کتاب ترن هوایی کارآفرینی
معرفی کتاب ترن هوایی کارآفرینی
کتاب ترن هوایی کارآفرینی با عنوان اصلی The Entrepreneur Roller Coaster نوشتهٔ «دارن هاردی» و ترجمهٔ «علیرضا خاکساران» که توسط انتشارات آموخته روانهٔ بازار کتاب ایران شده، اثری در حوزهٔ کارآفرینی و توسعهٔ فردی است. این کتاب با روایتی از تجربههای شخصی نویسنده و مصاحبه با کارآفرینان موفق، به بررسی چالشها و فرازونشیبها و واقعیتهای مسیر راهاندازی و مدیریت کسبوکار پرداخته است. این کتاب را راهنمایی دانستهاند برای کسانی که میخواهند وارد دنیای کارآفرینی شوند یا در این مسیر با موانع و شکستها روبهرو شدهاند. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ترن هوایی کارآفرینی اثر دارن هاردی
کتاب «ترن هوایی کارآفرینی» (سفر هیجانانگیز کسبوکار) اثری است که با نگاهی واقعگرایانه به مسیر کارآفرینی میپردازد و از همان ابتدا با عنوانش هشدار میدهد که این راه، سرشار از هیجان و ترس و فرازونشیب است. «دارن هاردی»، نویسندهٔ کتاب حاضر، خودش کارآفرینی را از نوجوانی آغاز کرده و در این مسیر با شکستها و موفقیتهای متعددی روبهرو شده است. او در این کتاب نهتنها تجربههای شخصیاش را روایت میکند، بلکه از بینشها و درسهایی که از مصاحبه با رهبران کسبوکارهای بزرگ و موفق به دست آورده، بهره میگیرد.
این کتاب در دورهای نوشته شده که کارآفرینی بهعنوان راهی برای استقلال مالی و تحقق رؤیاها بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. دارن هاردی با زبانی صریح و بیپرده به مخاطب نشان میدهد که کارآفرینی صرفاً یک مسیر صعودی و بیدردسر نیست و باید برای مواجهه با تردیدها، مخالفتها و شکستها آماده بود. این کتاب بهویژه برای کسانی که در آغاز راهاندازی کسبوکار هستند یا پس از تجربهٔ شکست بهدنبال بازتعریف مسیر خود میگردند، تصویری واقعی و کاربردی از این سفر ارائه داده است. کتاب «ترن هوایی کارآفرینی» نخستینبار در سال ۲۰۱۴ میلادی منتشر شده است.
خلاصه کتاب ترن هوایی کارآفرینی
«دارن هاردی» با روایت داستان زندگی خود و مثالهایی از کارآفرینان دیگر، مسیر پرچالش راهاندازی کسبوکار را به تصویر میکشد. کتاب با خاطرهای از اولین تجربهٔ فروش نویسنده آغاز میشود؛ جایی که با شور و شوق وارد دنیای تجارت میشود، اما بسیار زود با شکست و ناامیدی روبهرو میشود. نویسنده در ادامه، به اهمیت عشق و علاقه به کار، نقش شکستها در رشد فردی و ضرورت پوستکلفتشدن در برابر مخالفتها و تمسخرها میپردازد. او با مثالهایی از زندگی خود و دیگران نشان میدهد که موفقیت در کارآفرینی نه به ژن یا شانس، بلکه به پشتکار و یادگیری از اشتباهات و توانایی عبور از موانع بستگی دارد. بخشهایی از این کتاب به مهارتهای فروش، اهمیت تمرکز بر مشتریان واقعی و نحوهٔ برخورد با ترسها و تردیدهای درونی اختصاص یافته است. نویسنده دربارهٔ نقش جامعه و اطرافیان در دلسردکردن کارآفرینان صحبت میکند و راهکارهایی برای حفظ انگیزه و بازگشت به مسیر ارائه میدهد. پیام اصلی کتاب حاضر این است که کارآفرینی سفری پرفرازونشیب است و تنها کسانی که آمادهٔ پذیرش سختیها و یادگیری مداوم باشند، میتوانند از این ترن هوایی جان سالم به در ببرند.
