معرفی و دانلود کتاب تن تنهایی + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب تن تنهاییsubscriptionAvailable

کتاب تن تنهایی

نوع کتاب
۳.۹ امتیاز(از ۲۸ رأی)
پدیدآورندگان: 
سحر سخایی
انتشارات: 
نشر چرخ

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب تن تنهایی

کتاب تن تنهایی نوشته سحر سخایی است. این کتاب، داستان یک مثلث عشقی را در پیش می‌گیرد. داستانی که شاید کنار گوش ما رخ بدهد و از آن اطلاعی نداشته باشیم. این کتاب نثر جذابی دارد و خواننده را با خودش همراه می‌کند. سحر سخابی لیسانس ادبیات فارسی دارد و فوق لیسانس قوم موسیقی شناسی، او نوازنده‌ی ساز تار است و زبان و موسیقی نوشته هایش را زیبا و خوش‌خوان کرده است.

درباره کتاب تن تنهایی

این کتاب روایت است از سبا و رضا و بردیا که هر سه موسیقی می‌خوانند. این سه نفر هر کدام ریشه در سنت دارند و حالا با قرار گرفتن در سن جوانی می خواهند این ریشه ها را پاره کنند. سبا می‌خواهد جدا زندگی کند اما خانواده اش این اجازه را به او نمی‌دهند، بردیا در کودکی مادرش را از دست داده است و همین موضوع ارتباط او با اطرافیانش را دستخوش تغییر کرده است، رضا در یک خانواده مردسالار بزرگ شده است و همین او را در مسیری قرار داده است که آگاهانه از آن دقیق اطلاع ندارد. رضا و بردیا هردو سبا را دوست دارند و او باید انتخاب کند کدام یک را دوست دارد.

کتاب با موسیقی ایرانی همراه است و همان‌طور که نویسنده موسیقی را خوب می‌شناسد و با آن آشنا است اجازه داده صدای موسیقی به صفحات کتاب برسد.

خواندن کتاب تن تنهایی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به ادبیات داستانی ایران پیشنهاد می‌کنیم. اگر از خواندن کتاب‌هایی مثل بامداد خمار (فتانه حاج سیدجوادی)، شب سراب (ناهید پژواک) و دالان بهشت (نازی صفوی) لذت بردید، این اثر را نیز دوست خواهید داشت.

بخشی از کتاب تن تنهایی

بر فراز آسمانِ باغچهٔ سبا، وقتی او داشت یواشکی، انتهای حیاط و لای درخت‌ها سیگاری دود می‌کرد، پدر و مادرش در آشپزخانه، کباب‌ها را به سیخ می‌کشیدند و مشغول جوریدن سرنوشت دخترشان بودند؛ تنها فرزندشان. تیزیِ سیخ‌های فلزی قلب گوجه‌ها را می‌شکافت و مُحَرمی به این فکر می‌کرد که با این دختر چه باید کرد که هم آینده‌ای در کار باشد و هم خیال خودش برای همیشه از سرنوشت سبا آسوده شود. از آن دست پدرها نبود که آرزوی لباس سفید و جیغ‌وداد نوه داشته باشد. از آن دست پدرها هم نبود که بنشیند و تماشا کند که جهالت دخترش، آخرِ کار چشم‌های سرخ او می‌شود و بی‌تابی مادرش. سبا آن‌سوی حیاط نمی‌دانست این‌جا، در آشپزخانهٔ مُحَرمی‌ها، چه اضطراب عمیقی موج می‌زند. مادرش فلفل‌دلمه‌ای‌ها را قطار کرده بود و با عدالتی که لازمهٔ مادر بودن است، یک گوجه می‌گذاشت، یک فلفل و یک تکه کباب. در انتهای هر سیخ انگار دلهره‌هایش به نقطه و سرِ خطی ختم شود، آهی می‌کشید و نگاهی به همسرش می‌انداخت و ادامه می‌داد. هر دو از داشتن سبا راضی بودند. رضایت پدرها و مادرها اما چه‌قدر اصیل است؟ وقتی حق انتخابی در کار نباشد، رضایت چه‌قدر می‌تواند واقعی باشد؟

سبا لای درخت‌ها، لای دود سیگاری که قورت می‌داد و بیرون می‌ریخت، تصویر مادرش را می‌دید. سی‌ساله بود و سبا بی‌قرار و دیوانه کنارش راه می‌آمد. خود را می‌دید که تنها نشانهٔ هویتش وسط  شلوغی تجریش، انتهای سیاه‌رنگ مانتوِ مادر بود و کفش‌های کنفی سفیدش. مادر را می‌دید که روسری خاکستری را مدام جلو می‌کشید و از صدای پاترول‌ها بیشتر از هر چیزی می‌ترسید. تجربهٔ ترس مادرش، برای همیشه با تصویر درهم و گُنگِ تجریش و بوی ماهی و سبزی‌های خردشده گره خورد. سال‌ها بعد بود که سبا فهمید اضطراب لازمهٔ مادر بودن است تا همین ترس اصیلْ جهان را از نابودیِ مطلق دور کند. سال‌ها بعد فهمید که عذابی همیشگی لابه‌لای عشق به مادرش گره خورد، تا همیشه حس کند می‌توانسته دختر بهتری باشد و نشده. همان‌طور که مدام بین کودکی و جوانی در سفر بود و سیگارش هر لحظه کوتاه و کوتاه‌تر می‌شد، فکر کرد جایی باید آدم از کمبودهای کودکی فاصله بگیرد؛ کمبودهایی که همه با تلاش و پشت‌کار دفن می‌کنند تا کمتر دیده شوند و ناگهان در عشق، فقدان یا فقر ظهور می‌کند...

