دانلود و خرید کتاب انقلاب چهل ساله حمید خوش‌آیند

معرفی کتاب انقلاب چهل ساله

کتاب انقلاب چهل ساله نوشتهٔ احد کریم‌خانی و سیدروح‌الله میری و حمید خوش‌آیند به شرح دستاوردها و فرصت‌های انقلاب اسلامی می‌پردازد. این کتاب در انتشارات خط مقدم چاپ شده است. کتاب حاضر، در نوع خود، از نظر کمیت و کیفیت، اثری همه‌جانبه‌نگر است که با تمرکز بر تبیین دستاوردهای مهم و راهبردی انقلاب اسلامی در ابعاد سیاسی و بین‌المللی، دینی و فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی، علمی و فناوری، همچنین دستاوردهای دفاعی و نظامی کوشیده است تصویری واقعی، عینی و روشن از فرصت‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی ارائه کند؛ که از این جهت می‌تواند منبعی قابل استناد برای محققان، انقلاب‌پژوهان، اساتید دانشگاه، نخبگان و دوست‌داران انقلاب اسلامی در اقصی نقاط جهان باشد و از آن بهره‌برداری شود.

درباره کتاب انقلاب چهل ساله

این کتاب در شش فصل با همکاری آقایان؛ حمید خوش‌آینده، سیدروح‌الله میری، احمد کریم‌خانی تدوین شده است:

– فصل یکم: مروری بر وضعیت ایران قبل از انقلاب

– فصل دوم: دستاوردهای سیاسی و بین‌المللی انقلاب‌اسلامی

– فصل سوم: دستاوردهای دینی و فرهنگی

– فصل چهارم: دستاوردهای اقتصادی و اجتماعی

– فصل پنجم: دستاوردهای عرصه‌ی علم و فناوری

– فصل ششم: دستاوردهای دفاعی – نظامی

متن تقریظ سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در سال ۱۳۹۸ بر کتاب «انقلاب چهل‌ساله؛ دستاوردها و فرصت‌ها»:

باسمه تعالی

با عرض سلام و خسته‌نباشید به همه کسانی که این اقدام ضروری و بسیار مهم را به رشته تحریر درآوردند تا در غوغا و دعوا‌های سیاسی و جناح‌بندی، عظمت انقلاب و جمهوری‌اسلامی و رهبر حکیم آن مورد غفلت و تهمت قرار نگیرد. این کتاب که گوشه‌ای از کارآمدی اسلام در حکومت است و اگر بگذارند و می‌گذاشتند حکومت قرآنی ولایت فقیه، این میراث گرانبهای مهدویت تحقق کامل بیابد آن وقت اعجاز قرآن و دین، نمایان‌تر می‌گردید.

من معتقدم این کتاب را باید جلد اول نامید، چون حداقل در آنچه حقیر مطلع هستم کاستی‌هایی به چشم می‌خورد، از جمله؛ معجزه جدید انقلاب، رهبری و مردم و رابطه جدید و دینی که استثنایی پایه‌گذاری شد. از جمله چگونگی تعامل و اطلاع رهبری از وضع مردم، رفتن بیش از یک روز به میان مردم در استانها

_ دین و جمهوری اسلامی یا دین و اسلام در ایران

_ حکمت‌های رهبری در بحران‌های کمرشکن

_ نیروی قدس و نهضت ها، یمن و …

_ بسیج و تاثیر آن در سطوح مختلف انقلاب، سپاه و ارتش، هم پوشی، هماهنگی برادران

_ ارجحیت مردم و ارزش بودن خدمتگزاری و توجه به مصادیق

_ ایران و جهان و نقش در هم تنیده رهبری و مردم

_ ایران و اسلام، ایران و تشیع و ..

انشاءالله در جلد‌های دیگر به آن توجه شود.

