دانلود و خرید کتاب چرا من فمنیست نیستم؟ جسا کریسپین ترجمه فرزام کریمی
تصویر جلد کتاب چرا من فمنیست نیستم؟

کتاب چرا من فمنیست نیستم؟

نویسنده:جسا کریسپین
انتشارات:نشر علم
امتیاز:
۳.۲از ۲۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب چرا من فمنیست نیستم؟

کتاب چرا من فمنیست نیستم؟ نوشته جسا کریسپین است که با ترجمه فرزام کریمی منتشر شده است. این کتاب یک مانیفست ضد فمنیست و توضیح می‌دهد چرا فمنیسم در دنیای امروز از مسیر خود منحرف شده است.

درباره کتاب چرا من فمنیست نیستم؟

فمنیسم جهانی هرگز وارد فرهنگ عامه نشده است. تا قبل از این، هزاران چهره مشهور سعی در فاصله گرفتن از این برند داشتند، چرا که این برند، غیرعمومی و بی‌اهمّیّت به نظر می‌رسید امّا به یکباره این جریان دچار دگرگونی و مانند کالایی مد شده در همه جا دیده شد. به گونه‌ای که حتّی تبدیل به یک استراتژی در بازاریابی گردید. افراد مشهور، بازیگران، نوازندگان و موزیسین‌ها همگی به یکباره فمنیست شدند. حتّی در شوهای تلویزیونی همگی به سمت فمنیسم تغییر گرایش دادند. پس می‌دانیم که اکنون همه باید خود را فمنیست بنامیم. تنها چیزی که مشخّص نیست این است که دقیقاً ماحصل این جریان چه خواهد بود؟ 

این کتاب سعی دارد تمام این سوالات را پاسخ داده و مسیر این راه را مشخص کند.

خواندن کتاب چرا من فمنیست نیستم؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به مسائل زنان و مسائل روز جوامع پیشنهاد می‌کنیم

بخشی از کتاب چرا من فمنیست نیستم؟

ابتدا باید اذعان کنیم که چرا شناخت زنان فمنیست حائز اهمّیّت است؟ منظورم مشخصاً این است که این برای یک فمنیست مهم است نه برای دنیا و هیچ‌گونه ارتباطی با نحوهٔ زندگی زنان یا تصمیمات آن‌ها در خانواده و اجتماعات ندارد. با توجّه به تمرکز جدید فمنیسم بر روی برچسب‌ها و هویّت، و توجّه نکردن به محتوای فلسفی و سیاسی جنبش، چیزی که حائز اهمّیّت است موضوعاتیست که در سطح قرار می‌گیرند؛ مانند استفاده از واژگان اشتباه (معنای واژگان صحیح در حال تغییر است و هیچ کاری را برای فرونشاندن خشم ایجاد شده در فمنیسم اینترنتی در صورت استفاده از واژگان اشتباه انجام نمی‌دهند). اینجاست که وقتی خودتان را فمنیست می‌نامید، می‌تواند یک عمل افراطی تلقّی شود. شما این موضوع را به‌طور مرتّب در وبلاگ‌ها و سایت‌های دوستانهٔ شبه فمنیستی مانند "باز فید" مشاهده می‌کنید؛ فهرستی از زنان مشهوری که حاضر نیستند خود را فمنیست بنامند. این زنان به‌طور دوره‌ای فهرست‌بندی می‌شوند تا فمنیست‌های خوب با برچسب‌های درست و مشخّص بتوانند اعتراض خود را نسبت به جهل زنان دیگر اعلام کنند. در این اظهارات، فمنیست‌ها به جای خواندن استدلال هر زن، برای امتناع از برچسب فمنیستی یا درک زمینه‌های فرهنگی مختلفی که ممکن است زنان دارای چهرهٔ بین‌المللی آن را به دست آورند، از این شرم عمومی استفاده می‌کنند تا احساس بهتری در مورد روش صحیح تفکّر، گفتار و برچسب زدن به افراد داشته باشند. مجلّهٔ "بوست" هنگامی که به ظاهر فمنیستی‌تر بود، از هر یک از زنانی که با آن‌ها مصاحبه می‌کرد می‌پرسید: «آیا خود را به عنوان فمنیست می‌شناسید یا خیر؟» در سال ۲۰۰۵ آن‌ها این سؤال را از "بی یورک" پرسیدند و او در پاسخ گفت: «نه!» "بی یورک" یک هنرمند زن است که اغلب او را بدون توجّه به جنسیّت، به عنوان یکی از خلّاق‌ترین و جسورترین نوازندگان نسل خود می‌شناسند. او با نوازندگان زن، طراحان مد و کارگردانان فیلم همکاری کرده و در مصاحبه‌ها صریح و آشکار در مورد مشکلات زن بودن در یک صنعت مردانه صحبت نموده است. او ثابت کرده که یک انسان می‌تواند یک خالق هم باشد. او برای موسیقیدانان جوانِ مشتاق، یک الگوی فوق‌العاده است

