کتاب داریوش بزرگ؛ فرمانروای باستانی شاهنشاهی پارس
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۵ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب داریوش بزرگ؛ فرمانروای باستانی شاهنشاهی پارس
«داریوش بزرگ: فرمانروای باستانی شاهنشاهی پارس» پژوهشی به قلم یاکوب ابوت(۱۸۷۹-۱۸۰۳)، نویسنده آمریکایی است.
در بردهای از کتاب میخوانیم:
«در این احوال اَرْتَهباذْ پسر فَرناس که در دربار ایران مورد توجه گردیده و خشیارشا را تا هلّسپونت با شصت هزار نفر مشایعت کرده بود، برگشت و به مطیع کردن اهالی پوتیدِه پرداخت زیرا مردم آن بعد از حرکت خشیارشا از یونان از اطاعت پارس خارج شده بودند. او شهر مزبور را محاصره کرد و تیموکسِن یکی از مدیرن شهر با او قرار داد که شهر را تسلیم کند. چنان که بعدها معلوم شد، مکاتبه این شخص با اَرتهباذْ بدین نحو به عمل میآمد که مراسلات را به تیر وصل میکردند، به طوری که «پَر» تیر باشد و آن را به جایی که لازم بود میانداختند. روزی یکی از چنین تیرها منحرف شد و به شانه یکی از اهالی فرود آمده او را مجروح کرد.
مردم دور زخمی جمع شدند و وقتی که تیر را بلند کردند نامهای یافتند و آن را نزد مدیران شهر که در این موقع در یکجا اجتماع کرده بودند بردند. از مضمون نامه معلوم شد که تیموکسِنْ موضعه با اَرتهباذ دارد ولی به ملاحظاتی قرار گذاردند که او را مقصّر ندانند. محاصره سه ماه طول کشید و روزی مدّ شدیدی در دریا روی داد که مدّتی به طول انجامید.»
کوروش بزرگ؛ بنیان گذار دولت هخامنشی
شهریاران گمناماحمد کسروی
قدم به قدم با اسکندر در کشور ایرانهارولد لمب
بابک خرم دینسعید نفیسی
خوارزمشاهیان و ایلخانان مغولایرج رامتین
تاریخ ایران باستان یا تاریخ مفصل ایران (جلد ۲)حسن پیرنیا (مشیرالدوله)
تاریخ کامل ایران (از ابتدا تا انقراض قاجاریه)حسن پیرنیا (مشیرالدوله)
تاریخ ایران باستان یا تاریخ مفصل ایران (جلد ۳)حسن پیرنیا (مشیرالدوله)
داریوش دادگر: نظم هخامنشی و ظهور هویت ایرانیشروین وکیلی
فرهنگ و جامعهریموند ویلیامز
درآمدی بر اندیشه های سیاسی آنتونیو گرامشیراجر سایمون
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
بخونید شاید متوجه بشید کی بودیم حالا کی هستیم
به نظر من این کتاب می خواست داریوش بزرگ را کوچک کند وسط کتاب نوشته بود داریوش بزرگ فقط لقبش داریوش بزرگ بود او در جنگ با یونانی ها به راحتی شکست خورد ولی اصلا این جور نبود داریوش در
بنظرم نویسنده کتاب (بخاطر ماهیت غربی اش)، تمام تلاشش این بوده که از بزرگی داریوش (بعنوان یک پادشاه شرقی) کم کند و احتمالا انتخاب اسم کتاب از منظر او فقط جنبه طنز داشته است. تمامی کارهای مثبت و موفقیتهای داریوش
ما چقدر به سادگی به نیاکان خودمان خندیدیم... روزی می آید که آیندگان به خرافات ما خواهند خندید... سپاس طاقچه
برای علاقمندان به تاریخ خوب هست