کتاب قلندرنامهای به نام آدابالطریق
معرفی کتاب قلندرنامهای به نام آدابالطریق
کتاب قلندرنامهای به نام آدابالطریق، اثر باباحاجی عبدالرحیم از قرن یازدهم در ماوراءالنهر همراه با پژوهشی نو دربارهی قلندریه است که به تصحیح مهران افشاری نوشته شده است.
دربارهی کتاب قلندرنامهای به نام آدابالطریق
قلندریه را شاید یکی از فرقههایی بدانیم که پیرو صوفیگری شکل گرفته است. اما مهران افشاری در کتاب قلندرنامهای به نام آدابالطریق، به ما نشان میدهد که قلندریه نام یک فرقه نبوده است بلکه از قرن هفتم هجری به بعد قلندری نام یک جریان و مکتبی در تاریخ تصوف بوده که با آیین فتوت یا جوانمردی ارتباط داشته است. قلندری خود به چندین طریقت تقسیم میشده است. طریقتهایی چون حیدریه و جوالقیه و جلالیه و بکتاشیه. یک گروه از قلندریه هم شاخه ای از طریقت نقشبندیه بوده اند که در ماوراء النهر می زیستهاند و هنوز هم در کشور ازبکستان با نام دیوانه باقی ماندهاند.
کتاب قلندرنامهای به نام آدابالطریق علاوه بر پژوهشی نو دربارهی قلندریه، به سرچشمههای پیدایش این مکتب فکری پرداخته است. طریقتهای گوناگون آن را بررسی کرده و آداب الطریق را در دوازده باب توضیح داده است: دربارهی موی سر، کلاه، عصا، مطبخ، خادمی، فقر و ...
کتاب قلندرنامهای به نام آدابالطریق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر به عرفان، تصوف و آداب و رسوم و فرق مختلف صوفیه و عرفانی علاقهمند هستید، از خواندن کتاب قلندرنامهای به نام آدابالطریق لذت میبرید.
فهرست
- دیباچه
- سرچشمههای قلندریگردی
- ویژگیهای قلندران در میان صوفیان
- طریقتهای گوناگون قلندری
- قلندرنامه آداب الطریق
- پژوهشی نو دربارهی قلندریه
- آداب الطریق
- تعلیقات
- فهرستها
حجم
۴٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۳۹۰ صفحه
حجم
۴٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۳۹۰ صفحه