دانلود و خرید کتاب حسین (ع) از زبان حسین (ع) محمد محمدیان
تصویر جلد کتاب حسین (ع) از زبان حسین (ع)

کتاب حسین (ع) از زبان حسین (ع)

انتشارات:نشر معارف
دسته‌بندی:
امتیاز:
۴.۵از ۸۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب حسین (ع) از زبان حسین (ع)

کتاب حسین (ع) از زبان حسین (ع) نوشته محمد محمدیان است. این کتاب شرح زندگی و زمانه امام سوم شیعیان از زبان خود ایشان است و برای مخاطبان زندگی ائمه بسیار جذاب است.

در کتاب حسین (ع) از زبان حسین (ع) زندگی این امام بزرگوار را می‌خوانید گویی که خودش زندگی‌اش را روایت می‌کند، جذابیت کتاب در انتخاب راوی است.

خواندن کتاب حسین (ع) از زبان حسین (ع) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به زندگی ائمه پیشنهاد می‌کنیم

بخشی از کتاب حسین (ع) از زبان حسین (ع)

(روزی از روزها رسول خدا (ص) به منزل ما آمدند. برای پذیرایی از ایشان کاسه خرما و ظرف شیر و سر شیری که «امّ ایمن» برای ما هدیه آورده بود را در مقابل حضرتش نهادیم، رسول خدا (ص) از آن غذا تناول فرمودند و پس از آن پدرم امیر المومنین (ع) برای شستشو آب روی دستان ایشان ریخت و آن حضرت پس از شستن، دست‌های مرطوب خود را به صورت و محاسنشان کشیدند. سپس برخاستند و در گوشه‌ای از اتاق که محل نماز بود به نماز ایستادند اما در آخرین سجده نماز به شدت گریستند و گریه طولانی کردند و سپس سر از سجده برداشتند و نماز را به پایان بردند. هیچ کدام از اهل خانه نتوانستند سبب گریه حضرت را سوال کنند. من که از همه کوچکتر بودم جلو رفتم و روی پاهای رسول خدا (ص) ایستادم و سر حضرتش را روی سینه‌ام گرفتم به‌گونه‌ای که چانه‌ام بر سر حضرت قرار داشت و عرضه داشتم:)

«یا أَبَتِ مَا یبْکیک؟»

ای پدر چرا گریستی؟

رسول خدا (ص) فرمودند:

«یا بُنَی إِنِّی نَظَرْتُ إِلَیکمُ الْیوْمَ فَسُرِرْتُ بِکمْ سُرُوراً لَمْ أُسَرَّ بِکمْ قَبْلَهُ مِثْلَهُ فَهَبَطَ إِلَی جَبْرَئِیلُ فَأَخْبَرَنِی أَنَّکمْ قَتْلَی وَ أَنَّ مَصَارِعَکمْ شَتَّی فَحَمِدْتُ اللَّهَ عَلَی ذَلِک وَ سَأَلْتُ لَکمُ الْخِیرَةَ» 

فرزندم، امروز که به شما نظر کردم بسیار مسرور و خوشحال شدم به طوری که پیش از آن چنین سرور و نشاطی احساس نکرده بودم، در این هنگام جبرئیل نازل شد و به من خبر داد که شما همگی کشته خواهید شد و قبرهایتان پراکنده خواهد بود. پس خدا را بر این امر حمد و ستایش کردم و برای شما درخواست خیر نمودم.

از رسول خدا (ص) پرسیدم:

«یا أَبَتِ فَمَنْ یزُورُ قُبُورَنَا وَ یتَعَاهَدُهَا عَلَی تَشَتُّتِهَا؟»

پدرجان، چه کسی قبرهای ما را زیارت می‌کند و با اینکه از هم جدا و متفرق هستیم بر سر آنها خواهد آمد؟

رسول خدا (ص) فرمودند:

«طَوَائِفُ مِنْ أُمَّتِی یرِیدُونَ بِذَلِک بِرِّی وَ صِلَتِی، أَتَعَاهَدُهُمْ فِی الْمَوْقِفِ وَ آخُذُ بِأَعْضَادِهِمْ فَأَنْجَاهُمْ مِنْ أَهْوَالِهِ وَ شَدَائِدِهِ.»

