معرفی و دانلود کتاب صوتی سقای آب و ادب + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب صوتی سقای آب و ادبsubscriptionAvailable

کتاب صوتی سقای آب و ادب

نوع کتاب
۴.۵(از ۵۲ امتیاز)
پدیدآورندگان: 
سید مهدی شجاعی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب صوتی سقای آب و ادب

کتاب صوتی سقای آب و ادب حاصل نگارش و گویندگی سیدمهدی شجاعی است. انتشارات نیستان هنر این داستان مذهبی، تاریخی و صوتی را منتشر کرده است.

درباره کتاب صوتی سقای آب و ادب

کتاب صوتی سقای آب و ادب روایتی از زندگی و فداکارهای حضرت ابوالفضل (ع) در واقعهٔ کربلا است. این داستان مذهبی، تاریخی و صوتی را روایتی از شجاعت و فداکاری فردی دانسته‌اند که تا آخرین لحظه، شجاعانه در برابر باطل ایستادگی کرد و امام حسین (ع) را تنها نگذاشت. این داستان، زبان به ستایش این شخصیت گشوده و همچنین واقعهٔ عاشورا را توصیف کرده است. سیدمهدی شجاعی در این اثر نگاهی به واقعهٔ عاشورا انداخته و نقش حضرت ابوالفضل (ع) را هم از دیدگاه منطقی و هم از دیدگاه احساسی بررسی کرده است.

می‌دانیم که واقعهٔ کربلا جنگی بود که در تاریخ ۱۰ محرم سال ۶۱ هجری قمری (برابر با ۱۳ اکتبر ۶۸۰ میلادی) اتفاق افتاد. روز نبرد به روز عاشورا معروف شده است. این جنگ میان سپاه کم‌تعداد «حسین بن علی»، نوهٔ پیامبر اسلام و سپاه اعزامی از سوی «یزید»، خلیفهٔ اموی و در نزدیکی محلی به نام «کربلا» رخ داد. دلیل «یزید بن معاویه» برای جنگ، بیعت‌نکردن حسین بن علی با او بود. در مقابل حسین بن علی حکومت و زمام‌داری یزید بن معاویه را غیرشرعی و غیرقانونی می‌دانست؛ حکومتی که برخلاف پیمان صلح «امام حسن مجتبی» و «معاویه بن ابی‌سفیان» بود و به‌شکلی مورثی به یزید رسیده بود. امام حسین (ع) حکومت اموی را ظالم و گمراه می‌دانست و برای تغییر جهت جامعهٔ اسلامی به‌سوی مسیری دیگر قیام کرد. این واقعه سرشار از حاشیه‌ها و خرده‌روایت‌هایی دردناک است که طی قرن‌ها به شیوه‌های گوناگون روایت و بازتعریف شده است. از این واقعه بارها و بارها برای تولید آثار ادبی (داستان، رمان و شعر)، نمایشی (فیلم سینمایی، سریال‌های تلویزیونی، نمایش و تئاتر)، موسیقی و هنرهای تجسمی در ایران و کشورهای دیگر برداشت و اقتباس شده است.

شنیدن کتاب صوتی سقای آب و ادب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب صوتی را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب داستان تاریخی پیشنهاد می‌کنیم.

درباره سیدمهدی شجاعی

سیدمهدی شجاعی نویسنده‌ای ایرانی است که در سال ۱۳۳۹ به دنیا آمده است. او در رشته‌های ادبیات نمایشی و حقوق تحصیل کرد، اما به‌‌دلیل مهارت و علاقه‌‌ای که به نوشتن داشت، تحصیلات دانشگاهی‌ را رها کرد و به نوشتن در روزنامه‌ها و مطبوعات مشغول شد. سیدمهدی شجاعی علاوه بر فعالیت در صفحه‌های هنری و فرهنگی روزنامهٔ جمهوری اسلامی، سردبیر ماهنامه‌ٔ صحیفه، مجله‌ٔ رشد جوان و مدیر انتشارات برگ نیز بود. او در ادامه مجلهٔ نیستان را تأسیس کرد، اما این مجله تعطیل شد؛ پس او «انتشارات نیستان» را تأسیس کرد. از میان آثار منتشرشده از سید مهدی شجاعی می‌توان به کتاب‌های «کشتی پهلوگرفته»، «پدر عشق و پسر»، «کمی دیرتر...»، «دموکراسی یا دموقراضه؟» و «سقای آب و ادب» اشاره کرد. 

بخشی از کتاب صوتی سقای آب و ادب

«همین یک مشک آب، تمام حیثیت دشمن را لگدمال کرده است.

دشمن گمان می‌کند که جبهۀ حسین اکنون بسان محتضری است که با نوشیدن آب، حیات تازه می‌گیرد، از جا برمی‌خیزد و دمار از روزگارشان درمی‌آورد.

به همین دلیل، همۀ لشگر خود را حلقه حلقه دور شریعه متمرکز کرده است.

امّا ظاهر نخلستان، آرام و پیش روی عباس،‌ خالی است.

ساعاتی پیش از این، وقتی عمدۀ اصحاب حسین، به میدان رفته و به شهادت رسیده‌اند، عباس به محضر حسین رسیده است، سر فرو افکنده است و اجازۀ میدان گرفته است:

«دلم گرفته است آقا! سینه‌ام تنگ شده است. قلبم دارد از شدت درد می‌ترکد. همینطور ایستاده‌ام و شهادت یارانمان را یک به یک تماشا می‌کنم. رخصت فرمایید لااقل به قدر گرفتن انتقام عزیزانمان از دشمن، بجنگم.»

