معرفی و دانلود کتاب صوتی دنیای قشنگ نو + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب صوتی دنیای قشنگ نوsubscriptionAvailable

کتاب صوتی دنیای قشنگ نو

نوع کتاب
۳.۵(از ۷۸ امتیاز)
پدیدآورندگان: 
آلدس هاکسلی، سعید حمیدیان
گوینده: 
متین بختی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب صوتی دنیای قشنگ نو

کتاب صوتی دنیای قشنگ نو نوشتهٔ آلدس هاکسلی و ترجمهٔ سعید حمیدیان است. متین بختی گویندگی این کتاب صوتی را انجام داده و انتشارات ماه آوا آن را منتشر کرده است. این رمان صوتی قصه‌ای بدیع و آینده‌نگر است که تصویری نزدیک به واقعیت از شرایط کنونی زندگی انسان‌ها ارائه می‌کند.

درباره کتاب صوتی دنیای قشنگ نو

کتاب صوتی دنیای قشنگ نو یک رمان علمی - تخیلیِ پادآرمانی است که در سال ۱۹۳۲ به قلم آلدس هاکسلی منتشر شده‌ است. قصهٔ این رمان در سال ۲۵۴۰ میلادی در شهر لندن می‌گذرد و آرمانشهری را به تصویر می‌کشد که در آن مهندسی ژنتیک به آفرینش انسان‌ها با ویژگی‌های از پیش تعیین‌شده منجر شده، نظام اخلاقی جامعه با تشکیل حکومت جهانی و از میان‌بردن جنگ و فقر و نابودی کامل خانواده و تولیدمثل به‌کلی پوست انداخته و دانش روان‌شناسی به‌طرز حیرت‌انگیزی اعتلا یافته است. تنها هدف انسان در چنین دنیایی، پدیدآوردن سعادت و از میان‌بردن رنج‌های غیرضروری است.

پس در این رمان صوتیْ کنترل‌کنندگان جهان در آینده‌ای بسیار دور، جامعه‌ای آرمانی خلق کرده‌اند که تمامی اعضای آن به‌واسطهٔ استفادهٔ هوشمندانه از مهندسی ژنتیک، شست‌وشوی مغزی، روابط جنسی و مواد مخدر، مشتریانی راضی و خشنود هستند. به نظر می‌رسد در این جامعه، تنها شخصیتی به اسم «برنارد مارکس» است که فکر و خیال رهایی از این اجتماع را در سر می‌پروراند. شاید رفتن به یکی از معدود جوامع کوچک باقی‌مانده، بتواند علاجی بر پریشانی و آشفتگی این شخصیت داستانی باشد؛ جوامعی استثنایی که در آن‌ها هنوز زندگی غیرآرمانی به شیوهٔ گذشته در جریان است. رمان صوتی دنیای قشنگ نو یوتوپیا یا آرمان‌شهری منفی و بدبینانه (پاد آرمان‌شهر) را ارائه کرده است. آلدوس هاکسلی در فانتزی طنزآلود و تخیلی خود، اختراع و ابداع بسیاری از چیزها را پیش‌بینی کرده است که همهٔ آن‌ها به حقیقت پیوسته‌اند.

شنیدن کتاب صوتی دنیای قشنگ نو را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

شنیدن این کتاب صوتی را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر انگلستان و قالب رمان پیشنهاد می‌کنیم.

کتاب‌های مشابه

اگر دنیای قشنگ نو شما را با نگاه انتقادی‌اش به جامعه مدرن درگیر کرده است، پیشنهاد می‌کنیم سراغ کتاب گتسبی بزرگ از فیتزجرالد، مرشد و مارگریتا از بولگاکف و زنگ‌ها برای که به صدا درمی‌آیند از همینگوی هم بروید.

بخش‌هایی از کتاب صوتی دنیای قشنگ نو

 و خانه، درونش به اندازه ی بیرونش گند بود. درونش مثل لانه ی خرگوش بود، مثل یک کپه ی آشغال که از اصطکاک و تراکم حیات گرم شده باشد، و بوی تعفن احساسات ازش بلند بود. چه صمیمیت خفه کننده ای! چه روابط خطرناک و ابلهانه و وقیحی بین اعضای خانواده برقرار بود! مادر مثل دیوانه ها بچه هایش را زیر بال می گرفت... عین گربه ای که توله هایش را زیر بال بگیرد؛ اما گربه ای که حرف می زد، گربه ای که متصل می گفت: «بچه ا م. بچه ا م. آخ، آخ، روی سینه ا م، دست های کوچولوش، گرسنگیش، و آن لذت عذاب آلود نگفتنی! تا آخرش بچه ا م خوابش ببره، بچه ا م خوابش ببره با یه حباب سفید شیر کنج لبش. کوچولوی قشنگم بخوابه».