۹۸/۴/۱۸

سلیمانی

کتاب انقلاب چهل ساله را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به علاقه‌مندان به مطالعه دربارهٔ تاریخ معاصر ایران و جزئیات انقلاب اسلامی پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب انقلاب چهل ساله

فصل یکم: مروری بر وضعیت ایران قبل از انقلاب

مهم‌ترین پرسشی که پس از گذشت مدتی از وقوع هر انقلابی در اذهان انقلابیون ایجاد می‌شود، این است که انقلاب آنان چه دستاوردی برایشان داشته است؟ آیا نتایج بر اساس اهداف اصولی آن انقلاب بوده است یا نه؟ انقلاب اسلامی ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست؛ بلکه طبیعی‌ست که مردم ایران نیز از دستاوردهای انقلاب خود سؤال کنند. از اینجاست که تبیین دستاوردهای انقلاب، اهمیت و بلکه ضرورت می‌یابد؛ زیرا در صورت تبیین نکردن صحیح و دقیق آن، و در نتیجه، ناآگاهی مردم، ممکن است این تلقی در ذهن آنان به وجود آید که این انقلاب هیچ ثمره‌ای نداشته است. از این رو ممکن است انقلاب به‌تدریج دچار تغییرات ماهوی شده، در نهایت به‌کلی نابود یا به دست فراموشی سپرده شود.

نکته‌ای که قبل از بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران باید به آن توجه داشت، این است که مقولهٔ دستاوردشناسی، ارتباطی تنگاتنگ با کارآمدی دارد. از این رو، شناخت دستاوردهای هر انقلابی، نیازمند توجه به مفهوم کارآمدی آن است. کارآمدی، به معنی موفقیت در تحقق اهداف با توجه به امکانات و موانع است. بنابراین، میزان کارآمدی هر پدیده‌ای از جمله انقلاب، بر اساس سه شاخصهٔ «اهداف»، «امکانات» و «موانع» روشن می‌شود. گفتنی‌ست که در تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی نیز باید به این سه شاخصه توجه شود و با در نظر گرفتن هر یک از ابعاد اصلی و فرعی، امکانات موجود، انواع موانع داخلی و خارجی، و تهدیدها و دشمنی‌ها با انقلاب اسلامی ایران، این انقلاب را دستاوردشناسی کرد.

مقایسهٔ تطبیقی، بهترین و واقع‌بینانه‌ترین راه شناخت اهمیت و عظمت دستاوردهای انقلاب اسلامی در تمام حوزه‌های وجودی است. این‌که گفته می‌شود دستاوردهای انقلاب در حوزهٔ اقتصادی یا نظامی و دفاعی چه بوده، این دستاوردها را باید با نیم‌نگاهی به قبل از ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷ مطالعه و بررسی کرد. بنابراین، هرچند جامعهٔ کنونی ما از نظر معیارهای اصلی اسلامی که برای یک جامعهٔ دینیِ مطلوب و آرمانی در نظر گرفته شده، کاستی‌ها و ضعف‌هایی دارد، اگر بخواهیم این موضوع را با وضعیت کشور قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران مقایسه کنیم،  نظام جمهوری اسلامی، دستاوردهای  شگرفی در زمینه‌های گوناگون فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی و ... داشته است. پس برای درک واقعیات انقلاب اسلامی و دستاوردهای ارزشمند جمهوری اسلامی، توجه به وضعیت سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ایران در دوران رژیم طاغوت، یک ضرورت است.

پروانه‌ای که سوخت؛ روایتی داستانی از زندگی شهید سید مجتبی نواب صفوی (قهرمانان انقلاب ۴)
سارا عرفانی
اسرار و رموز اخلاق مدیریتی در قرآن و نهج ‌البلاغه
حسن کمالی
فدک در تاریخ، پژوهشی درباره ولایت، پژوهشی درباره امام مهدی (ع)
سیدمحمدباقر صدر
ناگفته های جنگ ۳۳ روزه
علی حسن خلیل
دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران (چهل سالگی)
منصور واعظی
تاریخ اجتماعی معاصر ایران
محمد خاتمی
طالبان
غلامعلی صفاری
سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی
موسسه فرهنگی هنری قدر ولایت
بهائیت در ایران
سیدسعید زاهدزاهدانی
مقاومت در اسلام
اصغر افتخاری
خدا از من دفاع خواهد کرد
سیدمحمدهاشم پوریزدان پرست
امام خمینی و مهار فتنه‌ی بنی‌صدر و منافقین
فاطمه نظری کهره
نقش کوفه در گسترش تشیع تا قرن چهارم هجری
فرهاد نعمتی
چهره های منفور در تاریخ معاصر ایران
حبیب الله تابانی
درس هایی از تاریخ فقیهان شیعه
محمدحسن ربانی
مهندسی و مدیریت ساخت (خوردگی و روش‌های مقابله با آن در سازه ـ فلز)
مظفر کماندار
صبح شام
محمدمحسن مصحفی
محمد جواد نوری
۱۴۰۲/۰۷/۲۷

