کتاب خوش آمدی زائر کوچک
معرفی کتاب خوش آمدی زائر کوچک
کتاب خوش آمدی زائر کوچک نوشتهٔ مسلم ناصری است. انتشارات جمال این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب خوش آمدی زائر کوچک
کتاب خوش آمدی زائر کوچک داستانی کوتاه و احساسی درباره سفر یک خانواده به کربلا در پیادهروی اربعین است. این کتاب با تصویرگری مرضیه قائدی، تجربههای یک کودک را از مسیر ناآشنا و چالشهای سفر به کربلا روایت میکند. داستان با نثری ساده و روان، لحظات ترس، امید و معنویت را در طول سفر به تصویر میکشد و خواننده را با فرهنگ و روحیه زائران اربعین آشنا میسازد.
خواندن کتاب خوش آمدی زائر کوچک را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کودکان و نوجوانانی که علاقهمند به داستانهای مذهبی و سفرهای معنوی هستند، مناسب است. همچنین، خانوادههایی که قصد مشارکت در پیادهروی اربعین را دارند یا میخواهند کودکان خود را با این سفر آشنا کنند، میتوانند از این کتاب بهره ببرند. علاوه بر این، مربیان و معلمان نیز میتوانند از این داستان برای آموزش مفاهیم ارزشی و معنوی به کودکان استفاده کنند.
بخشی از کتاب خوش آمدی زائر کوچک
"خلوت و ساکت است. من خیلی میترسم. کنار بابا تند و نتند قدم برمیدارم و دوست دارم زودتر برسیم به جایی که بابا میگوید پر از چادر و آدم است. مادر هم نگران است. غر میزند کاش از راهی میرفتیم که همه میروند؛ ولی بابا با خنده، ما را دلداری میدهد و میگوید: «راههای تازه و نرفته ممکن است کمی خطر داشته باشند؛ ولی زیباییهای خودش را دارند»."