کتاب این کتاب به شما اعتماد به نفس می دهد جسامی هیبرد + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب این کتاب به شما اعتماد به نفس می دهد

کتاب این کتاب به شما اعتماد به نفس می دهد

معرفی کتاب این کتاب به شما اعتماد به نفس می دهد

معرفی کتاب این کتاب به شما اعتماد به نفس می دهد

کتاب الکترونیکی «این کتاب به شما اعتمادبه‌نفس می‌دهد» (The Confidence Pocketbook) نوشتهٔ جسامی هیبرد و جو آسمان با ترجمهٔ سمیه کرمی و ویراستاری مسعود سنجرانی و حورا نیک‌بخت، توسط انتشارات اندیشه مولانا منتشر شده است. این اثر در دستهٔ کتاب‌های خودیاری و روان‌شناسی قرار می‌گیرد و به موضوع اعتمادبه‌نفس و عزت‌نفس می‌پردازد. نویسندگان تلاش کرده‌اند با زبانی روشن و مثال‌های ملموس، راهکارهایی برای تقویت اعتمادبه‌نفس ارائه دهند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب این کتاب به شما اعتماد به نفس می دهد

«این کتاب به شما اعتمادبه‌نفس می‌دهد» اثری است که به بررسی مفهوم اعتمادبه‌نفس و عزت‌نفس در زندگی روزمره می‌پردازد و بر پایهٔ رویکرد رفتاردرمانی شناختی (CBT) نوشته شده است. نویسندگان، با تکیه بر تجربیات حرفه‌ای و پژوهش‌های روز، تلاش کرده‌اند تا مفاهیم روان‌شناسی را به زبانی قابل‌دسترس و کاربردی برای مخاطب توضیح دهند. کتاب در قالب مجموعه‌ای از راهنمایی‌ها و تمرین‌های عملی، به خواننده کمک می‌کند تا افکار، احساسات و رفتارهای خود را بهتر بشناسد و تغییر دهد. این اثر در دوره‌ای نوشته شده که دغدغه‌های مربوط به سلامت روان و خودیاری بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته‌اند. نویسندگان با استفاده از مثال‌های واقعی و نمودارهای ذهنی، سعی دارند نشان دهند که چگونه می‌توان با تغییر نگرش و تمرین مستمر، اعتمادبه‌نفس را تقویت کرد. کتاب به‌گونه‌ای طراحی شده که هر فصل بر پایهٔ فصل قبلی بنا شده و خواننده را گام‌به‌گام در مسیر خودشناسی و رشد فردی همراهی می‌کند.

خلاصه کتاب این کتاب به شما اعتماد به نفس می دهد

پیام اصلی کتاب بر اهمیت شناخت و تغییر افکار منفی و نقش آن‌ها در شکل‌گیری یا تضعیف اعتمادبه‌نفس تأکید دارد. نویسندگان توضیح می‌دهند که اعتمادبه‌نفس، احساسی اکتسابی است که تحت تأثیر تجربیات کودکی، محیط، عوامل ژنتیکی و رویدادهای زندگی شکل می‌گیرد. کتاب با ارائهٔ مثال‌هایی از زندگی واقعی، نشان می‌دهد که چگونه عزت‌نفس پایین می‌تواند به شکل یک چرخهٔ معیوب، رفتارها و احساسات فرد را تحت تأثیر قرار دهد و او را از موفقیت و رضایت بازدارد.در ادامه، کتاب به معرفی رفتاردرمانی شناختی می‌پردازد و توضیح می‌دهد که چگونه این رویکرد می‌تواند به افراد کمک کند تا افکار غیرارادی منفی را شناسایی و به چالش بکشند. تمرین‌هایی برای ثبت و بررسی افکار منفی، تحلیل واکنش‌های عاطفی و جسمانی، و جایگزینی آن‌ها با نگرش‌های واقع‌بینانه‌تر ارائه می‌شود. نویسندگان تأکید دارند که تغییر اعتمادبه‌نفس نیازمند تمرین، پشتکار و مهربانی با خود است و با تمرین‌های مستمر می‌توان به تدریج نگرش مثبت‌تری نسبت به خود و توانایی‌ها پیدا کرد. کتاب همچنین به نقش محیط، خانواده، انتقادها و تجربیات گذشته در شکل‌گیری اعتمادبه‌نفس می‌پردازد و راهکارهایی برای مقابله با تأثیرات منفی آن‌ها ارائه می‌دهد.

