کتاب کلاس اخلاق
معرفی کتاب کلاس اخلاق
کتاب کلاس اخلاق نوشته محمد حسین فرمانی است. این کتاب مجموعه گفتارهای اخلاقی از عالم ربانی آیهالله مجتهد تهرانی است. خواننده در این کتاب با مهمترین درسهای اخلاق روبه رو میشود. درسهایی که به خواننده یاد میدهند چطور میتوان در دنیای امروز اخلاقی زندگی کرد و در سایهی دین مبین اسلام بود.
خواندن کتاب کلاس اخلاق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به زندگی سعاتمندانه پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب کلاس اخلاق
بعضی میگویند: «چرا ما باید نماز و قرآن را عربی بخوانیم. ما فارس هستیم.»
خب اینها از لحاظ فکری مریض هستند. چون همین شخص تابهحال نشده که به دکتر بگوید: «چرا این نسخه را انگلیسی مینویسید. ما که فارس هستیم. پس نسخه را فارسی بنویس!»
اما پای دین و خدا که وسط میآید میگوید: «چرا من نماز را باید عربی بخوانم یا چرا قرآن و دعاها به زبان عربی است.»
استاد ما-آیتالله حاج شیخ علیاکبر برهان-میفرمودند: «شیعهای در سالهای خیلی قبل در بیمارستان شوروی بستری بود. دکتر میآید و میبیند این مریض قرآن میخواند. دکتر به او میگوید: «این قرآن عربی است و تو که نمیفهمی. پس چرا میخوانی؟»
این مریض در جواب میگوید: «آقای دکتر! نسخههایی که شما به ما میدهی هم ما نمیدانیم چیست. اما با این حال آن نسخه را میگیریم و میبریم. داروخانه آن را میخواند و به ما دارو میدهد. ما هم میخوریم.»
دین هم به ما دستور داده قرآن بخوانیم که برای مریضیهای روحی، خوب است. ما هم میخوانیم.
لذا اگر کسی این اشکال را گرفت، شما هم این جواب را به او بدهید.
به به چه کتابی❤️🌹
روحت شاد... چقد قشنگ و صمیمی منبر رفتی... حرفای اصلی رو زدی که کاربردی بود... خدا بیامرزه اتتون...
پند و اندرز های کوتاه و مفید.....
کتاب با متن ساده و روان درمورد همه نکات اخلاقی صحبت کرده باتوجه به روایات.مانند نصیحت پدرانه ست
یکی از لذت های ماه رمضان گوش کردن به منبرهای کوتاه ایشون بود. خدایش بیامرزاد
سلام کتاب بسیار خوبی هست کاش بتونیم بهش عمل کنیم
کتاب عالی پر از موعظه
سخنان بسیار ارزشمند این عالم ربانی رو بیان کرده برای کسانی که تشنه معرفت هستند توصیه میکنم خیلی روان و عامیانه گفته شده من که از خوندنش لذت بردم
بسیار آموزنده بود 💚
خیلی کاربردی. حرفای اصلی رو با زبان ساده و دلنشین گفتن.