کتاب قصه گلهای قالی
معرفی کتاب قصه گلهای قالی
کتاب قصه گلهای قالی نوشته نادر ابراهیمی نویسنده مشهور است که توسط انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است. تصویرسازی و روایت کتاب قصه گلهای قالی با هنر ایرانی همراه شده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب قصه گلهای قالی
کتاب در جنوب ایران میگذرد و حال و احوال مردان ماهیگیر است. کتاب قصه گلهای قالی با دختربچه و پسربچه ای همراه میشود که پدرشان به دریا می رود و مادرشان در این زمان قالی میبافد و برایشان قصه نقشهای قالی را میگوید.
خواندن کتاب قصه گلهای قالی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب قصه گلهای قالی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | قصه گلهای قالی |
| شابک: | ۹۷۸۶۰۰۰۱۰۴۱۰۸ |
| تعداد صفحهها: | ۲۴ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۰۰۰۰ تومان |
| برچسب: | کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹ |

دلنشین بود. با خوندنش یاد کودکیم افتادم که چقدر با نقش و نگارای فرشمون خیال پردازی میکردم.
داستانش به ادم حس خیلی خوبی میده و اصالت رو با خلاقیت بیان کرده و خصوصا تصویرسازیا این حس رو تشدید میکنن . من ک خیلی دوس داشتم. (:
به نظرم این کتاب بسیار خیال انگیز،زیبا و خوب بود و تخیل را در کودکان تقویت می کند ، و با قسمتی از تمدن که همان فرش است آشنا می کند ،مناسب برای گروه سنی ب می باشد
کتاب بسیار خوبی بود. فضای رویایی و رنگارنگ کتاب پر از حال خوب هست برای بچه ها و بزرگترها. دخترک ۷ ساله من بسبار دوست داشت.
کودکانه رویایی من رو برد به دوران کودکی ام
خیلی خیلی قشنگ بود. 👌
خیلی خیلی زیبا بود
بدیع و روان...
خیلی قشنگ بود مناسب بچه ها
خیلی زیبا بود . در قالب یک داستان ساده ، به کودکان آموزش میده که میتونن با خلاقیت خودشون زندگی رو رنگین تر و لذت بخش تر کنن
به نظر من برای گروه سنی ج مناسبتره و قابل فهم تره
یه قصه مناسب برای اینکه توجه بچه ها رو به فرش و بافته هایی که هر روز میبینن جلب کنیم و با هنر قالی بافی اشنا بشن
ایده کتاب، جالبه. ماجرای شکل گیری قالی. داستان پدری که می خواست هر آنچه در سفر دیده را به فرزندانش نشان دهد. جو کتاب پر بود از محبت به خانواده، خلاقیت، کوشش و تسلیم ناپذیری.البته زبان و کلمات بعضا برای...بیشتر
نوشته های نادر ابراهیمی سرشار از حس خوب و لذت و خلاقیت هست
هم متن و هم تصویرگری بسیار دلنشین بود. من خودم در کودکی به همراه مادرم قالی میبافتم و بازی با گلها و اشکال قالب یکی از بازیهای دوستداشتنی بود