کتاب ایدههای بزرگ برای ذهنهای کنجکاو؛ مقدمهای بر فلسفه
معرفی کتاب ایدههای بزرگ برای ذهنهای کنجکاو؛ مقدمهای بر فلسفه
کتاب ایدههای بزرگ برای ذهن های کنجکاو؛ مقدمهای بر فلسفه اثری از آلن دوباتن با ترجمه محمد کریمی است. این کتاب که در مجموعه مدرسه زندگی قرار دارد، برای آشنایی کودکان با فلسفه نوشته شده است و به آنها کمک میکند غریزه فلسفی خود را پرورش دهند.
درباره کتاب ایدههای بزرگ برای ذهن های کنجکاو؛ مقدمهای بر فلسفه
آیا تا به حال دقت کردهاید که کودکان، در دوران کودکی چقدر سوال میپرسند؟ میتوان گفت که کودکان به صورت ذاتی فیلسوف به دنیا میآیند. به این ترتیب که مدام سوال میپرسند. درباره هر چیزی، دوست دارند ماهیت همه چیز را آشکار کنند یا خیلی چیزها را زیر سوال ببرند. آنها درباره زمان، میرایی، خوشبختی و بدبختی، معنای زندگی و ... سوال میپرسند. اما دریغ که این کنجکاوی و این غریزه ذاتی پرورش پیدا نمیکند و عملا در همان دوران کودکی، این شعله خاموش میشود.
آلن دوباتن در کتاب ایدههای بزرگ برای ذهن های کنجکاو؛ مقدمهای بر فلسفه در تلاش است تا به کودکان کمک کند، غریزه فلسفی خود را پرورش دهند. این کتاب طوری طراحی شده است تا بچهها را با ایدههای اساسی فلسفه که در طول تاریخ مطرح شدهاند، آشنا کند. همراه با این کتاب میتوانیم به دیدار فیلسوفان برجسته برویم و دریابیم که چطور ایدههای مختلف آنان در طول زمان حفظ شده است و اهمیت خود را همچنان نشان میدهد.
کتاب ایدههای بزرگ برای ذهن های کنجکاو؛ مقدمهای بر فلسفه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب ایدههای بزرگ برای ذهن های کنجکاو؛ مقدمهای بر فلسفه را به تمام کودکان و نوجوانانی که دوست دارد ذهنهای کنجکاو خود را پرورش بدهند، پیشنهاد میکنیم. معلمان نیز میتوانند به کمک این کتاب و تمرینهایش، با بچهها درباره مسائل مختلف فلسفی گفتگو کنند.
درباره آلن دوباتن
آلن دوباتن در ۲۰ دسامبر ۱۹۶۹ به دنیا آمد. او یک نویسنده، فیلسوف و مجری تلویزیون ساکن بریتانیا است. او در سال ۲۰۰۳ ازدواج کرده است و دو فرزند پسر دارد.
او در سال ۲۰۰۸ به عضویت هیئت مؤسس یک سازمان جدید آموزشی با نام مدرسه زندگی درآمد. این موسسه کتابهای بسیاری را هم تالیف میکند که این اثر هم یکی از همانها است آلن دوباتن دوره دکترای فلسفه را در دانشگاه هاروارد آغاز کرد ولی برای نوشتن کتب فلسفی به زبان ساده، آن را نیمه کاره رها کرد. اولین کتابی که از آلن دوباتن منتشر شد، جستارهایی در باب عشق نام داشت. این اثر در سال ۱۹۹۳ زمانی که او ۲۴ سال داشت، منتشر شد. کتابی که خیلی زود در لیست کتابهای پر فروش قرار گرفت و بیش از دو میلیون نسخه از آن به فروش رفت.
بسیاری از آثار آلن دوباتن به فارسی ترجمه و منتشر شدهاند. تسلی بخشیهای فلسفه، جستارهایی در باب عشق، سیر عشق، هنر سیر و سفر، در باب اعتماد به نفس و پروست چگونه میتواند زندگی شما را دگرگون کند، از آن جملهاند.
بخشی از کتاب ایدههای بزرگ برای ذهنهای کنجکاو؛ مقدمهای بر فلسفه
جمله (خودت را بشناس) به نظر عجیب میرسد، اما ممکن است شما خودتان را خیلی خوب نشناسید. هرچند چیزهای زیادی درباره خودتان میدانید - اینکه چند سالتان است، چشمتان چه رنگی است و اینکه برای ناهار دوست دارید چه غذایی بخورید - اما دانستن درباره بعضی چیزها دشوار است. برای مثال، شاید هیچوقت پشت چشمهایتان را ندیده باشید یا احتمالا درباره شیپور استاش اطلاعات زیادی ندارید (لولههایی که از داخل گوش به داخل مجرای بینی متصل است). درواقع، دانستن این چیزها چندان اهمیت ندارد، اما چیزهای مهم زیادی درباره خودتان وجود دارد که ممکن است شما از آنها غافل باشید: چیزهایی درباره احساسات.
فقط شما نیستید، بلکه همه انسانها به سختی میتوانند احساساتشان را بفهمند. چیز عجیب و غریبی در طبیعت مغزتان وجود دارد و البته درمورد بیشتر مردم چنین است: مغز شما تمرکز خوبی در داشتن احساسات دارد. وقتی احساس اندوه، نگرانی یا هیجان دارید، به درستی این احساسات را تشخیص میدهید، اما مغزتاناز درک اینکه چرا چنین احساسی دارید ناتوان است و به طور خودکار نمیتواند به شما یادآوری کند که چه چیزی شما را نگران، دلواپس و هیجانزده میکند..
حجم
۴٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۵۶ صفحه
حجم
۴٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۵۶ صفحه
نظرات کاربران
فرمت پیدیاف خیلی ناکارآمده. نه میشه هایلایت کرد نه یادداشت برداشت نه هیچی. نمیدونم چرا کتابا رو پیدیاف میذارید اینجا.
کتاب بسیار جالبی بود. ترجمه،ترجمه ی خوبی بود و به نظرم برای نوجوان هایی که به فلسفه علاقه دارند میتونه کتاب خوب و جالبی باشه من که لذت بردم. ایده هایی هم که میده به نظرم عالیه. در کل پیشنهاد میشه💖
بنظرم کتاب خوبیه برای نوجوون ها مثلا از ۱۰ سال تا ۱۴ سالگی مناسبه چون بعد این سن اینجور چیزا زیاد جالب نیست براشون موضوعاتش خیلی مناسب و جالبه. من همیشه دنبال همچین کتاب کاملی بودم و اینکه اونایی که فلسفه