معرفی و دانلود کتاب تاریخ ایران باستان؛ تاریخ مفصل ایران قدیم pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب تاریخ ایران باستان؛ تاریخ مفصل ایران قدیم

کتاب تاریخ ایران باستان؛ تاریخ مفصل ایران قدیم

۳.۴(از ۳۰ امتیاز)

معرفی کتاب تاریخ ایران باستان؛ تاریخ مفصل ایران قدیم

«تاریخ ایران باستان» کتابی ارزشمند نوشته میرزا حسن‌خان پیرنیا (مشیرالدوله) است. حسن پیرنیا، ملقب به مشیرالدوله، سیاست‌مدار، حقوق‌دان و نخست‌وزیر ایران در اواخر عهد قاجار است. او تحصیلات نظامی و سپس حقوقی خود را در دانشکده حقوق مسکو به پایان رساند و سپس به سمت وابسته سفارت ایران در سن پترزبورگ تعیین شد. در سال ۱۳۱۷ زمانی که پدر حسن‌خان به مقام وزارت خارجه رسید، پسر خود را از سن پترزبورگ احضار کرد و او را منشی خود نمود و همزمان با ریاستش در کابینه وزارت خارجه و همچنین منشی‌گری مخصوص صدراعظم، توانست لقب پرتکرار مشیر الدوله را از آن خود کند. منابع عمده پیرنیا در نگارش «تاریخ ایران باستان،، کتاب‌های فرانسوی، انگلیسی، روسی و آلمانی هستند که ترجمه‌ای از منابع یونانی و رومی محسوب می‌شوند. وی از منابع عربی و فارسی هم در سطح گسترده‌ای استفاده کرده‌است. او ابتدا مطالب مورخان باستانی در زمینه یک مطلب و رویداد تاریخی را می‌آورد، سپس در یک جمع‌بندی به تجزیه و تحلیل آنها می‌پردازد و نقطه قوت تاریخ‌نگاری پیرنیا هم در همین تحلیل‌ها است. نوشته‌های تاریخی مشیرالدوله بیش از هرچیز نشان دهنده روحیات و اندیشه‌های مؤلف و زمانهٔ اوست. او با نگاهی جستجوگر، تمدن کهن ایرانی را دستمایه بالندگی و تفاخر ملی قرار داد و همچون میرزا آقاخان کرمانی تاریخ را «قباله نجابت و سند بزرگواری» هر ملتی می‌دانست. علاقه پیرنیا به جزئیات اوضاع مدنی و اجتناب از تفصیل نام سلسله‌ها و پادشاهان، نشان دهنده تأثیر روش میرزا آقاخان کرمانی بر شیوهٔ تاریخ‌نگاری اوست. اهمیت آثار پیرنیا، گذشته از دقت نظر وی، در بهره‌گیری او از جدیدترین نوشته‌های آن زمان است که عده‌ای از فرهنگ دوستان مانند سعید نفیسی، عباس اقبال آشتیانی، سیدحسن تقی‌زاده وی را در این راه یاری رساندند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تاریخ ایران باستان؛ تاریخ مفصل ایران قدیم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:تاریخ ایران باستان؛ تاریخ مفصل ایران قدیم
قیمت کتاب:۵۲۸۰۰۰ تومان

Mahbaba
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۷/۱۴

فایل دیگری از همین کتاب در طاقچه هست که بهای آن ۹۰۰۰ تومان است . این قیمت بسیار بالای کتاب بخاطر چاپ نفیس آن است که شامل نسخه ی الکترونیک نمیشود !! ناشر باید این مسئله را لحاظ کند که نسخه ی...بیشتر

مریم

سلسله شاهنشاهی مادها
برزو امیرحسینی
تحلیل سری های زمانی و کاربردهای آن با مثال های R
رابرت اچ. شاموی
تاریخ ایران باستان یا تاریخ مفصل ایران (جلد ۳)
حسن پیرنیا (مشیرالدوله)
تاریخ ایران در دوره‌ی مغول و ایلخانان
هوشنگ خسروبیگی
تاریخ ایران باستان یا تاریخ مفصل ایران (جلد ۲)
حسن پیرنیا (مشیرالدوله)
سرمایه فکری و نقش آن بر یادگیری سازمانی
سهراب مختاری
متون تاریخی فارسی ۲
محمدرضا نصیری
آسمان آن شب
عارفه فتحیان
تاریخ تحولات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ایران از زوال ایلخانان تا آغاز حکومت صفویان
بدرالسادات علیزاده‌مقدم
تاریخ تحولات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی ایران در دورۀ افشاریان و زندیان
مهری ادریسی‌آریمی
تاریخ در ترازو
عبدالحسين زرين كوب
مدیریت مجلات (ویراست سوم)
حمید محسنی
خانه درختی ۹۱ طبقه
اندی گریفیتس
چرا همیشه وقت کم می آورم؟!
مونیکا کریستوفرسون
آپدیت (جلد اول)
امیرعلی بشارت
ﺗﺎرﯾﺦ اﺳﻼم ازآﻏﺎزﺧﻼﻓﺖ ﻋﺒﺎﺳﯽ ﺗﺎ ﺳﻘﻮط ﺑﻐﺪاد (رشته تاریخ و تمدن ملل اسلامی)
احمدرضا متولی