دانلود و خرید کتاب انقلاب چهل ساله حمید خوش‌آیند

معرفی کتاب انقلاب چهل ساله

کتاب انقلاب چهل ساله نوشتهٔ احد کریم‌خانی و سیدروح‌الله میری و حمید خوش‌آیند به شرح دستاوردها و فرصت‌های انقلاب اسلامی می‌پردازد. این کتاب در انتشارات خط مقدم چاپ شده است. کتاب حاضر، در نوع خود، از نظر کمیت و کیفیت، اثری همه‌جانبه‌نگر است که با تمرکز بر تبیین دستاوردهای مهم و راهبردی انقلاب اسلامی در ابعاد سیاسی و بین‌المللی، دینی و فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی، علمی و فناوری، همچنین دستاوردهای دفاعی و نظامی کوشیده است تصویری واقعی، عینی و روشن از فرصت‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی ارائه کند؛ که از این جهت می‌تواند منبعی قابل استناد برای محققان، انقلاب‌پژوهان، اساتید دانشگاه، نخبگان و دوست‌داران انقلاب اسلامی در اقصی نقاط جهان باشد و از آن بهره‌برداری شود.

درباره کتاب انقلاب چهل ساله

این کتاب در شش فصل با همکاری آقایان؛ حمید خوش‌آینده، سیدروح‌الله میری، احمد کریم‌خانی تدوین شده است:

– فصل یکم: مروری بر وضعیت ایران قبل از انقلاب

– فصل دوم: دستاوردهای سیاسی و بین‌المللی انقلاب‌اسلامی

– فصل سوم: دستاوردهای دینی و فرهنگی

– فصل چهارم: دستاوردهای اقتصادی و اجتماعی

– فصل پنجم: دستاوردهای عرصه‌ی علم و فناوری

– فصل ششم: دستاوردهای دفاعی – نظامی

متن تقریظ سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در سال ۱۳۹۸ بر کتاب «انقلاب چهل‌ساله؛ دستاوردها و فرصت‌ها»:

باسمه تعالی

با عرض سلام و خسته‌نباشید به همه کسانی که این اقدام ضروری و بسیار مهم را به رشته تحریر درآوردند تا در غوغا و دعوا‌های سیاسی و جناح‌بندی، عظمت انقلاب و جمهوری‌اسلامی و رهبر حکیم آن مورد غفلت و تهمت قرار نگیرد. این کتاب که گوشه‌ای از کارآمدی اسلام در حکومت است و اگر بگذارند و می‌گذاشتند حکومت قرآنی ولایت فقیه، این میراث گرانبهای مهدویت تحقق کامل بیابد آن وقت اعجاز قرآن و دین، نمایان‌تر می‌گردید.

من معتقدم این کتاب را باید جلد اول نامید، چون حداقل در آنچه حقیر مطلع هستم کاستی‌هایی به چشم می‌خورد، از جمله؛ معجزه جدید انقلاب، رهبری و مردم و رابطه جدید و دینی که استثنایی پایه‌گذاری شد. از جمله چگونگی تعامل و اطلاع رهبری از وضع مردم، رفتن بیش از یک روز به میان مردم در استانها

_ دین و جمهوری اسلامی یا دین و اسلام در ایران

_ حکمت‌های رهبری در بحران‌های کمرشکن

_ نیروی قدس و نهضت ها، یمن و …

_ بسیج و تاثیر آن در سطوح مختلف انقلاب، سپاه و ارتش، هم پوشی، هماهنگی برادران

_ ارجحیت مردم و ارزش بودن خدمتگزاری و توجه به مصادیق

_ ایران و جهان و نقش در هم تنیده رهبری و مردم

_ ایران و اسلام، ایران و تشیع و ..

انشاءالله در جلد‌های دیگر به آن توجه شود.

