کتاب مجالی برای تمرکز
معرفی کتاب مجالی برای تمرکز
کتاب مجالی برای تمرکز اثر مایکل هیت که با ترجمه امیرحسین فتوحی به چاپ رسیده، سیستمی برای افزایش بهرهوری و رسیدن به موفقیتهای بیشتر با انجام کار کمتر معرفی میکند.
درباره کتاب مجالی برای تمرکز
بسیاری از ما به دلیل نداشتن تمرکز کاری هزینههای زیادی متحمل میشویم و وقت و انرژی زیادی از دست میدهیم. طبق تحقیقات انجام گرفته در آمریکا، کل زمانی که یک کارمند در طول روز تلف میکند برابر با ۳ تا ۶ ساعت است. فرض کنید این فرد در طول سال ۲۵۰ روز کار کند (آخر هفتهها و دو هفته تعطیلی را از ۳۶۵ روز کم کردیم). این یعنی هر سال ۷۵۰ تا ۱۵۰۰ ساعت تلف میشود. این پدیده هر سال به اقتصاد امریکا یک تریلیون دلار ضرر میرساند؛ اما این همۀ ماجرا نیست.
به ایدههای متوقف شده، پروژههای عقب افتاده و ظرفیتهای محقق شدۀ خودتان فکر کنید. ما در میان پروژههایی که قرار است آنها را عملیاتی کنیم و همچنین انبوه دیگری از فعالیتها، که برخی از آنها مهماند و برخی فقط در ظاهر اهمیت دارند، احساس خستگی، گمگشتگی و سرکوب شدن داریم.
برخی افراد برای کنترل سرعت سرسامآور زندگی خود به داروهای مسکن و روانگردان متوسل میشوند. حتی اگر بپذیریم داروهای تقویت اعصاب مفیدند و از نگرانیهای جامعه و خطرات این داروها برای سلامتی انسان صرف نظر کنیم، باید از خودمان بپرسیم این چه دنیایی است که برای خود ساختهایم که در آن برای ماندن در رقابت باید با خوردن دارو به اعصاب خود مسلط شویم؟
نویسنده در این کتاب میگوید زندگی ما جز ان چیزهایی که رویشان تمرکز میکنیم نیست پس با خواندن این کتاب بیاموزید چگونه روی کارها و امور مهم و اساسی زندگیتان مانند سلامتی، روابط و اهداف شخصی تمرکز داشته باشید. بهره وری به معنای انجام دادن کارهای بیشتر نیست، بلکه هدف آن انجام دادن کارهای درست است. بهره وری یعنی اینکه روز خود را بانشاط شروع کنیم و آن را با حس رضایت و موفقیت به پایان برسانیم. این یعنی موفقیت بیشتر با کار کمتر و مایکل هیت در این کتاب نحوۀ رسیدن به این هدف را به شما خواهد گفت.
خواندن کتاب مجالی برای تمرکز را به چه کسانی یپشنهاد میکنیم
علاقهمندان به کتابهای موفقیت مخاطبان این کتاباند.
بخشی از کتاب مجالی برای تمرکز
آن صحنه از فیلم من عاشق لوسی هستم را به یاد میآورید که در آن لوسی و اتل در کارخانۀ شکلات سازی استخدام شده بودند؟ وظیفۀ آنها این بود که پس از عبور شکلاتها از روی نوار نقاله آنها را بستهبندی کنند. مدیر کارخانه آنها را تهدید کرد که اگر یک شکلات از داخل بستهبندی بیرون بریزد، آنها را اخراج میکند. شروع کار خوب بود، اما ظرف چند ثانیه سرعت ورود شکلاتها شدت گرفت. لوسی و اتل مجبور شدند شکلاتها را داخل دهان و کلاهشان بگذارند. وقتی یورش شکلاتها به پایان رسید، مدیر برای بررسی کار آنها وارد صحنه شد. او متوجه شکلاتهایی که از بستهبندی جا مانده بود نشد و فکر کرد که آنها کار خود را با موفقیت به پایان رساندهاند. حال پاداش آنها چه بود؟ مدیر بر سر کسی که مسئول نوار نقاله بود فریاد کشید و گفت: «سرعتش رو ببر بالا!»