دانلود و خرید کتاب حمزه و جعفر محمد محمدی اشتهاردی

معرفی کتاب حمزه و جعفر

حمزه و جعفر دو شهید ممتاز از مجموعه کتاب‌های سرگذشت یاران پیامبر به‌نشر است. این اثر به زندگی و زمانه دو شهید پرافتخار صدر اسلام، حمزه و جعفر طیار می‌پردازد.

 درباره مجموعه سرگذشت یاران پیامبر (ص)

هر امت و ملتی در میان خود فرزانگان و برجستگانی ارجمند دارد که به وجود آن‌ها افتخار می‌کند و آن‌ها را به‌عنوان نمونه و الگو معرفی می‌نماید. در فرهنگ اصیل و شایسته‌ای، مانند فرهنگ پیامبران و اولیای خدا و مکتب‌های آسمانی، ملاک‌های برتری بر اساس علم، معرفت، پاک‌زیستی، صداقت، مجاهده و خلوص است و قهرمانانِ چنین فرهنگی، فرزانگانی درست‌کار، پاک‌روش، آگاه، تلاش‌گر و راستین‌اند.

 مجموعه کتاب‌های سرگذشت یاران پیامبر (ص) در هر جلد به سراغ یکی از یاران پیامبر و قهرمانان تاریخ اسلام رفته و زندگی پرافتخار این دلاوران را بررسی کرده است؛ بزرگانی مانند سلمان فارسی، کمیل‌بن زیاد، حبیب‌بن مظاهر، ابوایوب‌انصاری، عمار یاسر، جعفر طیار و...

کتاب حاضر به زندگی دو قهرمان و دو یار پیامبر (ص) حمزه سیدالشهدا و جعفر طیار می‌پردازد.

 خواندن مجموعه سرگذشت یاران پیامبر(ص) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

 این مجموعه برای علاقه‌مندان به تاریخ اسلام و کسانی که دوست دارند بیشتر با راه و روش یاران پیامبر (ص) آشنا شوند، نوشته شده است.

 بخشی از کتاب حمزه و جعفر دو شهید ممتاز

چند سال پیش از بعثت، قحطی شدیدی حجاز را فرا گرفت. پیامبر اکرم (ص) به عمویش عباس پیشنهاد داد: «ابوطالب عیالوار و دستش خالی است. شایسته است هر کدام از ما، سرپرستی یکی از فرزندانش را به عهده بگیریم.» عباس پیشنهاد پیامبر (ص) را پذیرفت و با هم نزد ابوطالب رفتند و تصمیمشان را برای او بازگو کردند. ابوطالب گفت: «عقیل و طالب نزد خودم باشند. شما سرپرستی علی (ع) و جعفر را به عهده بگیرید.»

پیامبر (ص) سرپرستی حضرت علی (ع) را به عهده گرفت و عباس عهده‌دار سرپرستی جعفر شد. علی (ع) و جعفر تا هنگام مسلمان‌شدن، به‌ترتیب تحت سرپرستی پیامبر (ص) و عباس بودند.

از افتخارات زندگی حضرت علی (ع) است که در ظاهر و باطن، پروریده و شاگرد تربیت‌شدهٔ پیامبر (ص) بود.

مطابق بعضی روایات، حضرت حمزه (ع) سرپرستی طالب را به عهده گرفت.

ابن‌ابی‌الحدید، دانشمند معروف اهل‌سنت، می‌نویسد:

پیامبر (ص) دو عمویش، عباس و حمزه را برای سرپرستی کودکان ابوطالب، نزد او برد. ابوطالب، عقیل را دوست داشت و گفت: «او نزد من باشد.» عباس عهده‌دار سرپرستی طالب شد. حمزه، عهده‌دار سرپرستی جعفر شد. پیامبر (ص)، عهده‌دار سرپرستی علی (ع) شد. پیامبر (ص) به آن‌ها فرمود: «من آن را که خدا برایم انتخاب کرده، (یعنی علی (ع)) را برگزیدم.» علی (ع) در شش‌سالگی تحت کفالت و تربیت پیامبر (ص) قرار گرفت. پیامبر (ص) آنچه توانست، از محبت و تربیت و نوازش و نیکی به علی (ع) کرد تا آنچه از نیکی‌هایی را که ابوطالب به پیامبر (ص) کرده بود، جبران کند. این مطلب مطابق است با آن حدیثی که علی (ع) فرمود: «من هفت سال پیش از آن‌که احدی از این امت، خدا را عبادت کند، خدا را عبادت می‌کردم.»



کاربر ۳۷۲۶۲۹۳
۱۴۰۰/۱۱/۱۶

من کتاب چاپی اش را خواندم حتما توصیه میشه عالیه

در فرهنگ اصیل و شایسته، مانند فرهنگ پیامبران و اولیای خدا و مکتب‌های آسمانی، ملاک‌های برتری بر اساس علم، معرفت، پاک‌زیستی، صداقت، مجاهده و خلوص است و قهرمانانِ چنین فرهنگی ناگزیر فرزانگانی درست‌کار، پاک‌روش، آگاه، تلاش‌گر و راستین خواهند بود؛ ولی در فرهنگ‌های خوش‌ظاهر و فریبا، اما توخالی، مانند فرهنگ غرب، نظر به این‌که غالباً ملاک‌های برتری، امور مادی و شهوانی است، قهراً قهرمانان آن، افرادی خوش‌ظاهر، ولی بدسیرت خواهند بود. بر همین اساس، حضرت امیر (ع) در وصیت خود به فرزندش امام‌حسن (ع) او را پس از سفارش به تقوا و انجام واجبات، سفارش به پیروی از روش گذشتگان صالح کرده
کاربر ۱۹۳۷۲۴۸
پیامبر (ص) به حضرت زهرا فرمود: «خداوند به ما خاندان، هفت امتیاز داده که به هیچ‌کس چنین امتیازاتی نداده است: ۱. پیامبر ما، بهترینِ پیامبران است و او پدر توست؛ ۲. وصیّ ما بهترینِ اوصیاست و او شوهر تو علی است؛ ۳. وَ شَهِیدُنا خَیرُ الشُّهَداءِ وَ هُوَ عَمُّ اَبِیکَ حَمزةٌ؛ و شهید ما بهترینِ شهیدان است و او عموی پدرت، حمزه است؛ ۴. وَ مِنّا مَنْ لَهُ جَناحانِ خَضِیبانِ یُطِیرُ بِهِما فِی الْجَنَّةِ وَ هُوَ اِݥبنُ عَمِّکَ جَعفَرٌ؛ و از ماست آن کسی‌که برای او دو پرِ رنگین است و با آن دو پر، در بهشت پرواز می‌کند و او پسر عمویت جعفر است؛ ۵. و از ماست دو سبط این امت، دو پسرت حسن و حسین (ع)... .»
کاربر ۱۹۳۷۲۴۸
قُل یَا عِبادِیَ الَّذِینَ اَسرَفوا عَلی اَنْفُسِهِمْ لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحمَةِ اللهِ اِنَّ اللهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِیعاً...؛ بگو: ای بندگان من که بر خود اسراف و ستم کرده‌اید! از رحمتِ خداوند ناامید نشوید که خدا همهٔ گناهان را می‌آمرزد.
کاربر ۱۹۳۷۲۴۸

حجم

۱۳۱٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۸۴ صفحه

حجم

۱۳۱٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۸۴ صفحه

قیمت:
۴۰,۰۰۰
۱۲,۰۰۰
۷۰%
تومان