کتاب یک گفتوگوی سه نفره درباره خیر، شر و وجود خدا
معرفی کتاب یک گفتوگوی سه نفره درباره خیر، شر و وجود خدا
کتاب یک گفت وگوی سه نفره درباره خیر، شر و وجود خدا نوشته جان پری است که با ترجمه زهره قلیپور منتشر شده است.
نویسنده کتاب یک گفت وگوی سه نفره درباره خیر، شر و وجود خدا نوشته است و پس از مرگش نویسندهای دیگر آن را پیدا و منتشر میکند. این نوشتهها لای یک کتاب اعترافات آگوستین قدیس پیدا میشوند.
خواندن کتاب یک گفت وگوی سه نفره درباره خیر، شر و وجود خدا را به جه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را بهتمام علاقهمندان به فلسفه و روشهای گفتگویی استدلالی پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب یک گفت وگوی سه نفره درباره خیر، شر و وجود خدا
ویروب: چون معنایش این است که از نظر یک خدای مهربان، قادر، و دانای مطلق اشکالی ندارد که من درد بکشم. حالا چرا باید چنین باشد؟ جوابی که به ذهنم میرسد، واقعاً مأیوسکننده است. یعنی تا حدی ناچیز و بیاهمیتم که حتی یک موجود توانا و دانای مطلق به من توجه ندارد؟ یا بهقدری نفرتانگیزم که رنج بردن حق من است؟ یا شاید بهقدری در تشخیص خیر و شر گیج و منگم که آنچه کاملاً شر و بدی بیدلیل به نظر میرسد ـ منظورم مجموعهٔ کامل بدیهاست؛ از سردرد و سرگیجه گرفته تا درد و خستگی پاها ـ دراصل خوب است و حتی شاید خدای تو به آن میبالد؟ شاید او نسبت به آنفلوانزای من همان احساسی را دارد که ما با دیدن طلوعی زیبا حس میکنیم؛ آغازی دلانگیز برای یک روز عالی. شاید بگوید: «اوه، وای، عجب چیز خوبی برای شروع یک روز! طلوع زیبایی خواهیم داشت و من کاری میکنم که این گرچن ویروبِ بیمغز جراحت و تعرق و درد داشته باشد.» سم، باید بگویم که بعضی وقتها نمیتوانم درک کنم تو چنین باور ترسناکی داشته باشی.
میلر: سردردت را فراموش کردی، نه؟
ویروب: آره، اقرار میکنم همینطور است اما بهخاطر دعای تو نیست. وقتی حرف فلسفی پیش میآید، آدم نمیتواند زیاد به سردردش فکر کند. برای یک فیلسوف خسته و رنجیده چی بهتر و راحتتر از بحث دربارهٔ خدایی با ویژگیهای مدنظر تو؟ مثل آب خوردن آسان است.
میلر: همینطور ادامه بده و این آب را بخور. من هر کاری از دستم بربیاید میکنم. هر کاری میکنم تا بدبختی از یادت برود.
در زمینه خیروشر که بحث جدی بین خداباوران وخداناباوران است واقعا منطقی بررسی کرده ودرحدکتاب قانع شدم ترجمه وروانی متن عالی بود چون مثالهای خوبی آورده بود وبه فهم بیشترکتاب صحبتهای منطقی کمک میکرد🌷🌷
بطور کلی میتونم بگم کتاب خوبی بود. اما جواب ی سری سوالات رو با این جمله ک(( من مجبور نیستم ک اینو ثابت کنم و فقط باید درباره ی فلان چیز قانعت کنم)) میداد ک دوست نداشتم و فک میکنم