دانلود و خرید کتاب صوتی قصه عشق
معرفی کتاب صوتی قصه عشق
کتاب صوتی قصه عشق نوشته رابزت ج. استرنبرگ است. کتاب قصه عشق با ترجمه مژگان جمالی و صدای متین بخشی منتشر شده است. این کتاب در پی پاسخ به این سوال است که چه اتفاقی میافتد بعضی روابط عاشقانه میمانند و بعضی شکست میخورند.
درباره کتاب قصه عشق
برای رسیدن به سوالی برای حل معمای روابط عاشقانه نویسنده در اواخر دهه ۱۹۸۰ نظریه مثلث عشق را ارائه میدهد. بر اساس این دیدگاه جدید، عشق در قالب سه عنصر تشکیلدهنده آن قابل درک و توصیف بود: صمیمیت، هوس و تعهد.
نسبت این عناصر در انواع مختلف عشق متفاوت است. بهعنوان مثال مشخصه عشق رمانتیک صمیمیت و هوس است. درحالیکه در عشق بچگانه یا احمقانه، تعهّد ناشی از هوس حرف اول را میزند؛ و نهایتاً عشق خالص یا کامل تلفیقی از هر سه عنصر صمیمیت، هوس و تعهّد است.
کتاب قصه عشق به خوانندگان راهحلی ارائه نمیدهد و دنبال بهبود بخشیدن نیست، بلکه کتابی کاملا علمی و درعینحال قابلفهم برای عموم و متخصّصین است. امیدوارم دیدگاه جدیدی که در این کتاب ارائه میدهم پاسخگوی سؤالهایی باشد که نظریههای قبلیام نتوانستند پاسخ بدهند. سؤالاتی نظیر اینکه چرا ما عاشق افراد بخصوصی میشویم و چرا عشقمان به بعضی افراد دوام بیشتری دارد. قصّههای این کتاب براساس واقعیتهای زندگی افراد نوشته شدهاند. بعضی از این اتّفاقات حتّی سالها بهطول انجامیده امّا برای حفظ امانتداری، تمام اطلاعات شخصی افراد شامل نام و سایر مشخصات آنها تغییر داده شده است.
شنیدن کتاب قصه عشق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسنی که به دنبال پژوهش درباره عشق و مسیر آن هستند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب قصه عشق
وقتی اولین بار با کسی آشنا میشویم، طبیعتاً دنبال این هستیم که او را هرچه بیشتر و بهتر بشناسیم. کنجکاویم بدانیم آیا طرز فکر او با ما همخوانی دارد؛ تلاش میکنیم اولین برداشتهایمان در مورد او را با واقعیت تطبیق دهیم، واقعیت را جایگزین خیال کنیم، و حقایق را جایگزین قصّه. وقتی در حال شناخت او هستیم، تصوّر میکنیم داریم خیال را با واقعیت جایگزین میکنیم، درحالی که اگر دقت کنیم که چقدر به حس روز اول آشناییمان اعتماد میکنیم و چطور زوج یابی و حتی ازدواج میکنیم، میبینیم که این جایگزینی در عمل اتفاق نمیافتد. ما با پیش فرضهای فراوانی وارد رابطه میشویم. این پیش فرضها یا قصّهها بخودی خود درست یا غلط نیستند، اما ممکن است میزان سازگاری آنها با شرایط محیط متفاوت باشد. تعریف قصّه سازگار یا هنجار میتواند از زمانی به زمان دیگر و از محیطی به محیطی دیگر تغییر کند. به عنوان مثال، در فرهنگ بعضی جوامع، عشق یکی از ضروریات ازدواج است، اما در فرهنگ جامعهای دیگر بین فرهنگ جامعهای دیگر بین این دو هیچ ارتباطی وجود ندارد. ممکن است فرهنگ هر دو جامعه این مفاهیم را بصورت درست یا غلط به افراد القا کند، و نه به عنوان مسائلی قراردادی که صرفاً از رسومات فرهنگی نشات میگیرد. همان طور که میبینید چیزی که از آن تعبیر به واقعیت میشود خود واقعیت نیست، بلکه تنها درکی از آن “قصّه” است. قصّه در بطن زندگیهای ماست که به رابطه معنا میدهد. گاهی اوقات میبینیم که هر یک از طرفین رابطه، از رفتارها و اتّفاقات برداشتهای متفاوتی میکنند. به این دلیل که هرکدام، این اتّفاقات و رفتارها را بر اساس قصّه خودشان تفسیر میکنند.
قصّه من، قصّه تو
تیرون وقتی با سامانتا آشنا شد فکر میکرد عشق واقعیاش را پیدا کرده است. او قبلاً در انتخاب اشتباه کرده بود، اما این بار نه. به نظر میآمد سامانتا تمام چیزهایی را که او میخواست داشت. او حتّی چیزهایی داشت که تیرون فکر نمیکرد بتواند در کسی پیدا کند. او موفّق، باهوش، جذاب، اجتماعی و باوقار بود؛ او به ورزش علاقمند و شوخ طبع بود و مهمتر از همه این که به تیرون علاقه داشت. تیرون او را به تماشای بازی بیسبال دعوت کرد. سامانتا هم دعوت او را قبول کرد.
در عرض یک ماه، تیرون و سامانتا مرتب همدیگر را میدیدند. ظرف دو ماه تعداد قرارهایشان به طرز عجیبی زیاد شد. اما بعد از گذشت سه ماه تیرون در مورد رابطهاش دچار تردید شد. او تقریباً مطمئن بود که سامانتا دست کم با یک نفر دیگر رابطه دارد، شاید هم بیشتر از یک نفر. قصّه به طرز تلخی آشنا به نظر میآمد: یک زن غیر قابل اعتماد که تظاهر به درستی و صداقت میکند ولی هر فرصتی را برای خیانت غنیمت میداند. تیرون خوشحال بود که قبل از آن که دیر شود توانسته بود سامانتا را بشناسد. رابطه آنها بعد از چند درگیری به پایان رسید. تیرون از این مساله خوشحال بود، سامانتا هم همینطور. او تمام این مدّت با کس دیگری آشنا نشده بود، اما درعین حال علاقهای به ادامه رابطه با یک مرد شکّاک نداشت.
زمان
۱۰ ساعت و ۵۸ دقیقه
حجم
۶۰۳٫۷ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۱۰ ساعت و ۵۸ دقیقه
حجم
۶۰۳٫۷ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
نظرات کاربران
کتاب خوبیه . ارزش شنیدن داره . ولی موسیقی های متن افتضاح اعصاب خُردکنه . هرچی متن خوبه گوینده خوبه موسیقی بده .
واقعا چرا به جای روخوانی با این صدای خوب ازین موزیک ها استفاده میکنید
کتاب خیلی خوبی بود