دانلود و خرید کتاب کمال گرایی تال بن شاهار ترجمه مهدی مهریار
تصویر جلد کتاب کمال گرایی

کتاب کمال گرایی

معرفی کتاب کمال گرایی

کتاب الکترونیکی «کمال گرایی» نوشتۀ تال بن شاهار با ترجمۀ مهدی مهریار در انتشارات چلچله چاپ شده است. این کتاب دربارۀ تأثیر کمال گرایی بر سلامت روان و توصیه هایی برای رها شدن از این ویژگی شخصیتی است. این کتاب به ما کمک می‌کند از کمال‌جویی دست برداریم و پربارتر و شادتر زندگی کنیم.

درباره کتاب کمال گرایی

کتاب «کمال گرایی» اثر تال بن شاهار، روانشناس و محقق برجستهٔ حوزهٔ روانشناسی مثبت گراست. شاهار در این کتاب به بررسی پدیده کمال گرایی و پیامدهای منفی آن بر سلامت روان و کیفیت زندگی میپردازد.

کمال گرایی به عنوان یکی از ویژگی های شخصیتی مهم، بر بسیاری از جنبه های زندگی افراد تاثیر میگذارد. این ویژگی می تواند به چالش های روانی، استرس و اضطراب منجر شود. نویسنده در این کتاب با آوردن مثال ها و استدلال های علمی، مضرات کمال گرایی را تبیین کرده و به ارائه راه حل هایی برای رها شدن از این ویژگی و دستیابی به یک زندگی آرام و رضایتمندانه می پردازد. بن شاهار در این کتاب به مخاطبان کمک می کند تا از فشار مداوم برای رسیدن به استانداردهای غیرواقعی رها شده و به پذیرش خود و لذت بردن از فرایند رشد و تحول شخصی خود بپردازند.

کتاب کمال گرایی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای افرادی که به دنبال راهکارهای عملی برای غلبه بر کمال گرایی هستند، بسیار مفید است.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است