کتاب افتضاحی بود

انسان باید تنها در برابر خداوند تسلیم باشد تا از آزادی در برابر دیگران برخوردار شود.
هدی✌
در سال ۱۲۹۰ هجری شمسی، یعنی در اوایل نهضت مشروطه، جمعیت کل کشور ایران، حدود ده میلیون نفر بود و بیشتر مردم ایران در روستا زندگی می‌کردند. در این مقطع، ۲۰ درصد جمعیت ایران، در شهرهای بالای پنج هزار نفر زندگی می‌کردند، و تهران، ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داشت.
هدی✌
آزادی در نظام اسلامی، آن بی‌بندوباری نیست که جریان سلطه به مثابه ابزار توسعهٔ قدرت، دنبال رواج آن است؛ بلکه به معنای رهایی از همهٔ بندها و حصارهایی‌ست که مانع رشد و سعادت انسان می‌شود.
هدی✌
امام خمینی در خصوص اوضاع فرهنگی و اجتماعی قبل از انقلاب و در دوران سلطنت پهلوی‌ها فرموده‌اند: «این‌ها [رژیم پهلوی] می‌خواستند که هر قوه‌ای که احتمال بدهند که در مقابل اجانب بایستد و ارباب‌ها بایستد، و هر فکری را که احتمال بدهند که این فکر در مقابل آن‌هاست، اگر بتوانند، فکر را از او بگیرند. فکر را چطور بگیرند؟ به اعتیاد به مشروبات؛ به اعتیاد به هروئین و امثال این مخدرات که فکر انسان را می‌گیرد؛ انسان را از میان تهی می‌کند؛ مراکز فحشایی که سرتاسر مملکت بود؛ مراکز فسادی که سرتاسر مملکت بود. خوب، این هم جوان‌ها را مشغول می‌کرد به یک امور شهوانی که به‌کلی افکار را از دستشان می‌گرفت. این یک برنامه بود... این برنامه، روی یک حساب [بود]؛ نه این‌که همین‌طوری می‌شد. یک حساب، حسابِ دقیق، این کارها انجام می‌گرفت.»
هدی✌
شاه، دیوانه‌ای عیاش بود.
هدی✌
با وجود اتحاد تمامی دنیای غرب در برابر مواضع حق‌طلبانهٔ ملت ایران، کوچک‌ترین عقب‌نشینی‌ای از اصول خود نکرده است
هدی✌
امروزه، روشن‌ترین مصداق استکبار، دولت سلطه‌جو و استعمارگر، آمریکاست.
هدی✌
بنا به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی، «مبارزه با استکبار در انقلاب اسلامی و در میان ملت ما یک حرکت معقول و منطقی و دارای پشتوانه علمی و یک حرکت خردمندانه است، برخلاف آنچه بعضی می‌خواهند وانمود بکنند که این یک حرکت شعاری است، احساساتی است، متکی به منطق و عقلانیت نیست، به عکس، حرکت ملت ایران یک حرکت متکی به عقلانیت است».
هدی✌
رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز قاطعانه استکبار را نقطهٔ مقابل نظام اسلامی می‌دانند و با شمردن ویژگی‌هایی نظیر خود برتربینی، حق‌ناپذیری، جنایت در حق آحاد بشر، رفتار منافقانه، جنگ‌افروزی، اختلاف‌افکنی و درافتادن با ملت‌های مستقل و خودی، بر تعطیل‌ناپذیر بودن استکبارستیزی تأکید می‌کنند.
هدی✌
«البته ما این واقعیت و حقیقت را در سیاست خارجی و بین‌الملل اسلامی‌مان بارها اعلام نموده‌ایم که درصدد گسترش نفوذ اسلام در جهان و کم کردن سلطهٔ جهانخواران بوده و هستیم. حال اگر نوکران آمریکا، نام این سیاست را توسعه‌طلبی و تفکر تشکیل امپراتوری بزرگ می‌گذارند، از آن باکی نداریم و استقبال می‌کنیم. ما درصدد خشکانیدن ریشه‌های فاسد صهیونیزم، سرمایه‌داری و کمونیزم در جهان هستیم. ما تصمیم گرفته‌ایم به لطف و عنایت خداوند بزرگ، نظام‌هایی را که بر این سه پایه استوار گردیده‌اند، نابود کنیم، و نظام اسلام رسول‌الله ــ صلی الله علیه و آله و سلم ــ را در جهان استکبار ترویج نماییم، و دیر یا زود، ملت‌های دربند، شاهد آن خواهند بود.»
