دانلود کتاب صوتی راهنمای سلامت روان کودکان؛ دلبستگی با صدای شهره روحی + نمونه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب صوتی راهنمای سلامت روان کودکان؛ دلبستگی

دانلود و خرید کتاب صوتی راهنمای سلامت روان کودکان؛ دلبستگی

معرفی کتاب صوتی راهنمای سلامت روان کودکان؛ دلبستگی

کتاب صوتی راهنمای سلامت روان کودکان؛ دلبستگی نوشتهٔ بتسی دو تیری و ترجمهٔ پرستو کفایی‌ زاد ‌طهرانی و فاطمه سیفی است. شهره روحی گویندگی این کتاب صوتی در حوزهٔ روان‌شناسی را انجام داده و پندار تابان آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب صوتی راهنمای سلامت روان کودکان؛ دلبستگی

کتاب صوتی راهنمای سلامت روان کودکان؛ دلبستگی دربردارندهٔ راهنمایی برای تربیت کودکان است. در این کتاب صوتی موضوع دلبستگی مورد بررسی قرار گرفته است. بتسی دو تیری در این اثر بیان کرده است که ما هنگام تولد، برای بقا کاملاً وابسته به روابط هستیم و بخش اعظم زندگی خود را صرف کار و زندگی در کنار دیگران می‌کنیم. در حالی که روابط می‌توانند باعث درد و آشفتگی عظیمی شوند، اما برای حس سرزندگی در ما اهمیت دارند. دلبستگی واژه‌ای است برای توصیف یک توانایی، که کودک را قادر می‌سازد از طریق رابطه‌ای که با بزرگسال اصلی‌اش که از وی مراقبت می‌کند دارد، از نظر هیجانی و فیزیکی احساس امنیت کند. این کتاب صوتی به‌طور مشخص به مشکل وابستگی کودکان پرداخته است تا به خواننده راه‌حل بدهد. در این کتاب صوتی خبری از راه‌حل‌های کهنه و قدیمی نیست، بلکه با بینش و آگاهی جدیدی در این حوزه آشنا می‌شوید. والدین می‌توانند با شنیدن این اثر صوتی احساس کنند می‌توانند از پس همه‌چیز به‌درستی بربیایند. جایی برای سرزنش و شرم وجود ندارد. فقط مشاهده و الهام است.

شنیدن کتاب صوتی راهنمای سلامت روان کودکان؛ دلبستگی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب صوتی را به روان‌درمانگران کودک و نوجوان و والدین و معلمان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب صوتی راهنمای سلامت روان کودکان؛ دلبستگی

«بالبی (۱۹۸۸) و اینزورث (۱۹۷۸) پیشگامان بررسی دلبستگی بودند و بر قدرت «مکان امن» تکرار‌شونده و پایدار برای نوزاد و کودک تأکید کردند. بالبی اظهار داشت که دلبستگی، پیوند عاطفی قابل توجه بین کودک و مراقب است. او بیان کرد که این پیوند با مراقب اولیه، «پایه‌ی امنی برای کاوش جهان» است. پایه‌ی امن مکانی است که مشابه «پناهگاه امن» است و کودک زمانی که از نظر احساسی برانگیخته شود به آن بر‌می‌گردد. این برانگیختگی احساسی قوی، برای کودک می‌تواند شامل شنیدن صدای بلند، احساس گرسنگی و سرما باشد و این احساسات هم‌زمان با افزایش سن متنوع‌تر می‌شود.

اینزورث به رابطه‌ی بین مادر و کودک علاقه‌مند بود و مشتاق بود بداند که هنگام جدایی و بازگشت این دو به هم، چه اتفاقی می‌افتد. آزمایش «موقعیت ناآشنا» یکی از مطالعات اولیه و شناخته‌شده‌ای است که واکنش کودک هنگامی که مادر او را تنها ترک می‌کند و هنگامی که او را با یک فرد غریبه ترک می‌کند، بررسی می‌کند. او اظهار کرد که سبک‌های دلبستگی متفاوتی وجود دارند و درست مانند بالبی، او نیز نتیجه گرفت که کودک به این رابطه‌ی صمیمی و گرم برای داشتن روابط و هیجانات سالم، نیاز دارد. آنها هر دو نتیجه گرفتند که تجارب کودک از در آغوش گرفته شدن، مراقبت شدن، مورد توجه قرار گرفتن و آرام شدن هنگامی که ترسیده است، در سال اولیه‌ی زندگی‌اش برای رشد سالم وی ضروری است. آنها اظهار داشتند که تجارب اولیه بر رشد عوامل مهمی مثل توانایی اعتماد کردن به دیگران، خودآگاهی و توانایی درک نیازها و درخواست کمک ضروری است. وقتی کودک بزرگ‌تر می‌شود و قادر می‌شود که محیط پیرامونش را کاوش کند، می‌داند که اگر در کاوش‌هایش با مسائلی ترسناک یا ناراحت‌کننده مواجه شود، مکان امنی دارد که می‌تواند به آن برگردد و آرام شود.

بالبی همچنین اظهار داشت که کودکان سلسله‌مراتب کوچکی از دلبستگی را تشکیل می‌دهند، که در آن اطلاعات عاطفی مرتبط را یاد می‌گیرند. این سلسله مراتب به کودک کمک می‌کند تا بداند که بیش از یک بزرگسال امن وجود دارد و بنابراین می‌تواند از روی غریزه به چهره‌ی آشنا مراجعه کند و آرام شود. به‌خصوص تجارب دلبستگی اولیه، کودک را از نظر روان‌شناختی و فیزیولوژیکی برنامه‌ریزی می‌کند.»

امینی
۱۴۰۳/۰۸/۱۸

تصور کنید در حال خواندن روزنامه یا مجله هستین! همین قدر دست نوشت و خالی از محتوا ...

زمان

۳ ساعت و ۱۲ دقیقه

حجم

۱۷۸٫۳ مگابایت

قابلیت انتقال

ندارد

زمان

۳ ساعت و ۱۲ دقیقه

حجم

۱۷۸٫۳ مگابایت

قابلیت انتقال

ندارد

قیمت:
۷۰,۰۰۰
تومان