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تن تنهایی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتابتن تنهایی
موضوعرمان، داستان ایرانی
نویسندهسحر سخایی
انتشاراتنشر چرخ
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۵/۰۴/۰۹
فرمت کتابEPUB
حجم فایل کتاب۱۳.۲۱ مگابایت
شابک۹۷۸۶۰۰۷۴۰۵۲۲۲
تعداد صفحه‌ها۱۵۹ صفحه
قیمت کتاب۹۸۰۰۰ تومان
نسخۀ صوتیخرید کتاب صوتی تن تنهایی

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

نیتا
۱۳۹۹/۱۰/۱۸

داستان یک معشوق و دو عاشق و سرانجام هجران. یکی از بهترین داستان های ایرانی که اخیرا خواندم. قلم نویسنده و نحوه روایت داستان رو بسیار دوست داشتم.

۰
hedieh
مطمئن نیستم.
۱۴۰۰/۰۳/۱۴

این داستان چندان جذابیتی برای من نداشت گاهی بعضی داستان ها چنان در برگیرنده افکارت میشن که لحظه ای نمیتونی ازشون دست بکشی و مدام منتظری که ادامشو بخونی و ببینی چی قراره پیش بیاد ولی این داستان اینمدلی نبود...بیشتر

۰
zahra
۱۴۰۱/۰۵/۲۲

از نظر من نثر و قلمی قوی و داستان جذابی نداشت…فقط تمومش کردم که نیمه تموم نباشه

۰
امیر
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۱۲/۱۹

متن جذاب و روونش منو وسوسه کرد که بخونم کتاب رو.... در کنارش داستان جذابی هم داره...یه رمان خوب برای شماست...:)

۰
Dark Lady
مطمئن نیستم.
۱۴۰۲/۱۱/۰۹

کتاب منو جذب نکرد واقعا همه شخصیت ها بلا تکلیف بودن سبک نگارش رو هم دوست نداشتم

۰
soroush
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۱۲/۲۹

خانم سحر سخایی من دیوونه قلم تونم کاش همه آدم ها از شما بخونند و کیف کنند...👍

۰
Shahrzad Sharifian
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۱/۱۳

نثری دلنشین وقوی داشت

۰
کاربر 10735423
مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۱/۲۸

داستان غم انگیزی بود نمی‌خوام دوباره همچین کتابی بخونم

۰
گلچین
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۲/۱۰

عااالی

۰
Mobina
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۹/۱۲

قلم بسیار خوب 👍

۰
moontaraneh
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۵/۲۸

بسیار زیبا صدای ستاره پسیانی فوق العاده ست🥹✨️

۰
jaanaannafas
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۰۵/۲۹

سحرسخایی واقعا نویسنده ی خوبی ست ‌ لذت بردم. این قلم قوی می نویسد و ادمی تکان می دهد.

۰

بریده‌هایی از کتاب

monir
۱۳
مرگ بیش از آن‌که ربطی به مُردگان داشته باشد سهم زندگان است.
monir
۱۰
این شهر، یک شهر معمولی نیست. نه نکبتش عادی می‌شود، نه زیبایی‌هایش. نه مردمش دست از نامردمی برمی‌دارند و نه به جایی می‌رسد که مهاجران دلتنگ، به فکر بازگشت نباشند.
soroush
۱۰
«عشق همه‌چیزو یا داغون می‌کنه یا درست می‌کنه.»
aida
۸
خانه‌ای را که مدام در آن تصویر تکراری ظالم و مظلوم برابر هم قرار می‌گیرند نمی‌خواهد. و رفت.
soroush
۵
کف دستش را چسباند به شیشهٔ تاکسی. جای انگشت‌هایش ماند روی شیشه. اگر شیشه بخار داشت با انگشت اشاره می‌نوشت: خواستن قمار است.
monir
۴
تمام این دخترها از مردهای باسوادی خوش‌شان می‌آید که بار بکشند و مراقب باشند و وقت دعوا با مردهای دیگر قیصر باشند و وقت بحث با خودشان سقراط.
monir
۴
زنانی که تا آخرین سال‌های حیات آونگ‌اند بین نجابت و خیانت، بین خوب بودن و ویران کردن.
monir
۳
می‌خواست فقط براند و از خلوتیِ شب‌های شهری لذت ببرد که انگار صبح‌ها تا غروب دست تاتارها بود و شب‌ها یک اقلیت آسمانی با بال‌های آبی و صورتی اداره‌اش
monir
۳
فقط مردهای بخصوص، خیلی بخصوص، قوانین نانوشتهٔ غریزه را برای خاطر شادی زنان‌شان پاک می‌کردند.
monir
۳
می‌دانست. آدم‌ها از جایی حوالی سی چهل‌سالگی است که با خودشان راحت می‌شوند.