هدی✌
امام خمینی، هر گونه امکان سازش با مستکبران را منتفی می‌دانستند و از میان رفتن جبههٔ استکبار را تنها راه رسیدن مستضعفان جهان به حقوق خود می‌پنداشتند. به همین سبب، اکیداً راه‌کار مقاومت و اتخاذ مواضع تهاجمی برضد قدرت‌های مستکبر را به مستضعفان محروم توصیه می‌کردند
هدی✌
معمار کبیر انقلاب، به تأسی از آموزه‌های اسلامی، محیط بین‌الملل را دوقطبی و بر مبنای مواجههٔ ایدئولوژیک دو جناح مستکبران و مستضعفان می‌نگرند و سیاست اصلی انقلاب را حول محور تقابل و منازعهٔ آشتی‌ناپذیر با کانون‌های استکبار جهانی در شرق و غرب و گسست کامل از آنان تعریف می‌کنند: «من بارها گفته‌ام، و در این روز بزرگ می‌گویم تا قطع تمام وابستگی‌ها به تمام ابرقدرت‌های شرق و غرب، مبارزات آشتی‌ناپذیرانهٔ ملت ما علیه مستکبرین ادامه دارد.»
هدی✌
از منظر رهبر معظم انقلاب اسلامی، آزادی که یکی از دستاوردهای بزرگ و مهم انقلاب اسلامی‌ست، به مثابه یک ارزش الهی، ریشه در تعالیم اسلامی دارد. از این رو، از تقلید کورکورانه از غرب در این مورد برحذر می‌دارند. اما آزادی در اندیشهٔ ایشان، تفاوت اساسی با اندیشهٔ غربی آن دارد که در آن، افسارگسیختگی، جای خود را به آزادی مقید به اخلاق می‌دهد
هدی✌
فلسفهٔ آزادی در غرب، تمایلات انسانی‌ست؛ چه این تمایلات، منطقی باشد و چه غیرمنطقی؛ بدین معنا که انسان باید بتواند هر کاری که خواست، بکند. البته هرچند که در غرب، اعتقاد بر آن است که آزادی با قانون محدود می‌شود، این قانون هم نتیجهٔ تمایلات انسان است.
هدی✌
آزادی اسلامی، به معنای آزادی از غیرخداست؛ زیرا سرور و مولای همه، فقط خدای متعال است، و نباید کسی اسیر و بردهٔ شخص دیگری شود.
هدی✌
در مکتب اسلام، آزادی از غرب و شرق اقتباس نشده است و باید مستقل فکر کرد.
هدی✌
آزادی، دارای ریشهٔ اسلامی است، و هیچ لزومی ندارد برای تبیین مفهوم آزادی به غرب مراجعه شود.
هدی✌
برای دست‌یابی به مفهوم آزادی، باید مستقل فکر کرد و نباید پیرو مفاهیم اقتباس‌شده از غرب و شرق باشیم. اگر در مفهوم آزادی، تقلید و همان مفاهیم غرب را تکرار کنیم، نتیجهٔ تلخی در جامعهٔ اسلامی خواهد داشت.
هدی✌
آزادی، در نگاه امام خمینی، حقی الهی و ذاتی انسان است؛ حقی برای انتخاب خود و سرنوشت خود، و حقی در انتخاب اندیشه، اعتقادات و راه و رسم و نوع زندگی.
هدی✌
مقولهٔ آزادی در مفهوم لیبرالی آن، به این معنی‌ست که هر فرد صرفاً به مثابه فرد انسانی، دارای حیثیت و حرمت، و به مثابه یک فرد، در عمل آزاد است؛ ولی در برابر آزادی و حقوق دیگران مسئول شناخته شود.
هدی✌

حجم

۹۵۲٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۶۴۸ صفحه

حجم

۹۵۲٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۶۴۸ صفحه

قیمت:
۵۰,۰۰۰
تومان