کتاب تأثیرگذاری
معرفی کتاب تأثیرگذاری
کتاب تأثیرگذاری، مجموعه مهارتهای زندگی دانشگاه هاروارد، هشت مقاله از نشریهی «هاروارد بیزینس ریویو» است که به تبیین معنای تاثیرگذاری در زندگی میپردازد. کتاب تاثیرگذاری را با ترجمهی فریده فتوحی در اختیار دارید.
دربارهی کتاب تأثیرگذاری
همهی ما میدانیم که تاثیرگذاری چیزی فراتر از صرفا صحبت کردن است. همهی ما آدمهایی را در زندگیمان به یاد میآوریم که با کمترین کلمات با ما صحبت میکردند اما تاثیرگذار بودند. اگر بخواهیم در زندگی تاثیرگذار باشیم باید با ابعاد تاثیرگذاری آشنا باشیم. بدانیم که چگونه میتوانیم از این ابزار در زندگی استفاده کنیم و در نهایت شاهد تاثیرگذاری بر اطرافیانمان باشیم. در کتاب تاثیرگذاری، هشت مقاله از نشریهی «هاروارد بیزینس ریویو» را میخوانیم که دربارهی تاثیرگذاری نوشته شدهاند. این مقالات به ما کمک میکنند تا میزان تاثیرگذاری خودمان را در جایگاهی که هستیم، بالا ببریم. در این صورت اگر رهبری و مدیریت یک تیم را برعهده داریم یا نقش مشابهی در محیط کار، درس یا خانواده ایفا میکنیم، میتوانیم قابلیتمان را افزایش دهیم. اما تاثیرگذاری چیست؟
تأثیرگذاری یعنی مسئولیتپذیری و درک نقشهایی که قدرت جایگاهی (قدرتی که موقعیت اجتماعی فرد به او میدهد)، عواطف، تخصص و علائم غیرزبانی ایفا میکنند. بنابراین اگر در یکی از وجوه به اندازهی کافی پیشرفت کردهایم و از وجوه دیگر غافل شدهایم، این کتاب به ما کمک میکند.
کتاب تأثیرگذاری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب تاثیرگذاری اثری برای تمام افرادی است که دوست دارد در زندگی بر دیگران تاثیر بگذارند. اگر در یک جایگاه مدیریتی قرار دارید یا رهبری گروهی را به عهده گرفتهاید، کتاب تاثیرگذاری به شما کمک میکند تا تواناییها و قابلیتهایتان را بالا ببرید.
بخشی از کتاب تأثیرگذاری
قدرت جایگاهی را در نظر بگیرید. اگر آن را داشته باشید تأثیرگذاری گزارهای بسیار ساده میشود. افرادی که بهواسطه قدرت خود بر دیگران چیرهاند بیشتر صحبت کرده و حرف آنها را قطع میکنند و با انتخاب موضوعات، گفتوگو را هدایت میکنند.
اما اگر فاقد قدرت جایگاهی باشید، کمتر صحبت کرده یا وسط حرف دیگران میپرید و کمتر تعیینکننده موضوعات گفتوگو هستید. هرچه باشد افرادی که قدرت جایگاهی بالایی دارند بیشتر درباره موضوعی که خودشان مطرح کردهاند و مراقبش هستند حرف میزنند، چراکه این یکی از راههایی است که چنین افرادی بهخوبی بر آن تسلط دارند.
اگر بخواهید این اقتدار جایگاهی را به چالش بکشید چه کاری باید انجام دهید؟ اگر محصول، ایده یا شرکتی داشته باشید که بخواهید بفروشید و خریداری هم باشد که به حرفهایتان گوش دهد، در چنین شرایطی چگونه کنترل اوضاع را به دست میگیرید؟
کتاب کاربردی و عالی تجربه خوب از خوندن پیدا کردم ترجمه روان و گیرا