چرا باید کتاب ترن هوایی کارآفرینی را خواند؟
این کتاب با رویکردی صریح و بیپرده، واقعیتهای مسیر کارآفرینی را بدون اغراق و وعدههای فریبنده بیان کرده است. خواننده با مطالعهٔ این اثر نهتنها با چالشها و موانع رایج در راهاندازی کسبوکار آشنا میشود، بلکه میآموزد چگونه با شکستها، تردیدها و مخالفتهای اطرافیان کنار بیاید و انگیزهٔ خود را حفظ کند. «ترن هوایی کارآفرینی» بهجای ارائهٔ فرمولهای موفقیت سریع، بر اهمیت رشد فردی، یادگیری از اشتباهات و پرورش مهارتهای کلیدی مانند فروش و رهبری تأکید دارد. این کتاب میتواند بهعنوان نقشهٔ راهی برای کسانی باشد که میخواهند با دیدی واقعبینانه وارد دنیای کارآفرینی شوند یا مسیر خود را بازتعریف کنند.
خواندن کتاب ترن هوایی کارآفرینی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کسانی مناسب است که به فکر راهاندازی کسبوکار شخصی هستند یا در مسیر کارآفرینی با شکست و تردید روبهرو شدهاند؛ همچنین افرادی که بهدنبال شناخت واقعیتهای دنیای کارآفرینی و آمادهسازی ذهنی برای مواجهه با چالشها و ناملایمات این مسیر هستند، میتوانند از مطالب کتاب بهره ببرند.
درباره دارن هاردی
«دارن هاردی» (Darren Hardy) یکی از چهرههای برجسته در زمینهٔ رشد و موفقیت شخصی است که نزدیک به دو دهه در این حوزه فعالیت حرفهای داشته است. او ریاست دو شبکهٔ تلویزیونی با محوریت پیشرفت فردی، یعنی «شبکهٔ مردم» و «شبکهٔ آموزش موفقیت» را بر عهده داشته و در این بستر بیش از ۱۰۰۰ برنامه با موفقترین افراد جهان تهیه و اجرا کرده است. این نویسنده را نمونهای زنده از آموزههایی دانستهاند که در کتابهایش، بهویژه «امسال تکرار نخواهد شد» و «اثر مرکب» معرفی شده است. او فعالیت کارآفرینی را از سنین پایین آغاز کرد؛ بهطوریکه در ۱۸سالگی درآمدی ششرقمی و در ۲۴سالگی بیش از یک میلیون دلار درآمد سالانه داشت. تا ۲۷سالگی شرکتی تأسیس کرد که درآمد سالانهاش به ۵۰ میلیون دلار میرسید. او مربی هزاران کارآفرین بوده، در هیئتمدیرهٔ شرکتها و سازمانهای برجسته مشارکت داشته و از طریق مجلات، وبسایت، شبکههای اجتماعی و سخنرانیهای عمومی، دانش و تجربهٔ خود را در اختیار مخاطبان قرار داده است. علاقهٔ عمیق او به پیشرفت فردی، محور اصلی زندگی حرفهای او را تشکیل داده است. او خود را وقف کمک به دیگران برای شکوفایی تواناییها و ساختن آیندهای بهتر کرده است. «ترن هوایی کارآفرینی» یکی از آثار مکتوب دارن هاردی است.
این کتاب یا نویسنده چه جوایز و افتخاراتی کسب کرده است؟
«دارن هاردی» (Darren Hardy) که بهعنوان خالق مجلهٔ SUCCESS و ناشر آن شناخته شده، نشان Master of Influence را از انجمن سخنرانان ملی آمریکا (NSA) دریافت کرده؛ نشانی که نشانهٔ مهارت برتر او در سخنرانی حرفهای و تأثیرگذاری است. آثار او در فهرست پرفروشهای نیویورکتایمز قرار گرفته است.