۹۸/۴/۱۸

سلیمانی

کتاب انقلاب چهل ساله را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به علاقه‌مندان به مطالعه دربارهٔ تاریخ معاصر ایران و جزئیات انقلاب اسلامی پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب انقلاب چهل ساله

فصل یکم: مروری بر وضعیت ایران قبل از انقلاب

مهم‌ترین پرسشی که پس از گذشت مدتی از وقوع هر انقلابی در اذهان انقلابیون ایجاد می‌شود، این است که انقلاب آنان چه دستاوردی برایشان داشته است؟ آیا نتایج بر اساس اهداف اصولی آن انقلاب بوده است یا نه؟ انقلاب اسلامی ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست؛ بلکه طبیعی‌ست که مردم ایران نیز از دستاوردهای انقلاب خود سؤال کنند. از اینجاست که تبیین دستاوردهای انقلاب، اهمیت و بلکه ضرورت می‌یابد؛ زیرا در صورت تبیین نکردن صحیح و دقیق آن، و در نتیجه، ناآگاهی مردم، ممکن است این تلقی در ذهن آنان به وجود آید که این انقلاب هیچ ثمره‌ای نداشته است. از این رو ممکن است انقلاب به‌تدریج دچار تغییرات ماهوی شده، در نهایت به‌کلی نابود یا به دست فراموشی سپرده شود.

نکته‌ای که قبل از بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران باید به آن توجه داشت، این است که مقولهٔ دستاوردشناسی، ارتباطی تنگاتنگ با کارآمدی دارد. از این رو، شناخت دستاوردهای هر انقلابی، نیازمند توجه به مفهوم کارآمدی آن است. کارآمدی، به معنی موفقیت در تحقق اهداف با توجه به امکانات و موانع است. بنابراین، میزان کارآمدی هر پدیده‌ای از جمله انقلاب، بر اساس سه شاخصهٔ «اهداف»، «امکانات» و «موانع» روشن می‌شود. گفتنی‌ست که در تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی نیز باید به این سه شاخصه توجه شود و با در نظر گرفتن هر یک از ابعاد اصلی و فرعی، امکانات موجود، انواع موانع داخلی و خارجی، و تهدیدها و دشمنی‌ها با انقلاب اسلامی ایران، این انقلاب را دستاوردشناسی کرد.

مقایسهٔ تطبیقی، بهترین و واقع‌بینانه‌ترین راه شناخت اهمیت و عظمت دستاوردهای انقلاب اسلامی در تمام حوزه‌های وجودی است. این‌که گفته می‌شود دستاوردهای انقلاب در حوزهٔ اقتصادی یا نظامی و دفاعی چه بوده، این دستاوردها را باید با نیم‌نگاهی به قبل از ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷ مطالعه و بررسی کرد. بنابراین، هرچند جامعهٔ کنونی ما از نظر معیارهای اصلی اسلامی که برای یک جامعهٔ دینیِ مطلوب و آرمانی در نظر گرفته شده، کاستی‌ها و ضعف‌هایی دارد، اگر بخواهیم این موضوع را با وضعیت کشور قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران مقایسه کنیم،  نظام جمهوری اسلامی، دستاوردهای  شگرفی در زمینه‌های گوناگون فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی و ... داشته است. پس برای درک واقعیات انقلاب اسلامی و دستاوردهای ارزشمند جمهوری اسلامی، توجه به وضعیت سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ایران در دوران رژیم طاغوت، یک ضرورت است.