michael12
۱۳۹۹/۰۶/۰۴

بسیار هم کتاب موشکافانه ای با رویکرد انتقادی و به جایی بود که فمنیست حقیقی را از فمنیست پوشالی متمایز کرده در فرهنگ غرب. و طبیعیست که جوامع جهان سومی قدرت درک این را نداشته باشند چرا که در جوامع

- بیشتر
شقایق
۱۴۰۱/۰۷/۰۱

اصلا ضد فمنیسم نبود بلکه کاملا فمنیستی بود. خیلی پافشاری داره که فقط با فمنیسم رادیکال مشکل داره ولی متن کتاب چیز دیگه ای رو میرسونه. من به جای این کتاب و کلا کتاب هایی مثل این، کتاب هایی مثل "زنانی که با

- بیشتر
Fereshteh Radmanesh
۱۴۰۱/۰۱/۰۹

این کتاب ویژگی های جالبش بسیار زیاده: ‌ اولا اینکه اصلا ضدفمنیست نیست و ضدفمنیست نمایشی هست. دوم اینکه علاوه بر نکوهش ملایم و در پرده ی طنزِ برخی رفتارهای فمینیست‌های رادیکال مثلِ دورکین، با اشاره به موج دوم فمنیسم یادآور میشه

- بیشتر
کاربر شماره 23
۱۴۰۰/۱۱/۰۴

دوستان عنوان این کتاب برای جلب توجه و تبلیغ اینطوری انتخاب شده. کتاب به هیچوجه ضد فمنیسم نیست بلکه کاملا فمنیستیه فقط نقدهای کوچکی به فمنیسم امروزی می‌کنه همین. لازم به گفتن نیست که مثل هر کتاب فمنیستی دیگه‌ای سرشار از

