کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید
معرفی کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید
کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید نوشتۀ جفری یانگ و جنت کلوسکو است که انتشارات میلکان آن را منتشر کرده است. جای بسی خوشحالی است که جفری یانگ و جنت کلوسکو با بهرهگیری از اصول و روش شناخت درمانی، به موضوع بغرنج مشکلات شخصیتی پرداختهاند. این دو نویسنده با فراهمآوردن جعبه ابزاری قدرتمند و قراردادن آن در اختیار عموم بهمنظور ایجاد تغییرات اساسی در زندگی شخصی و شغلی، دستبهکار بدیعی زدهاند.
درباره کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید
اختلالات شخصیتی الگوهای خود مخرب و دیرپاییاند که دردسرهای مصیبت باری را برای بیماران به همراه میآورند. افرادی که دچار اختلالات شخصیتیاند، علاوه بر نشانههای روشنی از بیماری مثل افسردگی و اضطراب، در زندگی هم با مشکلاتی طولانیمدت دستبهگریباناند. اغلب از روابط صمیمی خود ناخشنودند یا پیوسته در زمینه شغلیشان از قافله عقب میمانند. کیفیت کلی زندگیشان معمولاً کمتر از چیزی است که خواهان آن هستند. شناخت درمانی توسعهیافته است تا پاسخی به چالش موجود در درمان این الگوهای مزمن و پیچیده باشد. در درمان مشکلات شخصیتی، نهتنها توجهمان را به شماری از نشانههای بیماری از جمله افسردگی، اضطراب، حملات اضطرابی، اعتیاد، اختلالات کم یا پرخوری، مشکلات جنسی و بیخوابی معطوف میکنیم، بلکه به طرحوارههای نهفته با باورهای کنترلکننده نیز توجه میکنیم. منظور یانگ و کلوسکو از طرحوارهها همان «تلههای زندگی» است. بیشتر بیمارانی که برای درمان مراجعه میکنند، طرحوارههای اولیه و مشخصی دارند که خود را بهصورت نشانههای بیماری در زمینههای متعدد نشان میدهند. پرداختن به این طرحوارههای اولیه، در درمان میتواند نتایج سودمندی داشته باشد و در شماری از جنبههای زندگی بیمار میتواند منشأ اثر گردد. شناخت درمانگرها متوجه شدهاند بعضی از نشانهها بر احتمال وجود مشکل در سطح طرحواره دلالت میکنند.
معتقدیم زندگی خود را دوباره بیافرینید شکاف قابل تأملی را که در کتابهای حال حاضر در مورد خودسازی وجود دارد پر میکند. به همان میزان که رویکردهای مؤثر درمانی وجود دارند، کتابهای خودیاری بسیار خوبی هم هستند. بااینحال، اکثر آنها محدودیتهایی دارند. بعضی از کتابها تنها به مشکلی خاص مثل هم وابستگی، افسردگی، نداشتن صراحت یا ضعف در انتخاب همسر میپردازند. برخی به چند مشکل میپردازند؛ اما فقط از یک ابزار تغییر، مثل روش کودک درون، تمرینات زوجها یا شیوههای شناختی رفتاری استفاده میکنند. کتابهای دیگر انگیزشیاند یا بهتفصیل درباره مشکلی عام، مثل فقدان (شخص یا هر چیزی در زندگی)، صحبت میکنند؛ اما راهحلهایی که ارائه میکنند چنان مبهم است که با وجود انگیزه تغییر، نمیدانیم چگونه آنها را انجام دهیم.
خواندن کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید را به چه کسی پیشنهاد میکنیم؟
همه انسانها نیاز دارند که با طرحوارههای خود آشنا شوند. این کار باعث میشود که انسانها به حل و مدیریت این احساسها و تلهها در زندگی خود بپردازند؛ بنابراین در هر جایگاه و شرایطی هستید، میتوانید از مطالب مفید کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید استفاده مفید داشته باشید.
درباره جفری یانگ
جفری یانگ روانشناس مطرح آمریکایی است که در سال ۱۹۵۰، متولد شد. او بنیانگذار مؤسسۀ شناخت درمانی نیویورک و مؤسسه طرحواره درمانی است. جفری یانگ خودش طرحواره درمانی را بنیانگذاری کرده و توسعه داده است. او چندین کتاب مهم در زمینۀ نظریه شناختی رفتاری و طرحواره درمانی نوشته است. او همینطور بهعنوان مدرس در دانشکده روانشناسی کالج دانشگاه کلمبیا نیز فعالیت میکند. دکتر یانگ با جستوجو در ریشههای مشکلات ذهنی مبتنی بر احساسات و روابط افراد، اقدام به درمان آنها میکند.
