کتاب با اقتدار برخاستن؛ آنهم وقتی زمین خوردهایم و تنهاییم
معرفی کتاب با اقتدار برخاستن؛ آنهم وقتی زمین خوردهایم و تنهاییم
کتاب با اقتدار برخاستن؛ آنهم وقتی زمین خوردهایم و تنهاییم نوشته برنه براون است که با ترجمه سیده فرزانه حسینی منتشر شده است. نویسنده در دهه نود میلادی یک مددکار اجتماعی موفق بود او کمکم فهمید برای موفقیت در انتقال حرفهایش از روش داستان استفاده کند.
درباره کتاب با اقتدار برخاستن؛ آنهم وقتی زمین خوردهایم و تنهاییم
همواره زبان داستان برای بشر بهترین روش انتقال محتوا بوده. انسان نخستین برای بیان شجاعتش در کنار آتش داستان شکارهایش را میخوانده و اصلاحگران اجتماعی برای بیان قوانین از داستان استفاده میکردند. در این کتاب هم برنه براون به عنوان یک مددکار موفق برای آموزش از داستان استفاده کرده است. خواننده را با خودش همراه میکند و او را به کشف تجربیاتی در مورد خودش و جهان پیرامونش میبرد و اجازه میدهد یاد بگیر که باید برای زندگی ادامه داد.
خواندن کتاب با اقتدار برخاستن؛ آنهم وقتی زمین خوردهایم و تنهاییم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که میخواهند در زندگی موفق باشند پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب با اقتدار برخاستن؛ آنهم وقتی زمین خوردهایم و تنهاییم
استیو دوباره پشتش را کرد و باز برگشت بهسمت من و بعد از آنچه انگار یک عمر طول کشید، بالاخره گفت: «نمیخوام این کار رو باهات بکنم، واقعاً نمیخوام.»
واکنش فوری من ترس بود. چه خبر بود؟ منظورش چی بود؟ نمیخواهم این کار را با تو بکنم؟ لعنتی، این یعنی نمیخواد با من شنا کنه؟ یا با من صحبت کنه؟ بعد به سرم زد که شاید «کاری» که میگفت، ازدواج با من بود. زمان کُند شده بود و بهحالت سرعت آهسته رفت، فریمبهفریم پراز ترس و فقط وقتی به واقعیت بازگشتم که گفت: «نه، واقعاً نمیخوام الان باهات حرف بزنم.»
دیگر ابزاری نداشتم و صبری هم برایم نمانده بود: «خیلی بده. ما داریم حرف میزنیم، همین الان. میبینی؟ دارم حرف میزنم، بعدش تو حرف میزنی. پس داریم حرف میزنیم.»
بعد از چند ثانیه سکوتِ عجیب و روبرگرداندن از من و برگشتن به آب، استیو درنهایت رو به من کرد و گفت: «ببین، از نظرم عیبی نداره با بچهها بگردیم؛ واقعاً عیبی نداره.»
چی؟ واقعاً خیلی گیج شدم. «منظورت چیه؟ داری از چی حرف میزنی؟»
ترجمه روان نیست و واقعا باید چندین بار یه جمله رو خوند تا متوجه شد من قبلا کتاب شجاعت در برهوت با ترجمه همین مترجم خونده بودم اون بازم بهتر بود ولی این کتاب اصلا جالب نبود. متاسفانه جدیدا ترجمه
اصلا روان نیست و برای درک یک خط از این کتاب باید چند دقیقه فکر کرد آخرشم بینتیجه.
ترجمه اصن روون نیست،مبهم و آزار دهنده است! واقعا از انتشارات میلکان انتظار همچین ترجمه ای رو نداشتم:|
کتاب خوب با یک ترجمه بد اصلا بین قسمت های مختلف کتاب و پاراگرافها نمی توان ارتباط برقرار کرد انگار کتاب سکته دارد طوری ترجمه شده که انگار نویسنده کتاب یکسری رشته افکار ذهنی را بدون هیچ ساختاری و پیوستگی
بسیار بسیار ترجمه بدی داره
در یکی از فصول،نویسنده به این نتیجه می رسه که مردم کاری رو که از نظرشون درسته رو انجام میدن و نباید قضاوتشون کرد چون ... .یاد داعش افتادم که ادعا داشت داره قوانین اسلام رو اجرا می کنه!!!.نویسنده داره
«با اقتدار برخاستن» را برنه براون نوشته است؛ مددکار اجتماعی محبوبی که این روزها با کتابهایش حال بسیاری را دگرگون کرده است. با این کتاب شجاعت دوباره بلندشدن را به دست میآوریم. اگر به هر دلیلی زمین خوردهاید و حالا
اگر به دنبال یک تحول اساسی در زندگیتان هستید پیشنهاد میکنم این کتاب را مطالعه کنید. تشکر از افراد شجاع و دل شکسته ای که به ما یاد دادند وقتی زمین خورده ایم چگونه بلند شویم. شجاعت شما مسری است.🌹
میشه عنوان انگلیسی کتاب رو بفرمایید
ترجمه بد که باعث میشه کتاب رو تموم نکرده، کنار بذاری