دانلود و خرید کتاب صوتی رویای آمریکایی
معرفی کتاب صوتی رویای آمریکایی
کتاب صوتی رویای آمریکایی نوشتهٔ نورمن میلر با ترجمه سهیل سمی و مصطفی هرآیینی در نوین کتاب گویا به چاپ رسیده است. مضامین این رمان مانند برخی از آثار همینگوی و فاکنر است. رویای آمریکایی پیش از انتشار در قالب کتاب، بهصورت دنبالهدار در نشریهای چاپ میشد. پس از آن که ای. ال. دکتروف ویرایش آنها را بر عهده گرفت، این نوشتههای دنبالهدار در قالب چهارمین رمان میلر انتشار یافت. نویسنده در این کتاب به توهم زندگی آمریکایی در قرن بیستم میلادی میپردازد. اتفاقاتی که بهخصوص برای زنان در داستان میافتد خشم آنان و فمینیستها را برانگیخته است.
درباره کتاب رویای آمریکایی
این رمان داستان یک جوان آمریکایی به نام روجاک را نقل میکند که سابقاً قهرمان جنگ و از اعضای پارلمانی مجلس آمریکا بوده است. روجاک که زندگی موفقی دارد، در یک خشونت و پس از گفتگویی خیالی، همسر خود را به قتل میرساند و پس از این جنایت وارد ماجراهایی مخوف میشود. در ادامه برای تبرئه خود تلاش میکند و سعی دارد تا خود را بیگناه نشان دهد. میلر بهعنوان نویسندهای منتقد سیاستهای دولت آمریکا شهرت دارد و در رویای آمریکایی هم برخی از موازین فرهنگی این کشور را زیر سؤال برده است. رفتار با زنان در رمان رویای آمریکایی مورد انتقاد بسیاری از فمینیستهای زمان خود قرار گرفت. میلر در پاسخ با دفاع از نظریات هنری میلر و دی. اچ. لارنس بهنوعی غیرمستقیم تفکرات خود را نشان میدهد.
فهرست کتاب رویای آمریکایی:
آرزوهای واهی
فراری از اتاق قمار
قاصدی از جانب آن مجنون
حلقههای سبز خستگی
حلقه آداب
تجلی ای در بیابان
نذر آماده
شیر و مار
حرف آخر: باز هم آرزوهای واهی
درباره نورمن کینگزلی
نورمن کینگزلی میلر، متولد ۳۱ ژانویهٔ ۱۹۲۳ و درگذشتهٔ ۱۰ نوامبر ۲۰۰۷، رماننویس، روزنامهنگار، مقالهنویس، نمایشنامهنویس، فیلمساز و بازیگر آمریکایی بود. میلر در بروکلین نیویورک به دنیا آمد و پس از سپری کردن دوران مدرسه در شانزدهسالگی در دانشگاه هاروارد پذیرفته شد. او در هاروارد، رشتهٔ علوم مهندسی را دنبال کرد اما بیشتر وقت خود را در دورههای نویسندگی میگذراند. میلر، اولین داستان خود را هجدهسالگی منتشر کرد که برندهٔ جایزهٔ مجلهٔ دانشگاه نیز شد. نورمن میلر را بهعنوان نویسندهای که نوشتههایش بیشتر ضد فمینیستی است میشناسند.
کتاب رویای آمریکایی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به رمان و داستانهای مربوط به فرهنگ و جامعهٔ آمریکایی، پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب رویای آمریکایی
این سال آخری برایم سال بدی بود، و بهخصوص یک دورهاش واقعاً بد بود؛ اعتراف میکنم برای اولینبار در زندگیام تمایل به خودکشی را در درونم درک کرده بودم. (میل به جنایت را از مدتها پیش در وجودم شناخته بودم.) این مسئله میل به خودکشی تلخترین کشفم بود. بههرحال، جنایت آبستن نوعی شوروشعف بود. منظورم این نیست که قتل و جنایت مایه سرگرمی است؛ این تنشی است که هر دم در درونتان بیش و بیشتر دهان باز میکند و بهتدریج مایه بیزاری و انزجار میشود، و من زندگی با قلب آکنده از نفرت و مغزِ روبه انفجار را بهقدر کفایت تجربه کرده بودم، اما در این کنش مهارِ خشم خصلتی مردانه هست، کار بسیار دشواری است، مثل بردن صندوقی صد کیلویی به نوک تپهای آهنین. به گمانم این شوروشعف ناشی از داشتن چنین قدرتی است. بهعلاوه، ارتکاب جنایتْ نویدبخش نوعی گشایش خاطر عمیق است؛ و هرگز هم خالی از مسائل جنسی نیست.
زمان
۰
حجم
۰
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۰
حجم
۰
قابلیت انتقال
ندارد
نظرات کاربران
بد