پائولا هاوکینز در ۲۶ آگوست ۱۹۷۲ در سالزبری، رودزیا زیمبابوه به دنیا آمد و بزرگ شد. جایی که پدرش استاد اقتصاد و روزنامهنگار بود. در هفدهسالگی به همراه خانواده به لندن نقل مکان کرد. او در دانشگاه آکسفورد اقتصاد، فلسفه و سیاست خواند و کار خود را در اواسط دهه ۱۹۹۰ به عنوان یک روزنامهنگار مالی برای تایمز لندن آغاز کرد. او تا سال ۲۰۰۴ با روزنامهی تایمز بود، سپس تا سال ۲۰۰۹ به عنوان روزنامهنگار آزاد کار کرد.
هاوکینز در سال ۲۰۰۹ با نام مستعار امی سیلور شروع به انتشار داستانهای رمانتیک کرد. چهار رمان اول او شهرت گستردهای به دست نیاوردند. این رمانها که بین سالهای ۲۰۰۹ و ۲۰۱۳ منتشر شدند از جمله همه آنچه برای کریسمس میخواهم (۲۰۱۰)، یک دقیقه تا نیمه شب (۲۰۱۱) و اتحاد مجدد (۲۰۱۳) بود که در ژانر مورد علاقهاش نوشته نشده بودند. بنابراین هاوکینز تصمیم گرفت یک رمان معمایی با نام خودش بنویسد.
نتیجهی تغییر رویهی هاوکینز، رمان دختری در قطار شد که یکی از پرفروشترین رمانهای سال ۲۰۱۵ بود. دختری در قطار برای ۱۳ هفته در صدر فهرست پرفروشترینهای نیویورک تایمز بوده است و به مدت ۳۰ هفته، طولانیترین زمان، جایگاه اول را در لیست پرفروشترین کتاب بریتانیا حفظ کرده است. این کتاب نامزد بهترین رمان اول جایزهی بری در سال ۲۰۱۶ بوده است.
دختری در قطار با کتاب «دختر گمشده» اثر گیلیان فلین و نسخهی سینماییاش با بازی امیلی بلانت مقایسه شد که در سال ۲۰۱۶ منتشر شد. پائولا هاوکینز با رمان «دختری در قطار» به روزهای بزرگی دست یافت. این کتاب در آمریکا نیز به همان اندازه خوب عمل کرد. پائولا هاوکینز با رمانش به موفقیت تجاری و تحسین منتقدان دست یافت. دختری در قطار جنبهی تاریک زندگی را لمس کرده است و به موضوعات سوءمصرف مواد مخدر، الکل و خشونت خانگی پرداخته است. طرح رمان از تجربهی خود پائولا از رفتوآمد با قطار به محل کار و بازگشت الهام گرفته شده است.
تعیین کیمیاگری که رمانی مانند دختری در قطار با ۱۸ میلیون نسخه فروش را به یک کتاب پرفروش غیرقابل توقف تبدیل میکند، غیرممکن است. این کتاب یک تریلر هیجانانگیز و پرپیچ و خم است. اما شاید ربطی به سادگی ظاهری مفهوم آن داشته باشد؛ زنی که زیاد مشروب مینوشد، چیزی را که نباید از پنجره قطار میبیند.
هیچ توضیح ساده و تکخطی برای کتاب دوم هاوکینز، درون آب (۲۰۱۷)، که دو سال پس از دختری در قطار منتشر شد، وجود ندارد. برخلاف سه راوی کتاب اول کتاب درون آب حداقل ۱۱ راوی دارد. هاوکینز به جای کاوش در زندگی چند شخصیت، تور خود را در کل شهر پرتاب می کند. کتاب سوم او آتش پنهان (۲۰۱۹) است که روایت قتل مرد جوانی را بازگو میکند که به طرز وحشتناکی در لندن کشته شده است. این قتل سؤالاتی در مورد سه زن که او را میشناختند برمیانگیزد.
پائولا هاوکینز در حال حاضر در جنوب لندن زندگی میکند. نویسندگان موردعلاقهی او پت بارکر و کیت اتکینسون هستند.
واقعا ترجمه روان و جذابی داره.
من ترجمه خانم فرانک سالاری رو خوندم که بسیار روان و واضح بود. کتاب در ژانر جنایی،معمایی و روانشناختی نوشته شده. داستانی جذاب و گیرا با فضا سازی مناسب. خوندن این کتاب رو بسیار توصیه میکنم. بهترین نکته ای که از...بیشتر
ترجمه خانم سالاری رو خوندم خیلی روان بود کتابش خوبه حتما بخونین
از نویسندش یه عالمه تشکر و قدردانی میکنم واقعا قابل تحسین بود و کتابش لیاقت 🌟🌟🌟🌟🌟 رو داره !!! شما هم این کتاب رو دانلود و بخون .
کتاب خوبی بود. دوسش داشتم
کتاب دختری در قطار 💫💫 این کتاب داستان تقریبا معما گونهای داره که داستان چند شخصیت به هم مرتبط رو روایت می کنه . ولی به نظر من داستان خیلی نمی تونست خواننده رو جذب بکنه برای ادامه و مقداری کسل کننده...بیشتر
بسیار زیبا بود و خواننده را با خود همراه می کرد
اینکه نویسنده بین حال وگذشته درجریان هست خیلی جذاب کرده رمان رو
کتاب خوبی بود .اگه از داستان های جنایی و مرموز خوشتون میاد کتاب بدی نیست . ولی در حد یه اثر هنری نیست !!! فقط خوبه ترجمه ی این کتاب هم به نظرم خوب بود .روان بود ، نه خیلی کتابی و عصا...بیشتر
برخلاف نظرات موجود در مورد این کتاب ، هیچگونه جذابیتی چه از لحاظ داستان پردازی و چه از لحاظ ترجمه در این کتاب ندیدم
این رمان چند سال پیش خیلی سروصدا کرد و پرفروش هم بود من هم فیلم شو دیدم و هم کتابو خوندم و کتاب رو بیشتر دوست داشتم با اینکه توی فیلم خب سانسور نبود و بهتر میشد روند رو دنبال...بیشتر
من pdf اش رو گرفتم 110 صفحه بود تو اوج هیجان تموم شد😔 یعنی فک میکردم تموم شده بعددیدم نصفس.. 😕