دکتر یانگ تحصیلات ابتدایی خود را در دانشگاه ییل آمریکا به پایان رساند و پس از آن مدرک دکترای خود را از دانشگاه پنسیلوانیا دریافت کرد. مدرک پسا دکترای خود را نیز در مرکز شناخت درمانی دانشگاه پنسیلوانیا به همراه دکتر بک تکمیل کرد و پس از آن بهعنوان مدیر بخش آموزش و پژوهش شروع به فعالیت کرد. دکتر یانگ بیش از ۲۴ سال سابقه سخنرانیهای بینالمللی در زمینههای شناخت درمانی و طرحواره درمانی دارد. او مقالات بسیار زیادی در شاخههای شناخت و طرحواره درمانی دارد. همچنین دو کتاب مطرح «طرحواره درمانی، راهنمای تمرین برای متخصصین سلامت روان» و «زندگی خود را دوباره باز بیافرینید» که کتابی مطرح در زمینه خودشناسی مبتنی بر طرحواره درمانی است، را منتشر کرده است. دکتر یانگ علاوه بر نویسنده بودن بهعنوان راهنما و مشاور در بسیاری از مؤسسات و پژوهشکدههای طرحواره و شناخت درمانی فعالیت میکند. همچنین دکتر یانگ در نوشتن کتاب «مقایسه اثربخشی شناخت درمانی در مقایسه با داروهای ضدافسردگی» نیز همکاری کرده است.
بخشهایی از کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید
والت همسر هتر از دست او بسیار عصبانی است. والت میخواهد بیرون برود و به کارهایش برسد. او میگوید درست هم میگوید محروم ماندن، بیانصافی در حق اوست. هر روز بیشازپیش کارها را بدون هتر انجام میدهد. والدین هتر شدیداً در مراقبت از او زیادهروی کردهاند. والدینش بازماندگان هولوکاستاند و بیشتر دوران کودکیشان را در اردوگاههای زمان جنگ گذراندهاند. به قول خودش، والدینش با او مثل عروسک چینی رفتار کردهاند. آنها مرتباً او را از تهدیدات احتمالی (اما غیرمحتمل) که متوجه آسایش او بود برحذر میداشتند: شاید ذاتالریه بگیرد، در مترو گرفتار شود، غرق شود یا در میان آتشگیر بیفتد. جای تعجب ندارد که او بیشتر وقتش را در وضعیت دردناک اضطراب میگذراند و در تلاش است به خودش اطمینان دهد که دنیای خودش امن وامان است. در این اوضاع، تقریباً تمام چیزهای لذتبخش دارند از زندگی او بیرون میروند. هتر قبل از اینکه به ما مراجعه کند، در دورهای سهساله، چندین داروی ضدافسردگی را امتحان کرده بود. دارو رایجترین درمان برای افسردگی است. بهتازگی به روانپزشک مراجعه کرد و برایش اتیوان تجویز شد. هر روز قرص مصرف میکرد و دارو کمی به او آرامش میداد. حال بهتر و اضطراب کمتری را «احساس» میکرد. زندگی شیرینتر شده بود. گرچه استفاده از دارو به او این احساس را میداد که بهتر میتواند با همه چیز کنار بیاید، همچنان از اینکه به بیرون از خانه برود امتناع میکرد. شوهر او گله میکرد که داروها تنها توانستهاند او را در چهاردیواری خانه خوشحالتر نگه دارند. مشکل جدی دیگر این بود که هتر احساس میکرد به اتيوان وابسته شده است.
ای کاش یه امکانی بود توی طاقچه که کتاب هایی که خریدیم و الان لازم نداریم بدیم به کسی دیگه و وارد اکانت اون فرد بشه👍🌝
این کتاب فوق العادهس! این کتاب آموزش میده! راه حل میده! پرسشنامه داره! کلی کیس معرفی کرده برای درک بهتر! واقعا میتونه کمکمون کنه تا زندگیمون رو از نو بسازیم. کمک میکنه ریشه خیلی از مشکلات، رفتارها و اظطرابهامون پیدا
از بهترین کتابهاست. بهترین و کاملترین ترجمه با اختلاف. جای یک ترجمه خوب و کامل بهشدت احساس میشد.
این کتاب جدا کتاب معرکه ای است و ترجمه دیگری از این کتاب در طاقچه موجود است که البته باز هم ترجمه چندان خوبی نیست. ترجمه انتشارات ارجمند بسیار بهتر است. این ترجمه بسیاری از کلمات را اشتباه ترجمه کرده و
الگوهای رفتاری ما که به اشتباه شکل گرفتند رو توضیح میده، تست تشخیص هر تله رو داره و کمک میکنه با تمرین از شر این تلهها راحت بشیم. خیلی خوشحالم که این کتاب رو خوندم.
این ترجمه را توصیه میکنم. خیلی خوب و روان ترجمه شده است. . کتاب ما را با طرحوارهها و تلههای گوناگونی که در زندگی داریم آشنا میکند و منشا آنها را مشخص میکند و برای آنها راه حل ارائه میدهد. . تاثیر دوران کودکی
کاربردی _ موشکافانه _ کِیس محور باعث شناخت منشأ رفتارهای نامتعارف میشه و راه حل هم ارائه میکنه البته با ترجمه مینا شیوا پور خوندم که روان تر و کم نقص تر از این ترجمه است
لطفا به کتابخانه ی بی نهایت اضافه کنید
کتاب خیلی خوبیه برای خودشناسی ولی برای استفاده ازش خواندن صرف کتاب کمک نمیکنه و باید وقت زیادی رو صرف انجام تمرین های کتاب هم بکنید
فوق العاده بود یکی از تاثیرگذارترین کتابایی که خوندم