گردآورنده:سعید صلح میرزایی
انتشارات:انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی
دستهبندی:
امتیاز:
از ۲۱ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب حوزه و روحانیت، برگرفته از بیانات حضرت آیت الله سیدعلی خامنهای (مدظله العالی)
کتاب «حوزه و روحانیت، برگرفته از بیانات حضرت آیت الله سیدعلی خامنهای (مدظله العالی)» به کوشش سعید صلح میرزایی (-۱۳۵۸) کاری از مرکز اسناد انقلاب اسلامی است که بحث گستردهای را با موضوع حوزه و روحانیت مطرح کردهاست. از جمله مباحث این کتاب، اهمیت حوزه و نیروهای تربیتیافته آن در جامعه اسلامی، ضرورت بالندگی حوزه، ساختار و تحول در حوزه، تاثیر امام خمینی در جهتگیری این نهاد و...... است.
در بخشی از کتاب آمدهاست:
حوزهی علمیه یک موجود زنده است؛ افراد در این حوزه میآیند و میروند. یک روز شما اینجا را پُر کردید؛ یک روز هم قبل از شما جمع دیگری این فضا و صحن را پُر میکردند؛ آنها رفتند و شما آمدید؛ من و شما هم خواهیم رفت و دیگرانی خواهند آمد و انشاءالله متلألئتر و پُرشکوهتر از زمان ما اینجا را پُر خواهند کرد. ماها عوض میشویم؛ اما آنچه میماند، حوزهی علمیه است. حوزهی علمیه، یک موجود همیشه زنده است؛ اما حیات آن بهدست ما و بهدست هر نسل دیگر است. اگر من و شما زندگی و جوهر حیات را در حوزه تزریق نکنیم، حیات حوزه ضعیف خواهد شد و به نسلهای بعد نخواهد رسید. حوزه مربوط به افراد نیست - افراد میروند، حوزه میماند - اما حیات مستمر و تاریخی حوزه، وابسته به جهاد و تلاش افراد است. ما میتوانیم بد عمل کنیم - العیاذ بالله - و نتیجهی بد بگیریم؛ یا خوب عمل کنیم و نتیجهی درخشان بگیریم. پس عمل ماست که تأمین کننده و تعیین کنندهی آینده و آثار و ثمرات حوزه است.
زندگی مطلوب طلبه
منظومهی فکری آیتالله العظمی خامنهای؛ جلد دوم عبدالحسین خسروپناه
آشنایی با علوم حدیثعلی نصیری
هنر و رسانهعلیرضا پناهیان
غناء و موسیقیسیدعلی خامنهای
والعصر، گفتارهایی در تاریخ تمدنبسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع)
معاد؛ طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآنجمعی از نویسندگان
نخبگان معنویعلیرضا پناهیان
طرح راهبردی انقلاب اسلامی (جلد اول)محمدرضا فلاحشیروانی
بدان ایدک اللهسیدعلی خامنهای
تاریخ ایران پس از انقلاب اسلامی (جلد چهارم)
غلامرضا بهداروند یانی
فرهنگ شعارهای انقلاب اسلامیمرکز اسناد انقلاب اسلامی