کتاب داستان راستان (جلد ۲)
معرفی کتاب داستان راستان (جلد ۲)
کتاب داستان راستان (جلد ۲)، نوشته و تالیف مرتضی مطهری است. مجموعهی داستان راستان شامل داستانها و حکایاتی برگرفته از حدیث و تاریخ اسلامی هستند.
داستانهای مجموعهی داستان راستان به بیان نکات ریز مرتبط با حکمت و اخلاق اسلامی میپردازند
دربارهی کتاب داستان راستان (جلد ۲)
کتاب داستان راستان (جلد ۲)، مجموعهای از حکایات و داستانهای کوتاه و پندآمیز برگرفته از کتب حدیث و نیز کتب رجال و تراجم و تواریخ و سیر است. مجموعهی داستان راستان، داستانها و حکایات بسیاری کوتاهی دارد. قهرمان داستانها غالباً پیشوایان بزرگ دین و یا شخصیتهای بزرگوار علمی و فقهی میباشند. این داستانها علاوه بر آنکه عملا میتواند راهنمای اخلاقی و اجتماعی سودمندی باشد، معرّف روح تعلیمات اسلامی نیز هست و خواننده از این رهگذر با حقیقت و روح تعلیمات اسلامی آشنا میشود.
کتاب داستان راستان (جلد ۲) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
مطالعهی کتاب داستان راستان برای دوستداران آثار دینی جذاب و خواندنی است. اگر دوست دارید که با حکمت و اخلاق اسلامی آشنا شوید، داستانهای مجموعهی داستان راستان را بخوانید.
دربارهی مرتضی مطهری
مرتضی مطهری در ۱۳ بهمن ۱۲۹۸ در قریهی فریمان در خراسان متولد شد. او استاد فلسفه و کلام اسلامی و استاد دانشکده الهیات دانشگاه تهران بود. بعد از انقلاب به ریاست شورای انقلاب منصوب شد. مرتضی مطهری در شامگاه روز سهشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۵۸ بعد از جلسهای در خیابان هدف گلوله قرار گرفت. روز شهادت او در ایران، به عنوان روز معلم نامگذاری شده است. مطهری کتابهای بسیاری تالیف کرد که بسیاری از آنها در خصوص مسائل فلسفی بودند. از میان آثار او میتوان به فلسفه اخلاق، فلسفه تاریخ، داستان راستان، حرکت و زمان در فلسفهی اسلامی و درسهای الهیات شفا اشاره کرد.
جملاتی از کتاب داستان راستان (جلد ۲)
«قافله چندین ساعت راه رفته بود. آثار خستگی در سواران و در مرکبها پدید گشته بود. همین که به منزلی رسیدند که آنجا آبی بود، قافله فرود آمد. رسول اکرم نیز که همراه قافله بود، شتر خویش را خواباند و پیاده شد. قبل از همه چیز، همه در فکر بودند که خود را به آب برسانند و مقدمات نماز را فراهم کنند.
رسول اکرم بعد از آنکه پیاده شد، به آن سو که آب بود روان شد ولی بعد از آنکه مقداری رفت، بدون آنکه با احدی سخنی بگوید، به طرف مرکب خویش بازگشت. اصحاب و یاران با تعجب با خود میگفتند آیا اینجا را برای فرود آمدن نپسندیده است و میخواهد فرمان حرکت بدهد ؟ ! چشمها مراقب و گوشها منتظر شنیدن فرمان بود . تعجب جمعیت هنگامی زیاد شد که دیدند همین که به شتر خویش رسید، زانوبند را برداشت و زانوهای شتر را بست و دو مرتبه به سوی مقصد اولی خویش روان شد.
فریادها از اطراف بلند شد : ای رسول خدا ! چرا ما را فرمان ندادی که این کار را برایت بکنیم و به خودت زحمت دادی و برگشتی؟ ما که با کمال افتخار برای انجام این خدمت آماده بودیم.
در جواب آنها فرمود : هرگز از دیگران در کارهای خود کمک نخواهید و به دیگران اتکا نکنید، ولو برای یک قطعه چوب مسواک باشد».
خیر دنیا و آخرت با علم توأم است،همان طور که شر دنیا و آخرت با جهل توأم است.
حکایت های این جلد نسبت به حکایتهای جلد اول طولانی تر بودند اما در تعداد صفحات هر دو جلد تقریبا یکسان هستند. این نظر صرفا یک نظر شخصیه: من جلد یک رو بیشتر دوست داشتم چون داستان هاش هم کوتاه بودند و
کتاب خوبی از شهید مرتضی مطهری بود و دوست داشتم هردو جلد خوب بود مهدیس ۱۱ ساله
عالی حتما بخونید تاثیر میذاره روتون
مثل جلد ۱ نیازی به تعریف نداره ولی در یک جمله: لذیذ بود
خوب بود
یک کتاب کاملا مناسب و دارای پند های بینظیر بنظرم برای هرکسی چه مذهبی و چه غیر مذهبی مناسبه
عالی حتما بخونید.
این کتاب برای من به نوعی نوستالژی محسوب میشه، ما با این کتاب بزرگ شدیم.
جونم به این کتاب لفظ قلم بگم: به غایت زیبا معمولی بگم: کاربردی به زبون خودم: جوووونم بیرانوند . واقعا سر کیف اومدم البته قبلا چاپیش رو خونده بودم خدا بیامرزدشون کاش الان پیش ما بودن...