جماعتی از امّت من به زیارت قبرهای شما خواهند آمد که قصدشان از زیارت، نیکی و احسان به من می‌باشد و من نیز در قیامت به نزدشان حاضر شده و دست‌هایشان را گرفته و آنها را از ترس و وحشت و گرفتاری آن روز نجات می‌دهم.

(کامل الزیارات ص ۵۸، أمالی طوسی، ص ۶۶۹ مجلس ۳۶ حدیث ۱۱، إعلام الوری ص ۳۴، بشارة المصطفی ص ۱۹۵)

*علی جان، حسین را برای من بگیر

(بارها اتفاق می‌افتاد که به محضر رسول خدا (ص) وارد می‌شدیم، حضرت می‌خواستند مرا در آغوش بگیرند و به امیر المومنین (ع) می‌فرموند: علی جان، حسین را برای من بگیر! مرا در آغوش می‌گرفتند و می‌بوسیدند و اشکهایشان جاری می‌شد. یکبار پرسیدم:)

«یا أَبَتِ لِمَ تَبْکی؟»

ای پدر چرا گریه می‌کنید؟

فرمودند:

«یا بُنَی أُقَبِّلُ مَوْضِعَ السُّیوفِ مِنْک!»

فرزندم، جای شمشیرها را بر تن تو می‌بوسم.

فرمودند:

امیررضا
۱۴۰۰/۰۵/۲۷

کتاب ۸ بخش داره و هفت بخش اول که با تولد امام حسین شروع میشه و از خصوصیات پیامبر و زندگی ایشون و امام علی و امام حسن و بعد هم خود امام حسین تا شهادتش رو به روایت ایشون

- بیشتر
راحیل 🍃
۱۴۰۰/۰۵/۱۸

سلام. لطفا در ایام محرم و صفر به طاقچه بی نهایت، این کتابو اضافه کنید. دم طاقچه گرم

۱۴۰۰/۰۵/۲۱

بسم رب الشهداء و الصدیقین مطالعه زندگی امام حسین علیه السلام به روایت خودشون خیلی لذت بخشه.. بعد از شهادتشون عمده‌ی روایت از زبان حضرت زینب سلام الله علیهاست.. فهرست و تقسیم بندی کتاب هم بسیار عالی بود با جریانات همراه میشید ممکنه خیلی از

- بیشتر
☄️abolfazl☄️
۱۴۰۰/۰۶/۰۱

به نظرم کتاب اولش تا زمان امام علی علیه السلام اخلاقیه ولی بعد تاریخی میشه... برا ما فقط از روضه کربلا گفتن ولی کسی کلام امام حسین علیه السلام رو نگفته این کتاب به این خلا جواب داده و کلام آقا

- بیشتر
سیّد جواد
۱۴۰۲/۰۵/۱۱

کتاب ۵۰۳ از کتابخانه همگانی (بینهایت)، کتابی خواندنی است که تاریخ را از تولد امام حسین علیه السلام تا ظهر عاشورا از زبان امام حسین و از عصر عاشورا تا رسیدن کاروان اسرا به مدینه، از زبان حضرت زینب کبری سلام

- بیشتر
sadegh
۱۴۰۰/۰۲/۰۴

خیلی قشنگ بود😍😊 ریز تا درشت زندگی امام (ع) رو گفته فقط من یه انتقاد دارم که سخنانی که امام میزد رو می‌توانستند خلاصه کنند فکر کنم 100 صفحه از این کتاب سخنان امام هست که میتونست خلاصه تر باشه ولی

- بیشتر
solmaz
۱۴۰۰/۰۵/۲۵

سلام با شروع ماه محرم کتاب‌های مذهبی و مناسب این ماه ۵۰ درصد تخفیف اعلام کردید الان برای خرید کتاب وارد سایت شدم هنوز اعمال نشده بود لطفا بررسی کنید با تشکر

Alireza
۱۴۰۰/۰۶/۰۴

زبان شیوای کتاب و از طرفی نگارش براساس زاویه دید امام حسین ع بر زیبایی های این کتاب افزوده خوندن این کتاب تو ایام محرم و اربعین به شدت توصیه میکنم

