دانلود و خرید کتاب بیش یادگیری
چیرگی در مهارتهای تخصصی، پیشدستی در رقابتها و سرعت بخشیدن به کسب و کار
برای خرید و دانلود کتاب بیش یادگیری نوشته اسکات یانگ و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
دیگران دریافت کردهاند
معرفی کتاب بیش یادگیری
کتاب بیش یادگیری نوشته اسکات یانگ که با ترجمه مرجان فیروزشاد در انتشارات میلکان به چاپ رسیده است نکاتی را درباره چیرگی در مهارتهای تخصصی، پیشدستی در رقابتها و سرعتبخشیدن به کسبوکار با شما درمیان میگذارد.
درباره کتاب بیش یادگیری
بیشیادگیری کتابی جذاب و الهامبخش است. اسکات گنجینهای ارزشمند از استراتژیهای عملی را برای یادگیری سریعتر هر چیزی جمعآوری کرده و تلاش او حالا گنجی در اختیار شماست.
بیشیادگیری: راهبرد فراگیری مهارتها و دانش به صورت خودگردان و فشرده است بیشیادگیری یک راهبرد است. یک راهبرد تنها راهحل موجود برای یک مشکل معین نیست، ولی ممکن است راهحل خوبی باشد. همچنین راهبردها برای بعضی موقعیتهای خاص طراحی شدهاند و نه موقعیتهای دیگر، پس استفاده از آنها یک انتخاب است، نه حکم قطعی و دیگر اینکه بیشیادگیری خودگردان است، یعنی خودتان تصمیم میگیرید چه چیزی یاد بگیرید و چرا و چگونه. میتوانید کاملاً خودگردان باشید و درعینحال تصمیم بگیرید بهترین راه برای یادگیری هر چیزی شرکت در کلاس یا دانشگاه مشخصی است. همچنین میتوانید با دنبالکردن سریع مراحل معرفیشده در یک کتاب خودتان چیزی بیاموزید. منظور از خودگردانی این است که چه کسی در جایگاه رانندهٔ پروژه قرار دارد، نه اینکه پروژه کجا اتفاق میافتد.
اسکات در این کتاب به شما میآموزد که چگونه یک بیشیادگیر باشید و چطور با تمرکز و کار مستقیم و مهارتهایی مثل آزمایش، شهود، یادسپاری، مشتق کردن و فرایادگیری بیشیادگیری را در خود تقویت کنید.
خواندن کتاب بیشیادگیری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به کتابهای رشد فردی و موفقیت مخاطبان این کتاباند.
بخشی از کتاب بیشیادگیری
اول نقشه بکشید
اگر توانستهام کمی جلوتر را ببینم، به دلیل ایستادن روی شانههای غولهاست.
ـ آیزاک نیوتن
دن اِوِرت جلوی سالن اجتماعات مملو از جمعیت ایستاده. مردی تنومند که در اوایل دههٔ ششم زندگیاش است، آرام و با اعتمادبهنفس صحبت میکند و چهرهٔ خندانش با موهای کمپشت و ریش بور قاب شده. کنارش میزی پر از وسایل مختلف قرار دارد: چوب، سنگ، برگ، ظرف، میوه، یک پارچ آب. اشاره میکند نمایش در حال شروعشدن است.
از در سمت راست، زن میانسال درشتهیکلی با موهای قهوهای تیره و پوست گندمگون به صحنه میآید. اِورت بهسمتش میرود و به زبانی که برای زن ناآشناست چیزی به او میگوید. زن نگاهی به اطراف میاندازد، مشخص است گیج شده، سپس با تردید پاسخ میدهد: «کوتی پاوکا جالو.» اورت سعی میکند چیزی را که زن گفته تکرار کند. ابتدا کمی تپق میزند، اما گویا بعد از یکی دو بار تلاش، زن از تکرار جملهاش توسط اِورت راضی است. اِورت بهسمت تختهسیاه میرود و مینویسد: «کوتی پاوکا جالو سلام (؟).» بعد چوب کوچکی برمیدارد و به آن اشاره میکند. زن بهدرستی حدس میزند که اِورت میخواهد نام آن شیء را بداند، بنابراین پاسخ میدهد: «نْکیندو.» بار دیگر، اِوِرت بهسمت تابلو میرود و مینویسد: «نکیندو چوب.» سپس با دو چوب امتحان میکند و دوباره همان جواب را میگیرد: «نکیندو.» سپس چوب را میاندازد، زن در پاسخ میگوید: «نکیندو پائولا.» نمایش به همین منوال ادامه مییابد، اورت اشیا را برمیدارد، کارهایی را انجام میدهد، به پاسخهای زن گوش میدهد و جوابها را روی تخته یادداشت میکند. خیلی زود نامگذاری سادهٔ اشیا تمام میشود و حالا او جملههای پیچیدهتری میخواهد: «او آب را مینوشد»، «تو موز را میخوری» و «سنگ را در ظرف بگذار.» اورت با هر پاسخی که میگیرد آزمایش میکند، جملات جدید میسازد و واکنش زن را میسنجد تا مطمئن شود درست گفته یا نه. در عرض نیم ساعت بیش از دو تخته پر از اسم، فعل، ضمیر و یادداشتهای آوانویسی میشوند.
