کتاب گوسفندی که گرگ شد
معرفی کتاب گوسفندی که گرگ شد
کتاب گوسفندی که گرگ شد داستانهای کوتاه طنز نوشته عزیز نسین، نویسنده، فعال فرهنگی،مترجم و طنزپرداز ترکیهای است. این کتاب را رضا همراه به ارسی ترجمه کرده است.
مَحمَت نُصرَت معروف به عزیز نسین، نویسنده، مترجم و طنزنویس اهل ترکیه است. کتابهای او بیشتر جنبه اعتراضی دارد، آثار این نویسنده را رضا همراه، صمد بهرنگی، ثمین باغچهبان، احمد شاملو به فارسی ترجمه کردهاند.
گوسفندها از بین میروند و چوپان روز به روز عصبانیتر میشود، و گوسفندها را کتک میزند و سعی میکند از آنها شیر بگیرد اما گوسفندها ترسیدهاند، او بیشتر از همه به یک بره فشار میآورد و او را اذیت میکند و همین موضوع اوضاع را تغییر میدهد.
خواندن کتاب گوسفندی که گرگ شد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به داستان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب گوسفندی که گرگ شد
ولی برهکوچولو همچنان غرش میکرد و پیش میآمد.
«چوپان عزیز دیگه خیلی دیر شده.» این را گفت و به روی چوپان حمله کرد. چوپان خواست بگریزد، ولی نتوانست خود را از زیر پنجههای قوی گوسفندی که گرگ شده بود نجات بدهد.
دندان های تیز گوسفندی که گرگ شده بود، گلوی چوپان را درید. خون گرم چوپان، برفهای سفید بیابان را رنگین کرد و این جمله را برای عبرت سایرین روی برفها نوشت:
«کاری نکنید که گوسفندها گرگ بشوند.» صدها سال است آنها که خواندن و نوشتن بلد هستند، این داستان را برای بچهها و نوه و نتیجههای خود تعریف میکنند؛ با این حال میبینیم باز هم گاهگاهی بزرگترها به خواب غفلت فرو میروند و با کارها و اعمال خود، کاری میکنند که گوسفندها گرگ میشوند.
از کتابهای ضعیف نسین محسوب میشه. به نظر من خوندن و نخوندنش توفیری نداره.