*

مدیر کلید را خاموش کرد. صدا خاموش شد. تنها، شبح مبهم آن از زیر هشتاد بالش به زمزمه ادامه داد. «قبل از اینکه بیدار بشوند، چهل پنجاه مرتبه ی دیگر برایشان تکرار می شود؛ سه شنبه و پنج شنبه هم همین طور. هر هفته صد و بیست دفعه، در سه وعده، تا سی ماه. بعد از آن می روند سر درس بالاتر.» 

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب صوتی دنیای قشنگ نو و شنیدن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب صوتی

نام کتاب:دنیای قشنگ نو
عنوان انگلیسی:Brave New World
موضوع:رمان
نویسنده:آلدس هاکسلی
مترجم:سعید حمیدیان
گوینده:متین بختی
انتشارات:انتشارات ماه آوا
فرمت کتاب:MP۳
حجم فایل کتاب:۵۱۸.۱۱ مگابایت
مدت‌زمان:۹ ساعت و ۱۲ دقیقه
قیمت کتاب:۳۰۰۰۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

mshkazemi
۱۴۰۲/۰۳/۰۷

این کتاب صوتی رو لطفاً به بی نهایت اضافه کنید. واقعاً جایش آنجا خالی است

۰
امیرمنصور
۱۴۰۲/۰۲/۰۶

چاپی یا الکترونیکی بزارید

۰
sj1362
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۱/۰۶

چرا کتاب به این مهنی نسخه الکترونیک نداره ! همه با صوتی ارتباط برقرار نمیکنن !!

۰
javadvakili
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۴/۰۴

این بهترین رمانی بود که تو عمرم خوندم به نظر من جزو شاهکارهای ادبی حساب میشه آلدوس هاکسلی نویسنده نابغه بوده توصیه می کنم کتاب دیگه این نویسنده به نام درهای ادراک یا روان‌گردان‌ها را هم بخوانید

۰
طلا در مس
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۰۸/۲۳

پیشبینی عجیب از آینده بشریت و سلطه ی علم و ماشین بر تمدن انسانی

۰
م.ر
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۱۰/۲۶

کتابی نیست که بشه به هر کسی پیشنهادش کرد. اگه دغدغه‌های فلسفی دارید و دوست دارید جهان آینده رو از دریچه چشم یه آدم حساس به سرنوشت بشر ببینید، به احتمال زیاد لذت خواهید برد.

۰
HeLe
مطمئن نیستم.
۱۴۰۳/۰۹/۱۳

با ترجمه کتاب اصلا ارتباط نگرفتم، بنظرم اصلا نیازی نیست این همه از کلمات پیچیده استفاده شه، حقیقتا نتونستم بیشتر از چند دقیقه شو گوش بدم. ولی این شاید سلیقه ای باشه و کس دیگه ای اوکی باشه با ترجمه.

۰
کاربر 8835989
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۸/۰۶

تیم صدا و گویندگی واقعا خسته نباشید که لذت این کتاب رو چند برابر کرد

۰
alikazemi7
مطمئن نیستم.
۱۴۰۴/۰۶/۱۶

ایده‌ی جذابی داشت اما پیرنگ داستان اصلا جذبم نکرد. به نظرم مهمترین مشکل داستان، نبود شخصیت دوست داشتنی یا حداقل هم‌دلی برانگیز بود.

۰
نگین
مطمئن نیستم.
۱۴۰۴/۱۲/۱۵

میتونم بگم لین کتاب سلیقه‌ی هر کسی نیست ولی من خودم لذت بردم. همچنین گویندگی عالی لذت گوش دادن رو دو چندان کرد

۰
Lily Ramzi
مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۲/۰۶

خیلی از کلمات دشوار توش استفاده شده بود که مطمئنم اگه نسخه‌ی غیرصوتیش رو می‌خوندم زود خسته‌م می‌کرد. صدا و لحن متفاوتِ خانم بختی برای هر شخصیت، جذابیت داستان رو دو چندان کرده بود. درباره‌ی کلیت داستان هم باید بگم...بیشتر

۰
محمدرضا
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۰۱

بهش زمان بدید ماهیتاً قوی هست

۰
nasrin kalantari
مطمئن نیستم.
۱۴۰۴/۰۹/۱۴

کتاب خوبی هست ولی من دوستش نداشتم. جمله های قشنگ و در معنی توش هست ولی در کل من دوست نداشتم

۰
کاربر 8990347
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۷/۲۹

عالی بود

۰
محمدحسین مهدیقلی
مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۲/۲۶

مطمئن نیستم لذت بردم، یا نه. اما مطمئنم هرچقدر که اتوپیای افلاطون بر جهان فعلی ما تأثیر گذاشت، این زوتوپیاها( ۱۹۸۴، ما، لاشه لطیف و...) هم تأثیر می‌ذارند.

۰