کتاب تاریخ تمدن ایران؛ جلد دوم
معرفی کتاب تاریخ تمدن ایران؛ جلد دوم
کتاب تاریخ تمدن ایران؛ جلد دوم به تاریخ ایران بعد از اسلام تا مرگ هولاکو میپردازد. نویسندهی این کتاب، میرزا حسنخان پیرنیا(مشیرالدوله) و عباس اقبال آشتیانی است. پیرنیا از مردان خوشنام مشروطه است که همزمان با پادشاهی رضا شاه پهلوی مانند بسیاری دیگر از رجال شایستهی ملی، از سیاست کناره گرفت و خانهنشین شد. این گوشهنشینی و ثبات پدیدآمده در کشور، موجب شد که او تاریخ ایران باستان را بنویسد.
درباره کتاب تاریخ تمدن ایران
این اثر، تنها تاریخی نیست، بلکه دائرهالمعارفی دربارهی تاریخ، تمدن و فرهنگ گذشتهی سرزمینهای مهم دنیا به ویژه یونان، روم، سوریه، مصر، عربستان، میان دو رود، هند و... به شمار میرود؛ چنانکه خواندن آن، نهتنها موجب آشنایی خواننده با تاریخ و سرگذشت سلسله های ایرانی (مادها، هخامنشیان و اشکانیان) و سلسله های یونانی سلوکی میشود، که اطلاعات اصیلی درباره تاریخ خاورمیانهی امروز و یونان باستان به وی عرضه خواهد کرد.
تاریخ ایران باستان از زمان تألیف تاکنون چندینبار به چاپ رسیده و همواره مورد استقبال پژوهشگران حوزهی تاریخ و علاقهمندان به ایران باستان قرار گرفته است، برای آنها که علاقمند هستند تاریخ ایران را بدون غلو و زیادهگویی بخوانند. وسواس حسن پیرنیا (مشیرالدوله) در هرچه مستندتر کردن کتاب، ستودنیست، و همین امر سبب شده تا بسیاری از اظهارنظرهای درج شده در کتاب، بدون بزرگنمایی و قابلاطمینان باشد.
خواندن کتاب تاریخ تمدن ایران را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به تاریخ ایران پیشنهاد میکنیم
حجم
۲٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۲
تعداد صفحهها
۴۳۰ صفحه
حجم
۲٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۲
تعداد صفحهها
۴۳۰ صفحه