- بیشتر
فرشته
۱۳۹۹/۱۲/۲۲

خیلی سطحی و بی محتوا

آسان‌ترین راه برای اینکه احساس قدرت کنید این است که خودتان را با موضوعاتی مانند جنس، ملّیّت، دین و... معرفی نمایید. این بهترین راه برای معرفی شخصیّت شما است که بر اساس جنسیّت، ملّیّت و دینتان می‌باشد.
niloufar.dh
«اگر عذاب ابدی و شرایط ممتاز فردی با هم یکسان باشد، اگر هیچ تفاوتی میان عالی و پست وجود نداشته باشد، هستی بشر، حجم و ابعاد خود را از دست می‌دهد و به گونه‌ای تحمّل‌ناپذیر سبک می‌شود.» "میلان کوندرا"
سپیده دم اندیشه
۲- مبارزه‌ای‌ست در جهت مشارکت زنان در برابری ظلم و ستم با مردان و نوعی چشم و هم‌چشمی با آن‌ها حتّی در میزان ظلم و ستم! و از سویی سعی می‌کند زنان را ناتوان و حقیر جلوه دهد.
سپیده دم اندیشه
از همه بدتر گرایش فمنیسم معاصر به دیدن زنان قدرتمند است. زنانی مانند "هیلاری رودهام کلینتون"(که به عنوان سناتور، برنامه‌های رفاه اجتماعی را به ضرر کودکان و زنان ضعیف برچیده و همچنین از مداخلات بین‌المللی که منجر به کشته شدن و رنج کشیدن هزاران غیرنظامی می‌شد حمایت کرده است)، "ماری تی باررا" مدیرعامل شرکت جنرال موتور، (که مسئولیت پوشش امنیّتی محصولات شرکت خود را که منجر به کشته شدن بیش از ده‌ها نفر شد برعهده داشت) و سایر زنان برجسته‌ای که فقط در صورت متفاوت بودن جنسیّت‌هایشان، فمنیست‌های رفتاری را محکوم می‌نمایند. زنانی که مانند مردان هم‌سنّ خود بی‌رحمانه و بی‌فکر رفتار می‌کنند قهرمان و الگوی رفتاری نیستند. آن‌ها ممکن است خود را فمنیست بنامند و خودشان را قربانی عدّهٔ زیادی کنند ولی این به این معنا نیست که باید از آن‌ها تجلیل شود.
Fereshteh Radmanesh
فمنیست سطحی یعنی فمنیستی که فقط به برچسب زدن بدون اصلاح واقعی نیاز دارد. به چیز بیشتری احتیاج ندارد.
مسافر
اکثریّت قریب به اتّفاق زنان در طول موج دوم فمنیستی تنها به زندگی متأهلی آسوده با میزان کمی از استقلال اکتفا کردند.
کاربر ۲۳۷۴۶۱۵
فمنیست نمایشی: ۱- یک تفکّر نمایشی‌ست که تنها در حال بیان این نکته است که «من فمنیست هستم!» بنابراین به زعم او هر کاری که انجام می‌دهد یک عمل فمنیستی محسوب می‌شود. مهم نیست آن عمل تا چه اندازه پیش پاافتاده و مبهم باشد، مهم این است که «من یک فمنیستم» و مهم این ست که «من یک قهرمانم!» ۲- مبارزه‌ای‌ست در جهت مشارکت زنان در برابری ظلم و ستم با مردان و نوعی چشم و هم‌چشمی با آن‌ها حتّی در میزان ظلم و ستم! و از سویی سعی می‌کند زنان را ناتوان و حقیر جلوه دهد. ۳- روشی‌ست شرم‌آور و احمقانه در جهت اینکه هر گونه اختلاف نظر را به سوءاستفاده تعبیر کند. اگر کسی با فمنیست‌های نمایشی اختلاف نظر داشته باشد آن‌ها قطعاً در حرکتی شرم‌آور آن عدّه‌ای را که دچار اختلاف نظر با آن‌ها هستند به سوءاستفاده متّهم خواهند کرد!
Fereshteh Radmanesh
۴- سیستمی‌ست که از هشدارهای محرّک بهره می‌جوید. در علم سیاست شاید قابل توجیه باشد امّا در بحث فمنیست این هشدارهای تحریک کننده سعی دارد با عدم استدلالهایش، از مرد چهره‌ای اوباش بسازد. ۵- به راه انداختن گفتگوها و مناظره‌هایی که صرفاً برای ایجاد شوآف و شوی تلویزیونی مناسب می‌باشد امّا چه شوی تلویزیونی‌ای؟ شوی تلویزیونی‌ای که حقیر و افتضاح است. ۶- به دنبال ایجاد یک برند و دریافت بودجه‌های آنچنانی همراه با بازاریابی گسترده است، در نهایت تبدیل به هیولاهایی می‌شود که این مردم ساده‌لوح سزاوار آن هستند. ۷- از ساده‌لوحی مردم برای خود بهترین زندگی‌ها و ثروت‌های آنچنانی را رقم می‌زند.
Fereshteh Radmanesh
فمنیسم جهانی هرگز وارد فرهنگ عامه نشده است. تا قبل از این، هزاران چهرهٔ مشهور سعی در فاصله گرفتن از این برند داشتند، چرا که این برند، غیرعمومی و بی‌اهمّیّت به نظر می‌رسید امّا به یکباره این جریان دچار دگرگونی و مانند کالایی مد شده در همه جا دیده شد. به گونه‌ای که حتّی تبدیل به یک استراتژی در بازاریابی گردید. افراد مشهور، بازیگران، نوازندگان و موزیسین‌ها همگی به یکباره فمنیست شدند. حتّی در شوهای تلویزیونی همگی به سمت فمنیسم تغییر گرایش دادند. پس می‌دانیم که اکنون همه باید خود را فمنیست بنامیم. تنها چیزی که مشخّص نیست این است که دقیقاً ماحصل این جریان چه خواهد بود؟
Fereshteh Radmanesh
اکثریّت قریب به اتّفاق زنان در طول موج دوم فمنیستی تنها به زندگی متأهلی آسوده با میزان کمی از استقلال اکتفا کردند.
Fereshteh Radmanesh

حجم

۷۸٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۱۷ صفحه

حجم

۷۸٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۱۷ صفحه

قیمت:
۳۵,۰۰۰
تومان