کتاب آتش بدون دود (جلد اول از مجموعه سه جلدی)
معرفی کتاب آتش بدون دود (جلد اول از مجموعه سه جلدی)
کتاب آتش بدون دود؛ جلد اول نوشته نادر ابراهیمی، رمان بلندی است که در هفت جلد نوشته شده است و دربارهی زیباییهای ترکمنصحرا، یکی از قهرمانان ترکمن و مبارزات انقلابی معاصر است.
در کتاب آتش بدون دود؛ جلد اول، سه کتاب اول را با نامهای گالان و سولماز، درخت مقدس، اتحاد بزرگ میخوانیم.
دربارهی کتاب آتش بدون دود؛ جلد اول
کتاب آتش بدون دود؛ جلد اول رمان بلندی از نادر ابراهیمی است که در هفت جلد نوشته شده است. جلد اول کتاب آتش بدون دود، سه کتاب اول به نامهای گالان و سولماز، درخت مقدس و اتحاد بزرگ است. نادر ابراهیمی در سه جلد اول از زیباییهای ترکمن صحرا صحبت میکند و در بخشهای بعدی، از مبارزات انقلابی معاصر در قالب داستانی خواندنی میگوید. نادر ابراهیمی برای نوشتن رمان آتش بدون دود، جایزه لوح زرین و دیپلم افتخار بیست سال ادبیات داستانی ایران و جوایز دیگری چون براتیسلاوا، تعلیم و تربیت یونسکو و کتابسال ایران را از آن خودش کرد.
آتش بدون دود روایتگر زندگی سه نسل از مردم صحرانشین ترکمن از عهد قاجار و پادشاهی ناصرالدین شاه تا پهلوی دوم و حکومت محمدرضا پهلوی است. آتش بدون دود داستانی عاشقانه ولی سرشار از غرور و خشونت است. او در این کتاب از رویارویی علم و جهل و اختلاف نظر نسلها صحبت میکند. عشق و افسانه ترکمن را بهتصویر میکشد و از پایبندی به اعتقادات و وطندوستی میگوید.
کتاب آتش بدون دود؛ جلد اول را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر دوست دارید یک رمان بلند ایرانی بخوانید، خواندن کتاب آتش بدون دود را به شما پیشنهاد میکنیم. دوستداران آثار نادر ابراهیمی از خواندن کتاب آتش بدون دود لذت میبرند.
دربارهی نادر ابراهیمی
نادر ابراهیمی در ۱۴ فروردین سال ۱۳۱۵ در تهران بهدنیا آمد. او تحصیلات مقدماتی خود را در زادگاهش یعنی شهر تهران گذراند و پس از گرفتن دیپلم ادبی از دبیرستان دارالفنون، به دانشکده حقوق وارد شد. اما این دانشکده را پس از دو سال رها کرد و سپس در رشته زبان و ادبیات انگلیسی به درجه لیسانس رسید. پیوستن او به یک سازمان سیاسی باعث شد تا بارها دستگیر و زندانی شود. ابراهیمی در زندگی خود به کارهای بسیار زیادی پرداخته است که شرح مفصل آن را در کتاب ابوالمشاغل نوشته است. نادر ابراهیمی علاوه بر نوشتن رمان و داستان کوتاه در زمینههای فیلمسازی، ترانهسرایی، ترجمه، و روزنامهنگاری نیز فعالیت کردهاست. ابراهیمی، همراهِ بهرام بیضایی و ابراهیم گلستان، از اندک سخنوران ایرانی بهشمار میرود که هم در سینما و هم در ادبیات کار کرده و شناخته شده است. وی همچنین در زمینه ادبیات کودک و بازسازی افسانههای قدیمی هم دستی بر آتش داشت و بسیاری از کارهای او، جوایز مختلف جهانی را برنده شدهاند.
نادر ابراهیمی در ۱۶ خرداد ۱۳۸۷، در تهران دار فانی را وداع گفت.
یک مجموعه عالی. ممکنه اولش فکر کنید که یک داستان عاشقانه معمولی هست ولی واقعیتش اینه که این مجموعه به طرز عجیبی احساسات و فکرتون رو درگیر میکنه .انگار هر چه جلد به جلد جلوتر میرید پخته تر شدن نویسنده
کتاب فوق العادس ولی این قیمت ناجوانمردی در حق کتابخوان هاست. من این کتاب رو از کتابخونه گرفتم. خیلی هم از خوندنش لذت بردم. خدا رو شکر که هنوز کتابخونه های عمومی هستن و میشه با پنج-شش هزار تومن عضوشون شد.
هیچ جور راضی نمیشم به pdf ات 😳نسخه چاپی تو ب من برسون❤
مرسی قیمت😐😐😐 حداقل بزارید تو طاقچه بی نهایت😐😐😐🤞🏼
این کتاب از یک افسانه آغاز میشود و به قلب تاریخ واقعی ایران معاصر میرود. جایی که انسانها از برادرکشی به دیوکشی میرسند. عاشقانههای لطیف و دیوانهکننده کتاب، عشق را به سرتاسر کتاب هدیه میدهد. هنوز هم که هنوز است
خیلی گرونه کاشک ۱۰۰%تخفیف میخورد😢تا میتونستم بخونمش
قطعا بعد از خوندن این کتاب, به همه میگین یکی از بهترین کتابهای عمرتون خوندین. یک قصه عاشقانه باوقار که از افسانه ها شروع میشه و به تاریخ معاصر میرسه. اونهم با نثر آهنگین و بینظیر نادر ابراهیمی. زمانی که
من این کتاب رو سالها پیش خوندم. از جلد اولش خیلی لذت بردم. جلد دوم خوب بود و جلد سوم ناامیدم کرد. البته این ناامیدی به دلیل سلیقه شخصی منه که داستانهای مربوط به اقوام برام جذاب تر از داستان
پر از جمله های ناب کتاب از یه قصه آشنای عاشقانه ، از دل یه افسانه ترکمن شروع میشه اما هر چقدر داستان جلوتر میره، مشابهت داستان با کشور عزیزمون بیشتر آشکار میشه. افسوس میخورم چرا زودتر کتاب رو نخوندم کاش همه مردمان
اولش که خوندم فکر کردم یه داستان عاشقانه کلیشه هست ولی بعدش حسابی جا خوردم فوقالعاده هست. 👌👌👌