Fatemeh Zand
۱۴۰۰/۱۱/۱۷

کتاب کاملی بود . احادیث و داستان هایی روایت شده بود که بعضی را تا کنون نشنیده و نخوانده بودم. اما شیوه روایت مشابه کتاب کشتی پهلوگرفته نبود یعنی قسمت درام و روایت داستانی نداشت . بیشتر به صورت طبقه

- بیشتر
معین
۱۴۰۰/۱۰/۱۲

کتاب خیلی خوبی بود هرچند کمتر به جزئیات و توصیفات ادبی پرداخته شده اما همین هم خودش شیرینه چون از متن صریح روایات و تاریخ استفاده شده، این کتاب رو بعد از کتاب علی از زبان علی (ع) خوندم که

- بیشتر
در حالی که مشتی از خون این فرزندم را به سوی آسمان می‌پاشیدم گفتم:) «هَوَّنَ عَلَی مَا نَزَلَ بِی أَنَّهُ بِعَینِ اللَّهِ!» آنچه این مصیبت را برایم آسان و قابل تحمل می‌کند این است که در برابر نگاه خداوند انجام می‌گیرد.
خوشحال کردن مومن این سخن رسول خدا (ص) بطور صحیح به من رسیده است که فرمود: «أفضَلُ الأَعمالِ بَعدَ الصَّلاةِ إدخالُ السُّرورِ فی قَلبِ المُؤمِنِ بِما لا إثمَ فیهِ» بعد از نماز با فضیلت ترین اعمال خوشحال کردن دل مومن است به‌گونه‌ای که همراه با معصیت نباشد.
(بعدها سکینه برایم نقل کرد:) هنگامی که پیکر مقدس پدرم را در آغوش کشیده بودم، بیهوش شدم، در آن حال شنیدم که می‌فرمود:
یک مرحله به سوی خیمه‌ها بازگشت و از مادرش پرسید: آیا با دیدن رشادت و شجاعتم از من راضی شدی؟ و مادرش در پاسخ گفت: نه، تا در مقابل حسین بن علی کشته نشوی، راضی نمی‌شوم! (لهوف ص ۱۰۵، الفتوح ج ۵ ص ۱۰۴، مقتل خوارزمی ج ۲ ص ۱۶، مناقب ابن شهر آشوب ج ۳ ص ۲۵۰) ابو وهب در جنگ استقامت فوق العاده‌ای از خود نشان داد و بعد از آن که دست راست و یکی از پاهایش قطع گردید به اسارت دشمن درآمد و بلافاصله بدن او را با نیزه و شمشیر قطعه قطعه کردند. همسر وی که در میان خیمه‌ها بود به قتلگاه رفت و در کنار پیکر بی‌روح و قطعه قطعه شوهرش نشست و در حالی که خون از سر و صورت وی پاک می‌کرد گفت: بهشت بر تو گوارا و مبارک باد، از خدایی که بهشت را نصیب تو ساخت می‌خواهم توفیق همراهی با تو را به من نیز عنایت فرماید. شمر به غلام خود دستور داد همسر ابو وهب را نیز به قتل رساند و این تنها زنی بود که در روز عاشورا به شهادت رسید.
ای مردم کوفه مادرتان به عزایتان بنشیند و گریه کند، این مرد صالح را دعوت کردید و به او وعده دادید که با دشمنانش خواهید جنگید، اما اکنون دست از یاریش برداشتید و بر وی هجوم آورده و قصد کشتن او را دارید؟ شما راه نفس کشیدن را بر او بسته‌اید و از هر سو او را محاصره کرده‌اید و از رفتن او به سوی شهرهای پهناور خدا جلوگیری می‌کنید، و همانند اسیری که در دست شما گرفتار شده با او رفتار می‌نمایید گویی او دیگر نمی تواند به نفع و یا ضرر خود اقدامی کند! آب فراتی را که یهود و نصاری و مجوس از آن می‌آشامند و حیوانات از آن سیراب می‌گردند، به روی او و خانواده و کودکانش بسته‌اید! تا آنجا که تشنگی آنها را بی‌تاب کرده است! چه زشت رفتار کردید با فرزندان محمد (ص) و چه بد رعایت حال آنها را کردید! خداوند در روز تشنگی شدید قیامت شما را سیراب نکند!!!
