دانلود و خرید کتاب کارل گوستاو یونگ گرهارد ور ترجمه پریسا رضایی
تصویر جلد کتاب کارل گوستاو یونگ

کتاب کارل گوستاو یونگ

معرفی کتاب کارل گوستاو یونگ

«کارل گوستاو یونگ» نوشته گرهارد ور (-۱۹۳۱)، پژوهشگر آلمانی است. این کتاب به زندگی و دستاوردهای علمی کارل گوستاو یونگ(۱۹۶۱-۱۸۷۵)، روانشناس برجسته سوئیسی می‌پردازد. در بریده‌ای از کتاب می‌خوانیم: «ویژگی بارز آموزه‌های یونگ، دیدگاه مشخص و متمایز او است که با آن به تیپ‌ها، یعنی به نمونه یا «الگویی که بازتاب شخصیت یک نوع یا امری کلی از دید شخصیتی است»، می‌نگرد. یونگ همزمان می‌کوشد پاسخی برای پرسش مربوط به رابطۀ شخص مورد نظر با جهان پیرامون و جهان همراهش بیندازد، یعنی این پرسش را مطرح می‌کند که انسان به جهان پیرامون خود رو می‌آورد یا از آن رو برمی‌تابد، آیا رویکردی به خارج یا به داخل از خود دارد و آیا «برون‌گرا» است یا «درون‌گرا». در نگاه نخست، این شیوۀ نگرش با این ویژگی دوگانه کم‌وبیش آسان می‌نماید، هرچند با طرح این پرسش‌ها در اصل رفتارهای اساسی و اصولی مد نظر است. بررسی دقیق این تقسیم‌بندی نشان می‌دهد که تیپ‌شناسی یونگی نه فقط تفاوت‌گذاری جامع میان تیپ‌ها را شدنی می‌سازد، بلکه ویژگی منحصربه‌فرد شخص را نیز که از چهارچوب تیپ‌ها فراتر می‌رود، نمایان می‌کند. یونگ متوجه دو «سازوکار» روانی شد که به‌واسطۀ هدف متفاوتی که می‌جویند، از یکدیگر متمایز می‌شوند: انرژی روانی که به خارج گرایش داشته باشد، «برون‌گرایی» را می‌سازد، یعنی جوششی از علاقه به‌سمت ابژه (موضوع مورد شناخت) ؛ اما جوششی از علاقه، «به‌دور از ابژه و به‌سمت سوژه (ذهن) و به‌سوی رخدادهای روان خود» ، چیزی است که یونگ آن را با نام «درون‌گرایی» مشخص کرده است. اندیشیدن، احساس‌کردن و خواستن هر یک، در زیرمجموعۀ یکی از این دو موضع‌گیری اساسی قرار می‌گیرد. یونگ به‌شخصه متوجه همانندی‌هایی با دیدگاه گوته دربارۀ دیاستول (انبساط) و سیستول (انقباض) شد. بر این اساس، می‌توان برای «برون‌گرایی، فرارفتی انبساطی به‌سمت ابژه و دست‌یازیدن به آن» را قائل شد، درحالی‌که درون‌گرایی بیانگر «تمرکزی انقباضی و رهایی انرژی از ابژۀ مورد نظر» است.»
اتنا
۱۳۹۹/۰۹/۲۹

این کتاب بااینکه زندگینامه بود ولی بی نهایت سوال درذهن من ایجاد کرد وانهارو بی پاسخ گزاشت به همین جهت بایدبگم خوب وکامل توضیح نداده بود وشایدم چون ازقبل اطلاعاتی درباره یونگ داشتم خیلی جالب نبود برام این کتاب .

- بیشتر
delfan
۱۴۰۲/۰۲/۰۶

یونگ از وی

کاربر ۲۳۶۷۷۳۵
۱۳۹۹/۱۲/۰۵

کتاب جالبی نبود و ترجمه روانی نداشت.

روان‌درمانگر نه فقط باید با زندگینامۀ شخصی بیمار خود آشنا شود، بلکه با شرایط فکری محیط معنوی دور و نزدیک او نیز که تأثیراتی سنتی و جهان‌بینانه در آن جریان دارد و اغلب نقشی اساسی ایفا می‌کند، باید آشنا شود. از این رو هیچ روان‌پزشکی از پرداختن به نمادهای زبان رؤیا معاف نیست و دقیقاً به همین منظور به اطلاعات مبتنی بر شاهدان عینی نیاز است که از علوم طبیعی و پزشکی دانشگاهی بسی فراتر می‌روند. شخص یونگ، بهترین مدرک اثبات برای نشان‌دادن این ضرورت است.
esrafil aslani
یونگ به ما نشان می‌دهد چگونه این «خود» جنبه‌ای کهن‌الگوگونه دارد و در رؤیاها، اسطوره‌ها و افسانه‌ها، هیئت شخصیت‌های رهبر، قهرمان یا مقدس را به خود می‌گیرد یا ازطریق نمادهایی کلی مانند دایره، مربع، صلیب و غیره ظاهر می‌شود
الهام
«خداوند» از نظر من همه چیز است، اما آرامش‌بخش نیست. ۱۶
پویا پانا
اما در «خود» ، کلیت‌یابی چگونه صورت می‌گیرد؟ پاسخ یونگ ما را به سمت روندی روحی از تکامل رهنمون می‌شود که همان روند خود ـ شدن یا «تفرد» است. تفرد به این معنا است: به موجودی واحد بدل‌شدن و تا آنجا که ما از تفرد، درونی‌ترین، آخرین و قیاس‌ناپذیرترین شکل منحصر به فرد بودن را درک می‌کنیم، به خود بدل شدن. به این ترتیب می‌توان «تفرد» را معادل «خودشدن» یا «تحقق خود» نیز گرفت. ۵۱
الهام

حجم

۶٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۸۹

تعداد صفحه‌ها

۲۲۴ صفحه

حجم

۶٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۸۹

تعداد صفحه‌ها

۲۲۴ صفحه

قیمت:
۹۹,۰۰۰
تومان