دانلود و خرید کتاب جادوی ذهن جیمز آر. دوتی ترجمه فرزام حبیبی
تصویر جلد کتاب جادوی ذهن

کتاب جادوی ذهن

معرفی کتاب جادوی ذهن

کتاب جادوی ذهن نوشتهٔ جیمز آر. دوتی و ترجمهٔ فرزام حبیبی است. انتشارات چلچله این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب جادوی ذهن

کتاب جادوی ذهن روایتی است از زندگی پرفراز و نشیب نویسنده و چگونگی کشف قدرت‌های پنهان ذهن. دوتی در این کتاب داستان تحول شخصی خود را از کودکی فقیر و آشفته تا تبدیل شدن به یک جراح برجسته بازگو می‌کند. او با تأکید بر اهمیت همدلی، مهربانی و تأثیر باورها بر زندگی، به خوانندگان نشان می‌دهد که چگونه می‌توانند با استفاده از قدرت ذهن خود، سرنوشت‌شان را تغییر دهند. جادوی ذهن تلفیقی است از خاطرات شخصی، علم اعصاب و روانشناسی که به خوانندگان الهام می‌بخشد تا با نگاهی نو به خود و جهان پیرامون بنگرند و به ظرفیت‌های بالقوه خود پی ببرند.

خواندن کتاب جادوی ذهن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران موفقیت و خودیاری پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب جادوی ذهن

«شاید این‌طور به نظر نرسد، اما این خبر خوبی است. کائنات با شما دشمنی ندارد، نه به این دلیل که شما ارزش آن را ندارید. نه این‌که با کیان همسو نیستید یا ده نسل است که نفرین شده‌اید. نه، کائنات به شما اهمیتی نمی‌دهند زیرا دلیلی برای این کار ندارند.

اغلب ما آموخته‌ایم که همواره امیدوار باشیم چیزی خارج از زندگی‌مان مشکلات ما را حل می‌کند و ما را به تکامل می‌رساند. دخوش به برنده شدن در یک لاتاری یا در پی راهنمایی خردمند هستیم که پاسخ همه‌چیز را می‌داند، یک فرشته نگهبان یا موجودی جادویی، حتی نیرو و یا یک انرژی که هنگام نیاز به کمک‌مان می‌آید. تا مدت‌ها بر این باور بودم که والدینی آسمانی دارم که بسیار سخت‌گیر هستند. آن‌ها چشم به اعمال و رفتار ما دارند و همان‌ها هستند که تصمیم می‌گیرند آیا ما شایستة دریافت خانه رؤیایی یا ملاقات با همسر ایده‌آل هستیم یا کمکمان می‌کنند تابیمار سرطانی‌مان را درمان کنیم.

اما امروز می‌دانم که اگر قرار است تغییر در زندگی‌مان پدید آید، به کمک قدرت ذهن خودمان است که شاید در ابتدا امری ناممکن به نظر آید، اما این روش تمرین به تجلی رساندن آن است.

در فرهنگ عامه سردرگمی فراوانی در مورد این تجلی به چشم می‌خورد، پس چه بهتر که منظورم را از این تغییر و دگرگونی بیان کنم: تجلی توفیق یک جاسازی یک قصه و نیت در ضمیر ناخودآگاه‌مان به گونه‌ای است که پایین‌تر از سطح آگاهی عمل می‌کند.»