نظر افراد یا مجلههای مشهور درباره این کتاب چیست؟
کتاب «ترن هوایی کارآفرینی» از سوی منابع معتبر و چهرههای شناختهشده حوزهٔ کسبوکار تحسین شده است. Greater KW Chamber of Commerce این اثر را ابزاری فوقالعاده برای شناخت واقعیات عاطفی تولید و حفظ کسبوکار معرفی و تأکید کرده است که اغلب شکستها، نه از عوامل بیرونی بلکه از مشکلات درونی کارآفرین ناشی میشوند. برخی صاحبنظران، این کتاب را راهنمایی ضروری برای درک واقعیتهای مسیر کارآفرینی دانسته و خواندن آن را به هر کسی که قصد راهاندازی یا توسعهٔ کسبوکار دارد، توصیه کردهاند.
چه نسخههای دیگری از این کتاب در ایران منتشر شده است؟
کتاب حاضر نخستینبار با عنوان «دیوانگان ثروتساز: چگونه نترسیم و سوار قطار وحشت کارآفرینی شویم؟» و سپس با عنوان «کارآفرینی به روش دارن هاردی» توسط مترجمان و ناشران مختلف فیپا گرفته است؛ برای مثال میتوان به فهرست زیر اشاره کرد:
- با عنوان «اسرار کارآفرینی» ترجمهٔ «سید مهدی حسینی» و منتشرشده توسط نشر آیسو (۱۳۹۷)،
- با عنوان «ترن هوایی کارآفرینی» ترجمهٔ «علیرضا خاکساران» و منتشرشده توسط نشر آموخته (۱۳۹۷)،
- با عنوان «ترن هوایی کارآفرینی: چرا هم اکنون زمان سوارشدن به این ترن هوایی است؟» ترجمهٔ «علیرضا خاکساران» و منتشرشده توسط نشر آموخته (۱۴۰۲)،
- با عنوان «ترن هوایی ثروتساز : چرا اکنون زمان آن رسیده تا به تا به این ترن هوایی بپیوندید ...» ترجمهٔ «لیلا رضیئی» و منتشرشده توسط نشر آرایان (۱۴۰۳).
بخشی از کتاب ترن هوایی کارآفرینی
«نگران ازریختافتادن صورت یا اندامهایتان نمیشوند. با ضربان قلب، تنفس، فشارخون و دمای بدنتان شروع میکنند. چرا؟ چون فقط علائم حیاتیتان، حیاتی است! اینها شاخصهای فیزیولوژیکی کلیدی مرگ یا زندگیتان است. چه فایده دارد پایتان را بخیه بزنند؛ اما فشارخونتان که رو به افت است، باعث مرگ بافت پایتان شود؟ البته که صحنهٔ بیرونزدن استخوان شاید حواس افراد آموزشندیده را پرت کند؛ اما کادر پزشکی میدانند که نظم در ارزیابی علائم حیاتی بدون پرسیدن حتی یک پرسش یا آزمایش دشوار، چه اطلاعات ارزشمندی میدهد. بررسی این علائم در وقت اندکی که از زندگی برایتان مانده، صرفهجویی میکند و شما را از پای مرگ برمیگرداند.
این وضعیت دربارهٔ کسبوکار و بهرهوری فردیتان نیز صادق است. عوامل حیاتی، مرگ و زندگی کسبوکار و عملکردتان را تعیین میکند. بهسادگی میشود تمام روز را صرف واکنش به بخشهای غیرحیاتی کسبوکار کرد و دستآخر، با کسبوکار مردهای روبهرو شد که حتی علت مرگش مشخص نیست.
چون علائم حیاتی را نادیده گرفتهاید. آن معدود علائمی که از همهچیز مهمتر بود، لزوماً پرسروصداترین، اضطراریترین یا بارزترین علائم نبود؛ ولی مهمترین علائم بود.»
سلام، من هنوز این کتاب رو مطالعه نکردم. میخواستم بدونم این همون کتاب دیوانگان ثروت ساز هست که در ایران با دو عنوان چاپ شده؟
سلام من معمولا کتاب های کمی رو توصیه میکنم بخونید چون وقت خواننده ارزشمنده و نباید صرف چرندیات بشه این کتاب رو به همه کسایی که در کارافرینی یا بازار یابی شبکه ای و تمام فروشندگان توصیه میکنم بسایر کاربردی و