کتاب ایران علیه شرارت
دستهبندی:
امتیاز:
از ۵ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب ایران علیه شرارت
«ایران علیه شرارت» نوشته وانگ ون، سیاستمدار چینی، شامل ۱۰ خاطره او از نخستین بازدیدش از ایران در سال ۲۰۱۲ و بخشهایی از نتایج تحقیقات و تحلیلهایش پس از سمینار اتاق فکر در تهران در ژانویه ۲۰۱۶ است که هنگام دیدار رئیسجمهور، شی جین پینگ از ایران برگزار شد.
او در این اثربه تحول دیدگاههایش در جریان سفر به ایران اشاره کرده، از فرهنگ و مردم و سیاستمداران ایران از جمله رئیسجمهور وقت (احمدینژاد) نوشته و به سیاهنمایی ایران در رسانههای غربی اعتراض کرده است.
در بخشی از این کتاب درباره دختران ایرانی نوشته است:
«اگر کسی به شما یادآوری کند که در ایران نباید از هر جایی عکس بگیرید و به ویژه از گرفتن عکس از دختران پرهیز کنید او حتماً اشتباه میکند. اگر رسانههای غربی در خبرها و یا گزارشهای خود مینویسند که ایران کشوری افسرده و بسته است نباید بازهم باور کرد. اگر شما در ایران به نصیحتهای غربیها گوش دهید شما اشتباه بزرگی انجام دادهاید.
در نخستین روزی که وارد تهران شدم، «اشتباه بزرگی» انجام دادم. میدانستم دختران ایرانی خیلی زیبا هستند ولی جرت نداشتم از آنها عکس بگیرم. ظهر همان روز چهار دختر قشنگ ایرانی نزدیک میز من نشسته بودند و من حدود پنج دقیقه تردید کردم و سرانجام از آنها سؤال کردم: میتوانم از شما عکس یادگاری بگیرم؟ آنها شورا جواب مثبت داده و بیدرنگ ژستهای زیبایی نشان دادند تا من و همراهم از آنها عکس بگیریم. از آن به بعد من با خیالت راحت از دختران زیبای ایرانی عکس میگرفتم و متوجه شدم که تقریباً تمام دختران ایرانی به درخواست ما برای گرفتن عکس با لبخند جواب مثبت میدهند و گاهی اوقات آنها متوجه میشدند که ما مخفیانه از آنها عکس میگیریم ولی بازهم با یک لبخند و حرکت زیبا محبت و دوستی خود را نشان میدادند. جالب این است که اگر در چین باشید و از دختری مخفیانه عکس بگیرید او فوراً با تندی و ناراحتی از شما میگریزد.»
آزادترین مرد جهان
دانه و دامعلیاكبر ضيايی
پهپادشناسی (شناسایی پیشرفتهترین پهپادهای رزمی و شناسایی جهان)خلیل کولیوند
لرزان و لغزان چون ژله (درآمدی بر سبک زندگی ما)اسماعیل شفیعی سروستانی
سفرنامه ناصرالدین شاه به خراسانناصرالدین شاه قاجار
برام جالب بود ببینم یک چینی چه ذهنیتی نسبت به ایران داره و بعد از دیدن ایران چه دیدگاهی نسبت به کشور ما از منظر سیاسی اقتصادی اجتماعی فرهنگی پیدا می کنه🤔 یکسری اطلاعات هم از روابط ایران با چین و
دید خوبی را از روابط ایران و چین بهم داد...
عاشق دخترای ایرانی بوده، همش ازشون عکس می گرفته❤