کتاب حافظ به گفتهی حافظ
معرفی کتاب حافظ به گفتهی حافظ
کتاب حافظ به گفته حافظ، یک شناخت منطقی بخشی از یادداشت استاد محمد استعلامی است که می تواندفهم ابیات حافظ را برای علاقهمندان به این شاعر بزرگ زیباتر کند.
درباره کتاب حافظ به گفتهی حافظ
نویسنده خود درباره تالیف این اثر می گوید:« یک سال پیش، به پیشنهاد تنی چند از دوستان صاحبدل و صاحب نظر، به عهده گرفتم که کتابی فشرده و قابل استفاده برای همه و همراه با واقع نگری درباره حافظ بنویسیم. پیش از آن در (درس حافظ) تمام غزل های حفظ را به زبانی ساده درس داده، و با چهار مقدمه کلیدی یک زیر ساخت ذهنی برای فهم کلام حافظ فراهم کرده بودم. اما درس حافظ با حجمی بیش از هزارو سیصد صفحه، بیشتر به صورت یک مرجع، میتوانست در کنار دست دانشجویان و مدرسان دیوان حافظ قرار گیرد و همه دوستداران حافظ فرصت خواندن تمام آن را نداشتند. جواب مثبت من به پیشنهاد آن عزیزان، با توجه به نیاز خوانندگانی بود که میخواهند در زمانی کوتاه سیری در دنیای بیکرانه حافظ داشته باشند.»
این کتاب آثار این استاد گرانقدر بر شعر حافظ است.
خواندن کتاب حافظ به گفتهی حافظ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به ادبیات داستانی پیشنهاد میکنیم
درباره محمد استعلامی
محمد استعلامی ادیب، مولویپژوه و حافظشناس در سال ۱۳۱۵ در شهر اراک بهدنیا آمد. او در سال ۱۳۳۷ کارشناسی رشته ادبیات فارسی فارغالتحصیل شد؛ وی سپس تحصیلات خود را تا مقطع دکتری، در دانشگاه تهران ادامه داد. او با تصحیح تذکرة الاولیا عطار نیشابوری به شهرت فراوانی دست یافت و این کتاب تا به حال ۲۸ بار تجدید چاپ شدهاست. او همچنین در هفت جلد شرحی بر مثنوی مولوی نوشت که در سال ۱۳۶۴، جایزه بهترین کتاب سال را از آن خود کرد. «درس حافظ» در دو جلد شرحی بر غزلیات حافظ شیرازی است.
تازه این کتاب رو تموم کردم.شرح جالب، مختصر و روانی رو از دوران زندگی حافظ ، عقیده و فکر حافظ و مسائل و مشکلات و داستان های احتمالی زندگی حافظ میگه و برای کسانی که میخوان یه آشنایی کافی و
نسخه چاپی کتاب را یک ماه پیش خواندم. این تنها کتابیست که بدون استفاده از کتب تاریخی و تذکره، و تنها با استفاده از متن غزلهای حافظ به شرح آنها پرداخته است. و به گمانم این بهترین روش برای شناخت
تحلیلی زیبا و قشنگ از حافظ، بر اساس اشعار خودش!
استاد استعلامی اهل آب و تاب دادن و غلو نیستن و حقایق رو درباره شخصیت های اسطوره ای ما بیان می کنند.این کتاب هم شناخت مطمئنی رو از حافظ به ما میده.درس حافظ هم عنوان شرح اشعار حافظ هست که
خیلی برنامه جالبیه
عالی