محمد جواد نوری
۱۴۰۲/۰۷/۲۷

کتاب افتضاحی بود

انسان باید تنها در برابر خداوند تسلیم باشد تا از آزادی در برابر دیگران برخوردار شود.
هدی✌
در سال ۱۲۹۰ هجری شمسی، یعنی در اوایل نهضت مشروطه، جمعیت کل کشور ایران، حدود ده میلیون نفر بود و بیشتر مردم ایران در روستا زندگی می‌کردند. در این مقطع، ۲۰ درصد جمعیت ایران، در شهرهای بالای پنج هزار نفر زندگی می‌کردند، و تهران، ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داشت.
هدی✌
کند. انقلاب اسلامی، تا رسیدن به قله‌های بلند و مرتفع فاصله دارد، و مسیر پیش رو نیز مسیری پوشیده از سنگلاخ و پر فراز و نشیب است که عبور از گردنه‌های دشوار آن، مستلزم ملزوماتی است که پیروی از فرامین و تدابیر هوشمندانه و حکیمانهٔ رهبر فرزانهٔ انقلاب اسلامی، امام خامنه‌ای عزیز، همچنین روشن‌بینی، برخورداری از بصیرت و تقوای سیاسی، مهم‌ترین آن‌هاست، و هر کس که خود را به این مرز و بوم و انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی علاقه‌مند می‌داند، باید خود را به آن‌ها مسلح کند.
هدی✌
. انقلاب اسلامی، تا رسیدن به قله‌های بلند و مرتفع فاصله دارد، و مسیر پیش رو نیز مسیری پوشیده از سنگلاخ و پر فراز و نشیب است که عبور از گردنه‌های دشوار آن، مستلزم ملزوماتی است که پیروی از فرامین و تدابیر هوشمندانه و حکیمانهٔ رهبر فرزانهٔ انقلاب اسلامی، امام خامنه‌ای عزیز، همچنین روشن‌بینی، برخورداری از بصیرت و تقوای سیاسی، مهم‌ترین آن‌هاست، و هر کس که خود را به این مرز و بوم و انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی علاقه‌مند می‌داند، باید خود را به آن‌ها مسلح کند.
هدی✌
سطح زندگی و میزان امکانات و رفاه عمومی، با سال‌های اول انقلاب یا قبل از انقلاب به هیچ وجهی مقایسه‌شدنی نیست، و حتماً افراد متخصصی که هر دو زمان را درک کرده‌اند، تصدیق می‌کنند
هدی✌
رضاخان، سرسپردهٔ انگلیس بود.
هدی✌
امکانات آموزشی و پرورشی، برای مردم همهٔ مناطق کشور، به صورت عادلانه مهیا نبود، و کتب درسی هیچ تناسبی با نیازهای جامعه و واقعیت‌های اجتماعی نداشت؛ در حقیقت، ارتباط مناسبی بین کتب درسی و مقاطع تحصیلی وجود نداشت. موضوع خودباوری، اصالت و هویت دینی و اسلامی نیز در کتاب‌های درسی دیده نمی‌شد؛ یعنی برای مثال، در کتاب‌های دینی، تنها شعارهای شکلی وجود داشت و خبری از محتوا نبود. همچنین مردم بسیاری از مناطق، مخصوصاً مناطق کمتربرخوردار، کمترتوسعه‌یافته و روستایی، از امکانات و فضاهای آموزشی برخوردار نبودند و از فرصت‌های تحصیلی محروم بودند؛ این موضوع، مخصوصاً موجب بی‌سوادی یا کم‌سوادی دانش‌آموزان دختر می‌شد
هدی✌
وابسته کردن ایران به کالای خارجی و ترویج فرهنگ غربی در ایران، تا واپسین سال‌های رژیم پهلوی ادامه داشت، و ایران در تولید بسیاری از کالاها ناتوان بود؛ تا جایی که بر اساس اخبار آن زمان، کارخانهٔ «ارج» با هشت هزار کارگر در سال ۱۳۵۶ به علت نداشتن پیچ متوقف شد.
هدی✌
پروین غفاری، از معروف‌ترین معشوقه‌های محمدرضا، پس از پیروزی انقلاب اسلامی، خاطرات خود را در کتابی به نام «تا سیاهی در دام شاه» منتشر کرد. وی در این کتاب می‌نویسد: «شاه، جلافت [= جلف بودن] را به حدی رساند که چند بار از دیوار خانهٔ ما بالا آمد.»
هدی✌
جهانگیر الماسی، بازیگر سینما و تلویزیون، در بارهٔ فیلم‌های سینمای ایران در زمان شاه می‌گوید: خیلی از فیلم‌هایی که در آمریکا و اروپا تولید می‌شود، اصلاً در آن مناطق به نمایش درنمی‌آید؛ بلکه برای تخریب فرهنگی کشورهایی مثل ما تولید می‌شود. در زمان شاه، تلویزیون ما، ساعت ۱۰ شب، از شبکه‌ها فیلم‌های جنسی پخش می‌کرد. خاطرم هست آقایی بود به نام علی حسینی که مجری برنامه‌ای در شبکهٔ ۲ بود. در آن برنامه، هر شب، از تلویزیون این مملکت، فیلم جنسی پخش می‌شد.
هدی✌

حجم

۹۵۲٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۶۴۸ صفحه

حجم

۹۵۲٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۶۴۸ صفحه

قیمت:
۵۰,۰۰۰
تومان