کتاب هنر دستیابی به تمرکز
معرفی کتاب هنر دستیابی به تمرکز
کتاب هنر دستیابی به تمرکز نوشته مایکل هایت و ترجمه حمیدرضا توحیدی، روشی کارآمد برای کسب خروجی بیشتر با کار کمتر را به ما میآموزد.
دربارهی کتاب هنر دستیابی به تمرکز
مایکل هایت کتاب هنر دستیابی به تمرکز را برای این نوشته است که ما را با روشی کارآمد برای کسب خروجی بیشتر با کار کمتر آشنا کند. روشی که برگرفته از تجربیات شخصی خودش در طول سالها کار و فعالیت است. او دربارهی بهرهوری در این کتاب صحبت میکند: بهره وری به معنای انجام کار بیشتر با سرعت بیش تر نیست, بلکه دربارهی نتیجه گرفتن است. بنابراین لازم است که به دنبال کار در سیستمی باشیم که بهرهوری ما را بالا ببرد. افراد موفق کار خود را بر اساس پیامدها ارزیابی می کنند, نه میزان فعالیتشان. در مقابل اغلب افراد ناموفق با وجود کار بیشتر بهرهوری کمتری دارند, چرا؟ به دلیل سیستم بهرهوری اشتباهی که دارند؛ تلهای که اغلب افراد در آن گرفتار میشوند.
کتاب هنر دستیابی به تمرکز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب هنر دستیابی به تمرکز اثری خواندنی برای تمام افرادی است که به دنبال روشی برای کم کردن کارها و پایین آوردن سرعت زندگی میگردند. کتاب هنر دستیابی به تمرکز همچنین به مدیران نیز کمک میکند تا بهرهوری کارمندانشان را بالا ببرند و به آنها کمک میکند تا بهترین مدل کاری را در محل کارشان پیاده کنند.
بخشی از کتاب هنر دستیابی به تمرکز
اکثر سیستمهای بهرهوری اشتباه میکنند. سریع سراغ این میروند که بهتان چگونه بهتر یا سریعتر کارکردن را نشان دهند، اما هیچوقت توقف نمیکنند تا بپرسند چرا؟ هدف بهرهوری چیست؟ این سؤال را به شکلهای مختلفی میتوان پاسخ داد. شما نمیتوانید بهدرستی نحوهٔ کارکردنتان را ارزیابی کنید، مگر اینکه اول بدانید چرا کار میکنید. به این دلیل است که کتاب پیشنهاد میکند برای شروع واقعی توقف کنید.
در اولین اقدام، برنامهای تنظیم میکنید. این کار کمکتان خواهد کرد چیزی را که از بهرهوری میخواهید برای خودتان روشن کنید. ما بهرهوری را تغییر میدهیم تا بهجای طرف غلط آینه، در دنیای واقعی عمل کند. دوم، ارزیابی میکنید. فعالیتهایی را که دارای فشار زیادیاند، از کارهای زیاد با فشار کم شناسایی و فیلتر کنید. همچنین، ابزاری را کشف خواهید کرد که اگر بهدرستی استفاده شود، کاملاً نحوهٔ صرفکردن انرژیتان و مکان و زمان آن را تغییر میدهد. درنهایت، با کشف اینکه چگونه به دیگران نفوذ کنید تا نتیجههایتان را تقویت کنید، کارتان را از سر میگیرید.
تکرار مکررات با چاشنی اضافه گویی
محتوای کتاب درباره سازماندهی کارها و اهداف کاری برای رسیدن به بهره وری مطلوب است. در این راه متدها تست شده و ساده و کاربردی پیشنهاد میشه. حس بسیار خوب و دنبال کننده ای در من ایجاد کرد و معتقدم بیش
کد تخفیف : URPWQ6EVTC 30% مهلت تا ۷آذر