کتاب کیمیاگر
معرفی کتاب کیمیاگر
کتاب کیمیاگر نوشته رضا مصطفوی رمانی تاریخی است از دنیای قدم. زمانی که انسان برای ثروت و جاودانگی به دنبال کیمیا میرفت. او میخواست خاک و مس را به طلای ناب تبدیل کند و عمر جاودانه داشته باشد. این کتاب هم داستان مردی به نام یوسف است که پیرمردی روشنضمیر او را به دنبال مردی به نام جابر بازرگان میفرستد. اما او متوجه میشود این فر کسی نیست که او دنبالش میگردد. این کتاب روایتی جذاب از سفر به قلب تاریخ است.
خواندن کتاب کیمیاگر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به رمان تاریخی پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب کیمیاگر
اما آن پیرمرد مرا فرستاد که جابر بازرگان را پیدا کنم، آنهم در بغداد، نه جابر حیّان را در مدینه.
از پسِ پرده صداهایی ضعیف به گوش میرسید. ساریه همچنان داشت ظرفهای مسی و گِلی را جابهجا میکرد و گاهی بسیار آهسته با کسی صحبت میکرد.
اصلاً که به تو گفت که بیایی بغداد و من را پیدا کنی؟ داستانت را برایم بگو.
ماجرایش مفصل است.
مشتاق شدهام که بشنوم.
پیرمردی بود روشنضمیر. به من گفت: «برو دنبال چیزی که خاک را طلا کند!»
جابر با تعجب پرسید: «خب، این کجایش به من ربط دارد؟»
در چشمهای یونس هنوز بارقهای از امید میدرخشید.
همیشه ناباورانه از خود میپرسیدم آخر مگر ممکن است بتوان خاک را طلا کرد؟! ولی وقتی که پیرمرد این حرف را زد، کمترین نشانی از شوخی در چهرهاش نبود.
خُب آن پیرمرد که بود؟
عجب کتابی...... عجب کتابی...... فوق العاده س این کتاب پر از استدلال های قوی برای اثبات امامت مولا امیرالمومنین و روایت یه مناظره بینظیر که جذابیتش شما رو قطعا تا تموم نکردن این کتاب، ول نخواهد کرد. حتما بخونید
خیلی خوب بود کسای که در مورد شیعه وسنی سوال دارن خیلی به دردشون میخوره
سلام، واقعا زیبا بود و عالی الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیر المومنین و الائمه المعصومین من ولده علیهم السلام
عالیههههههههه عالییی
خیلی خیلی خیلی کتاب جذابی بود... شاید اولاش خسته کننده باشه ولی بعدش عجیب جذاب میشه😍😍😍😍
این کتاب فوق العاده زیبا و تاثیرگذاره از بهترین های این حوزه هست نویسنده استاد تاریخی توانمند و دقیق هستن روایتی جذاب و خواندنی از دختری که وارد دربار هارون میشه و با بزرگترین علما مناظره انجام میده لذت مطالعه اش رو از دست
وای که چقدر جذابه این اثر بی نظیره یه شیعه ی واقعی باید این کتابو بخونه 😍بر دشمن مرتضی علی لعنت
خیلی عالی 😍😍 اگه کسی با این متن مستدل قانع نمیشه بره کتاب شب های پیشاور رو بخونه که خیلی مفصل تره هر چند به نظر خودم این کتاب هم عالیه و هم کافی👌👌
عالی
مناظره ای که ایجاد شد جذابیت داشت