چرا باید کتاب این کتاب به شما اعتماد به نفس می دهد را خواند؟

این کتاب با تمرکز بر رفتاردرمانی شناختی، ابزارهایی عملی برای شناسایی و تغییر افکار منفی و تقویت اعتمادبه‌نفس ارائه می‌دهد. خواننده با مطالعهٔ این اثر می‌تواند الگوهای ذهنی خود را بهتر بشناسد، چرخه‌های معیوب را شناسایی کند و با تمرین‌های پیشنهادی، به تدریج نگرش مثبت‌تری نسبت به خود پیدا کند. مثال‌های واقعی و تمرین‌های گام‌به‌گام، مسیر رشد فردی را ملموس‌تر می‌کنند و به مخاطب کمک می‌کنند تا تغییرات را در زندگی روزمره تجربه کند.

خواندن کتاب این کتاب به شما اعتماد به نفس می دهد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای افرادی مناسب است که با ضعف اعتمادبه‌نفس یا عزت‌نفس پایین مواجه‌اند یا تمایل دارند نگرش مثبت‌تری نسبت به خود پیدا کنند. همچنین برای کسانی که به دنبال راهکارهای عملی برای مقابله با افکار منفی و بهبود سلامت روان هستند، مفید است. دانشجویان روان‌شناسی، مشاوران و افرادی که به رشد فردی علاقه دارند نیز می‌توانند از مطالب کتاب بهره‌مند شوند.

فهرست کتاب این کتاب به شما اعتماد به نفس می دهد

- یادداشت نویسندگان: معرفی هدف و رویکرد کتاب و تأکید بر اهمیت خودیاری و رفتاردرمانی شناختی.- مقدمه: تعریف اعتمادبه‌نفس و عزت‌نفس و تأثیر آن‌ها بر زندگی فردی.- فصل ۱: اعتمادبه‌نفس — بررسی مفهوم اعتمادبه‌نفس و نقش آن در زندگی روزمره.- فصل ۲: رفتاردرمانی شناختی و اعتمادبه‌نفس — معرفی CBT و کاربرد آن در تقویت اعتمادبه‌نفس.- فصل ۳: من فکر می‌کنم، پس هستم — تحلیل نقش افکار و قاضی درونی در شکل‌گیری عزت‌نفس.- فصل ۴: بخت با انسان‌های شجاع یار است — اهمیت شجاعت و پذیرش چالش‌ها در رشد فردی.- فصل ۵: اعمال ما به مراتب بهتر از افکارمان خود را نشان می‌دهند — تأکید بر نقش عمل و رفتار در تغییر نگرش.- فصل ۶: غرور یا تعصب — تمایز میان اعتمادبه‌نفس سالم و تکبر.- فصل ۷: روی حرف خود بایستید — اهمیت پافشاری بر عقاید و مرزگذاری سالم.- فصل ۸: مزایای اجتماعی — بررسی تأثیر اعتمادبه‌نفس بر روابط اجتماعی.- فصل ۹: نشانی از علاقه و احترام — نقش احترام به خود و دیگران در تقویت عزت‌نفس.- فصل ۱۰: اعتمادبه‌نفس تضمینی — جمع‌بندی و ارائه راهکارهای پایدار برای حفظ اعتمادبه‌نفس.- پیام پایانی: تشویق به استمرار تمرین و خودیاری.

بخشی از کتاب این کتاب به شما اعتماد به نفس می دهد

«اساساً اعتمادبه نفس به نحوهٔ ارزیابی و قضاوت شما دربارهٔ توانایی‌های خود برای مقابله با مشکلاتی برمی‌گردد که در زندگی با آن‌ها روبه‌رو می‌شوید. اعتمادبه نفس در ارتباط مستقیم با عزت نفس قرار دارد؛ این‌که چقدر برای خود ارزش و احترام قائل هستید. اگر معتقد باشید که در زمینه‌ای خاص نقطه ضعف یا کاستی دارید، آنگاه نگرش شما در همه موارد رنگ غم به خود خواهد گرفت و به سمت احساساتی از قبیل اضطراب، تنش و حتی افسردگی پیش خواهید رفت. ارزشی برای دستاوردهای خود قائل نخواهید بود و اهداف، آمال و آرزوهای خود را به‌گونه‌ای تغییر می‌دهید که بازتابی از حس ناامنی شما باشد. با این‌که تا به حال فقط از نکات منفی و ناامیدکننده صحبت کردیم، نگران نباشید. خبرهای خوشی نیز برای شما داریم. یکم آن‌که شما نیز می‌توانید اعتمادبه نفس بیشتری داشته باشید و عزت نفس خود را افزایش دهید. راهکارهای ساده‌ای در این کتاب ارائه شده است که به شما می‌آموزد چگونه ارزش مهارت‌ها و ویژگی‌های مثبت خود را بدانید و از آن‌ها لذت ببرید.»