یادگیری دهها کلمه و عبارت در زبانی جدید طی سی دقیقهٔ اول مواجهشدن با آن شروع خوبی است. چیزی که باعث هیجان این کار بزرگ میشود این است که اِوِرت حق ندارد به هیچ زبان دیگری که با گویندهٔ دیگر مشترک است صحبت کند. ۶۴ فقط میتواند او را تشویق کند کلمات و عباراتی را بگوید و تکرارشان کند تا دستور زبان، تلفظ و واژگان آن زبان را یاد بگیرد. او حتی نمیداند زن به چه زبانی حرف میزند. ۶۵
اِوِرت چطور میتواند در عرض نیم ساعت، بدون دسترسی به معلم یا مترجم یا حتی اینکه بداند چه زبانی میآموزد، از همان ابتدا شروع به صحبت با آن زبان کند، درحالیکه بیشتر ما بهزور میتوانیم همین کار را پس از سالها گذراندن کلاسهای اسپانیایی در دبیرستان انجام دهیم؟ چه چیزی اِوِرت را، با وجود تمام محدودیتهای دیگر، قادر میسازد لغات را بیاموزد و دستور زبان و تلفظ را سریعتر از من و شما یاد بگیرد؟ آیا او نابغهٔ زبانی است یا اتفاق دیگری در حال وقوع است؟ پاسخ این سؤال اصل اول بیشیادگیری است: فرایادگیری.
سایر کتابهای اسکات یانگ
قیمت نسخه چاپی | ۶۵,۰۰۰ تومان |
نوع فایل | EPUB |
تاریخ انتشار | ۱۴۰۰/۰۸/۲۲ |
شابک | ۹۷۸-۶۲۲-۲۵۴-۲۸۹-۴ |
مشاهده همه نظرات (۸)کتاب درباره اهمیت یادگیری مهارت های جدید و طریقه کسب اونهاست ، مهارت هایی مثل سخنرانی ، زبان جدید، عکاسی ، برنامه نویسی، نویسندگی، آشپزی و خلاصه هر مهارتی که بهش نیار دارید، چه برای سرگرمی چه برای شروع و
دو نسخه ترجمه از این کتاب در طاقچه وجود داره نمیدونم کدوم دقیق تره ولی بعد از بررسی هر دو نسخه متوجه شدم نشر میلکان روان تر ترجمه کرده و برای همین هم تصمیم گرفتم همین نسخه رو مطالعه کنم
کاش طاقچه کتاب رو به بی نهایت اضافه کنه
اولش از آخرین جمله کتاب شروع میکنم: *خیلی خیلی بیشتر از آنچه تصور می کردید چیز برای فهمیدن وجود دارد* شما اهل کتاب ها میفهمید که اسکات داره چی میگه. این کتاب به من یاد داد که آدمهای موفق چجوری یک چیز جدید
بخشی از راهحلهای کتاب برای یادگیری بهتر: - هر چیزی را میخواهید یاد بگیرید، شروع کنید به انجام دادنش. (یادگیری عملی) - کتاب را ببندید و مطلبی که خواندهاید را سعی کنید به یاد بیاورید. همینطور از خود تست بگیرید. (active recall) -
لطفا به طاقچه بی نهایت اضافه ش کنید 🔥
با اینکه یکمی از نسخه نمونه رو خوندم چنتا چیز یاد گرفتم