اللَّهُمَّ أَغْنِنِی بِحَلَالِک عَنْ حَرَامِک وَ بِفَضْلِک عَمَّنْ سِوَاک
من با یزید بیعت کنم؟ یزیدی که فسق و فجورش آشکار است، شراب می‌خورد، سگ باز و بوزینه باز است و با خاندان پیامبر (ص) دشمنی می‌کند! به خدا سوگند، هرگز بیعت نمی‌کنم!
سیّد جواد
«کلَّا، مَا هَذِهِ فِینَا نَزَلَتْ، إِنَّمَا نَزَلَتْ فِینَا: «ما أَصابَ مِنْ مُصیبَةٍ فِی الْأَرْضِ وَ لا فی أَنْفُسِکمْ إِلاَّ فی کتابٍ مِنْ قَبْلِ أَنْ نَبْرَأَها إِنَّ ذلِک عَلَی اللَّهِ یسیرٌ - لِّکیلَا تَأْسَوْاْ عَلی مَا فَاتَکمْ وَ لَا تَفْرَحُواْ بِمَا آتَاکمْ»(حدید/۲۳-۲۲) «فَنَحْنُ الَّذِینَ لَا نَأْسَی عَلَی مَا فَاتَنَا وَ لَا نَفْرَحُ بِمَا آتَانَا مِنْه» نه این چنین نیست! این آیه در باره ما نازل نشده است، بلکه آیه‌ای که در ارتباط با ما می‌باشد این آیه است: «هیچ مصیبتی در زمین و نه در وجود شما روی نمی‌دهد مگر اینکه همه آنها قبل از آنکه زمین را بیافرینیم در لوح محفوظ ثبت است و این امر برای خدا آسان است! این بخاطر آن است که برای آنچه از دست داده‌اید تأسف نخورید، و به آنچه به شما داده است دلبسته و شادمان نباشید. آری ما همان کسانی هستیم که بر آنچه از دست داده‌ایم تاسف نمی‌خوریم و بر آنچه به ما عطا شده است دلبسته و شادمان نمی‌گردیم. (تفسیر قمی ج ۲ ص ۳۵۲)
(رسول خدا (ص) با همه اشتغالاتی که داشت به آموزش و تربیت ما هم اهمیت می‌داد) «عَلَّمَنِی رَسُولُ اللَّهِ (ص) کلِمَاتٍ أَقُولُهُنَّ فِی قُنُوتِ الْوَتْرِ» رسول خدا (ص) کلماتی را به من تعلیم فرمودند که در قنوت نماز وتر بخوانم: «(اللهم) اهْدِنِی فِیمَنْ هَدَیتَ وَ عَافِنِی فِیمَنْ عَافَیتَ وَ تَوَلَّنِی فِیمَنْ تَوَلَّیتَ وَ بَارِک لِی فِیمَا أَعْطَیتَ وَ قِنی شَرَّ مَا قَضَیتَ فَإِنَّک تَقْضِی وَ لَا یقْضَی عَلَیک و إِنَّهُ لَا یزلُّ مَنْ وَالَیتَ تَبَارَکتَ رَبَّنَا وَ تَعَالَیتَ.» خداوندا، در جمع کسانی که هدایتشان کرده‌ای، مرا نیز هدایت فرما. و در میان کسانی که عافیتشان بخشیده‌ای مرا نیز عافیت ببخش. و در زمره کسانی که ولایتشان را پذیرفته‌ای، ولایت مرا نیز بپذیر. و هر آنچه به من عطا می‌کنی با برکتش فرما. و مرا از شرّ حوادثی که تقدیر می‌کنی محافظت فرما. زیرا که تقدیر حوادث به دست تو است و هیچ کس نمی‌تواند تقدیر دیگری را بر تو تحمیل کند و هر کس که در پناه ولایت تو باشد پایش نمی‌لغزد. و تو بسیار مبارک و متعالی هستی.
«خداوندا، به وسیله حلالت مرا از حرام بی‌نیاز کن، و با فضل و بخشش خودت مرا از غیر خودت بی‌نیاز ساز.»
ام‌البنین
