دانلود کتاب صوتی حکایت بانوی آزرده با صدای نسترن نجاران + نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب صوتی حکایت بانوی آزرده

دانلود و خرید کتاب صوتی حکایت بانوی آزرده

معرفی کتاب صوتی حکایت بانوی آزرده

کتاب صوتی حکایت بانوی آزرده نوشتهٔ جاناتان سویفت و ترجمهٔ فرزانه دوستی است. نسترن نجاران و فرهاد اتقیایی گویندگی این کتاب صوتی را انجام داده‌اند و انتشارات کتاب‌سرای نیک آن را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی پنج داستان کوتاه کلاسیک

درباره کتاب صوتی حکایت بانوی آزرده

کتاب صوتی حکایت بانوی آزرده دربردارندهٔ پنج داستان کوتاه ایرلندی است. این داستان‌ها توسط جاناتان سویفت به رشتهٔ تحریر درآمده‌اند و دستهٔ‌بندی آثار کلاسیک قرار می‌گیرند. این مجموعه حاوی داستان‌‌های انتقادی و طنز است که بیشتر آن‌ها در سال‌های ابتدایی ۱۷۰۰ نوشته شده‌اند.

می‌دانیم که داستان کوتاه به داستان‌هایی گفته می‌شود که کوتاه‌تر از داستان‌های بلند باشند. داستان کوتاه دریچه‌ای است که به روی زندگی شخصیت یا شخصیت‌هایی و برای مدت کوتاهی باز می‌شود و به خواننده امکان می‌دهد که از این دریچه‌ها به اتفاقاتی که در حال وقوع هستند، نگاه کند. شخصیت در داستان کوتاه فقط خود را نشان می‌دهد و کمتر گسترش و تحول می‌یابد. گفته می‌شود که داستان کوتاه باید کوتاه باشد، اما این کوتاهی حد مشخص ندارد. نخستین داستان‌های کوتاه اوایل قرن نوزدهم میلادی خلق شدند، اما پیش از آن نیز ردّپایی از این گونهٔ داستانی در برخی نوشته‌ها وجود داشته است. در اوایل قرن نوزدهم «ادگار آلن پو» در آمریکا و «نیکلای گوگول» در روسیه گونه‌ای از روایت و داستان را بنیاد نهادند که اکنون داستان کوتاه نامیده می‌شود. از عناصر داستان کوتاه می‌توان به موضوع، درون‌مایه، زمینه، طرح، شخصیت، زمان، مکان و زاویه‌دید اشاره کرد. تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در جهان «آنتوان چخوف»، «نیکلای گوگول»، «ارنست همینگوی»، «خورخه لوئیس بورخس» و «جروم دیوید سالینجر» و تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در ایران نیز «غلامحسین ساعدی»، «هوشنگ گلشیری»، «صادق چوبک»، «بهرام صادقی»، «صادق هدایت» و «سیمین دانشور» هستند.

شنیدن کتاب صوتی حکایت بانوی آزرده را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب صوتی را به دوستداران ادبیات کلاسیک ایرلند و علاقه‌مندان به قالب داستان کوتاه پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب صوتی حکایت بانوی آزرده

«سوئیفت جوان در انگلستان به استعداد طنزپردازی خود پی برد و همزمان در حرفه‌ی منشی در دستگاه سر ویلیام تمپل، سیاستمدار بازنشسته و نخست‌وزیر سابق کشور مشغول به کار شد و تا 1699یعنی زمان مرگ تمپل در این سمت باقی ماند. در همین دوران سوئیفت تحصیلات خود را در دانشگاه آکسفورد ادامه می‌داد و به گشت‌وگذار در کتابخانه‌ی بی‌نظیر خاندان تمپل می‌پرداخت و با تاریخ تمدن و سیاست و هنر و ادبیات مأنوس می‌شد. سوئیفت در آستانه‌ی سی‌سالگی به مطالعه‌ی مذهب روی آورد در 1692 از دانشگاه آکسفورد فارغ‌التحصیل و در کسوت کشیش در کلیسای رسمی ایرلند به دور از مراکز شهرت و قدرت به خدمت عوام مشغول شد.

در همان دوران با دختر خوانده‌ی یکی از کارمندان تمپل به نام «استر جانسون» آشنا شد و رابطه‌ای عمیق بر پایه‌ی پارسایی و خرد بین آن دو شکل گرفت که اگرچه سندی دال بر ازدواج آن‌ها در دست نیست، نامه‌های جاناتان به او تحت عنوان «نامه‌هایی به استلا» حکایت از این دلبستگی‌های بالنده دارد. این تنها تجربه‌ی سوئیفت با زنان نبود. پس از سال‌ها درگیری در سیاست و اجتماع و اتهام دسیسه از جانب پارلمان و تجربه‌ی زندان و فرار به فرانسه، سویفت پیش از آنکه سرانجام به ایرلند بازگردد، با استر وانوم رایت آشنا شد. سوئیفت این استر ثانی را وانسا خطاب می‌کرد؛ دختری پرشور و جوان که آن چنان شیفته‌ی جاناتان بود که برای دیدنش به ایرلند سفر کرد اما معشوق موهومش را مردی بی‌احساس و سرد یافت. سوئیفت ماجرای این عشق را در کتاب «کادنوس و وانسا» بازمی‌گوید ولی شعر را که اشارات صریحی به روابط آن‌ها دارد، سه سال پس از مرگ دختر در سال 1726 منتشر می‌کند. این دو زن نماینده‌ی دو تجربه‌ی اجتماعی متفاوت بودند: سویفت «استلا» را نماد زندگی وارسته و فرهیخته می‌دانست و «وانسا» را نماد غلیان احساسات و تعلقات جسمانی و طنز روزگار.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

زمان

۱ ساعت و ۴۲ دقیقه

حجم

۹۴٫۰ مگابایت

قابلیت انتقال

ندارد

زمان

۱ ساعت و ۴۲ دقیقه

حجم

۹۴٫۰ مگابایت

قابلیت انتقال

ندارد

قیمت:
۵۲,۵۰۰
تومان