از این تمنّای شهامت‌بنیان و تضرّع شجاعت‌نهان، اشک در چشمان حسین، حلقه زده است و بغض بر گلوی حسین، چنگ انداخته است.

حسین می‌داند که دشوارترین کار برای عباس، نجنگیدن است. بزرگترین شجاعت و مقاومت عباس، شهادت یاران را دیدن، دندان بر جگر فشردن و از جا نجنبیدن است.

حسین می‌داند که بزرگترین شهامت عباس، دست بر قبضۀ شمشیر فشردن و شمشیر را در غلاف نگه داشتن است.

حسین به روشنی می‌فهمد که برترین ظرفیت عباس، سکوت و تبعیت در اوج قدرت و توانمندی است، صبر و شکیبایی در نهایت اقتدار و کظم و خویشتنداری در عین صولت و شجاعت.

عباس اینک کوه آتش‌فشان خاموشی است که اگر اراده کند گدازه‌های خشمش تمام جبهۀ دشمن را می‌سوزاند و خاکستر می‌کند. و آنچه این آتش‌فشان را مهار کرده است، فقط ادب و اطاعت عباس است.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب صوتی سقای آب و ادب و شنیدن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب صوتی

نام کتاب:سقای آب و ادب
موضوع:رمان، داستان ایرانی
نویسنده:سید مهدی شجاعی
گوینده:سید مهدی شجاعی
انتشارات:انتشارات نیستان هنر
فرمت کتاب:MP۳
حجم فایل کتاب:۳۸۸.۷۶ مگابایت
مدت‌زمان:۶ ساعت و ۵۶ دقیقه
قیمت کتاب:۱۴۴۰۰۰ تومان
نسخۀ الکترونیکی:خرید کتاب الکترونیکی سقای آب و ادب

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

سعیده خلیلی
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۱/۱۶

چقدر این کتاب خوب بود ؛ چقدرصدای کتابخوان که همان نگارنده کتاب بود را دوست داشتم . رحمت پروردگار بر قلب و روح و دست این نویسنده گرامی . ان شاءاله با امام حسین و یارانش محشور شوند.

۰
دارا
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۱۱/۰۹

کتاب زیبایی بود یک لول از کتاب ماه به روایت آه قشنگ تر بود این کتاب ادبی تر بود ولی اون کتاب اطلاعات تاریخی کامل تری داشت در کل ارزش یک بار گوش دادن دارد اگر از ارادتمندان به حضرت عباس (ع)...بیشتر

۰
فرزانه
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۱/۲۰

با شنیدن این کتاب که قسمت هایی از آن هم روضه بود بسیار گریه کردم.خیلی کتاب زیبایی بود حتما پیشنهاد میکنم. صدای خواننده کتاب و متن دست به دست هم داده بود تا حالمون رو حسابی دگرگون کنه... شنیدن فضیلت ها...بیشتر

۰
مشتی خاک که روح خدایی در آن دمیده...
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۹/۲۰

عالی بود، کتابی که هم روایت بود، هم روضه، هم رمان و .. خداوند به این قلم‌ها برکت بدهد💚

۰
خوره کتاب
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۶/۲۸

مثل کتاب های دیگه ی نویسنده خیلی عالی بود

۰
مهدی سعادتمند
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۰۶

چه کسی بهتر از نگارنده میتونه کتاب رو روایت کنه؟! این کتاب صوتی با صدا و سوز نگارنده درهم آمیخته برخی اوقات آهی از نهاد میکشه که لحظه ای صداش رو می لرزونه و اگر غیر این بود حق مطلب...بیشتر

۰
پونه
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۵/۱۳

میشه گفت این کتاب روضه است، من با هر جمله کلی اشک ریختم

۰
Zahra ,
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۱/۲۳

من اکثر کتاب‌های آقای سیدمهدی‌شجاعی رو خوندم‌ و از نظرم این از همه قشنگ‌تره. حتما براش وقت‌ بذارین خیلی ارزشش بیشتر از این حرفاست.

۰
Mahdi_srf
۱۴۰۳/۱۱/۲۵

مارا بقیه پس زده بودند هزار بار مارا حسین بود که آدم حساب کرد

۰
کاربر 8710604
۱۴۰۴/۰۹/۱۷

جز بهترین کتاب هایی هست که خواندم کتاب آفتاب در حجاب هم بی نظیره

۰
Zeinab Fallah Tafti
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۲/۰۲

برادر... بخوانید و بشنوید.

۰
saba
۱۴۰۳/۰۶/۰۲

مگه میشه عالی نباشه؟ فوق العاده بود.

۰
1812
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۲۶

با سلام ، به نظر این حقیر به یقین نوشتن از وجودی اعلا درجه و بالا مرتبه چون جناب ابوالفضائل قمربنی هاشم، عباس بن علی علیه السلام قطعاً صفایی باطنی و لطافت روحی و تزکیه نفسی مردانه و مجدانه می...بیشتر

۰
کاربر 9979803
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۲/۲۵

🌹

۰
alireza
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۱/۲۳

مقام حضرت عباس ابن علی را فقط خدا می‌داند و اهل بیت. ممنون جناب شجاعی عزیز. بی نظیره این کتاب گران‌سنگ.

۰