در همه امور میانه‌رو بود و کارهای متناقض انجام نمی‌داد. هیچ‌گاه غفلت نمی‌کرد و از مردم غافل نمی‌شد، مبادا مردم، غفلت بورزند و یا به انحراف گرایند. از حق، کوتاهی نمی‌کرد و از آن، تجاوز هم نمی‌کرد. در میان اطرافیانش برترین مردم از نظر او کسانی بودند که نیکوکارترین بودند و خیرشان به همه می‌رسید و خیرخواه و دلسوزتر به دیگران بودند و بزرگ‌ترینِ آنان، کسانی بودند که با برادران دینی خود، بهتر همدردی و همکاری داشته باشند.
ابراهیم بن طلحه نزدیک آمد و پرسید: ای علی بن حسین، بالاخره چه کسی پیروز و غالب این میدان شد؟ امام زین العابدین فرمود:) إِذَا أَرَدْتَ أَنْ تَعْلَمَ مَنْ غَلَبَ، وَ دَخَلَ وَقْتُ الصَّلَاةِ، فَأَذِّنْ ثُمَّ أَقِمْ.» هر گاه خواستی بفهمی چه کسی فاتح و پیروز شد، در هنگام نماز، اذان و اقامه بگو!
سیّد جواد
شما را به خدا سوگند می‌دهم که به قرآن توجه کنید. مبادا دیگران در عمل به قرآناز شما پیشی بگیرند.
Fatemeh Zand
(به حرکت خود ادامه دادیم تا به سرزمین نینوا رسیدیم. در اینجا سواری از طرف کوفه رسید و به حرّ و سپاهیانش سلام کرد ولی به ما سلام نکرد و نامه‌ای را تحویل حرّ داد. در آن نامه عبیدالله بن زیاد به حرّ دستور داده بود: «به مجرد این که نامه من به تو رسید و فرستاده‌ام نزد تو آمد، بر حسین سخت بگیر و او را در بیابانِ بی‌حصار و بدون آب، فرود آور. به فرستاده‌ام دستور داده‌ام با تو باشد و از تو جدا نشود تا گزارش دهد که دستور مرا اجرا کرده‌ای. والسّلام!».
امروز، مردم دلبسته مال و ثروت‌اند و دین فقط بازیچه‌ای بر زبانشان است، تا هنگامی که دین موجب رونق زندگی آنها باشد، بر گِرد آن می‌چرخند و دیندار هستند، اما هنگامی که با سختی‌ها امتحان شوند، تعداد دینداران اندک می‌شود!
sheyda_khd
هیچ نعمتی به دست نمی‌آید مگر با از دست دادن نعمتی دیگر!
Fatemeh Zand
کربلا و ما ادراک ما کربلا
فاطمه
(فاطمه دختر برادرم نقل کرد:) هنگامی که غارتگران لشکر کوفه به خیمه‌ها هجوم آوردند، من خلخالی به پا داشتم. یکی از آنها تلاش می‌کرد خلخال پای مرا خارج کند و به غارت ببرد و در عین حال می‌گریست! از وی پرسیدم: دشمن خدا برای چه گریه می‌کنی؟ گفت: چرا گریه نکنم که دختر رسول خدا (ص) را غارت می‌کنم! به وی گفتم: حال که می‌دانی به چه کسی تعرض می کنی و برای این کار زشت خود گریه هم می‌کنی، پس دست از این تعرض و غارت بردار. او در پاسخ من گفت: اگر من این کار را نکنم کس دیگری خواهد آمد و به این عمل مبادرت خواهد ورزید و آنگاه خلخال پای تو نصیب وی خواهد شد! آنها هر چه را در خیمه‌های ما بود غارت کردند تا آنجا که چادرها را نیز از دوش ما برداشتند! (أمالی صدوق مجلس ۳۱ ص ۱۶۵)
اهل قرآن در روز قیامت عرفای اهل بهشت هستند.
حدیثه مختاری
تو یا علی! و شیعیان تو و علاقمندان به شیعیان تو در بهشت هستید. و دشمنان تو و افراط کنندگان در محبت تو در جهنم خواهند بود.
~S.F~

حجم

۳۷۷٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۳۴۹ صفحه

حجم

۳۷۷٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۳۴۹ صفحه

قیمت:
۵۵,۰۰۰
۲۷,۵۰۰
۵۰%
تومان