد و روزنامه‌نگار بود. در هفده‌سالگی به همراه خانواده به لندن نقل مکان کرد. او در دانشگاه آکسفورد اقتصاد، فلسفه و سیاست خواند و کار خود را در اواسط دهه ۱۹۹۰ به عنوان یک روزنامه‌نگار مالی برای تایمز لندن آغاز کرد. او تا سال ۲۰۰۴ با روزنامه‌ی تایمز بود، سپس تا سال ۲۰۰۹ به عنوان روزنامه‌نگار آزاد کار کرد.