کتاب امام جواد (ع)
معرفی کتاب امام جواد (ع)
امام جواد (ع) اثر جواد نعیمی، جلد یازدهم از مجموعه چهارده جلدی قصههای زندگانی چهارده معصوم (ع) است که به زندگی حضرت امام جواد (ع)، امام نهم شیعیان می پردازد.
مجموعه چهارده جلدی قصههای زندگانی چهارده معصوم (ع) به زندگی چهارده معصوم می پردازد و ادوار مختلف زندگانی آن بزرگواران را از بدو تولد تا پایان عمر با نثر داستانی بیان میکند.
این مجموعه شامل مینیمالها و داستانکهایی با موضوعاتی نظیر ارتباط معصوم با مردم، حاکمان، دوستان و دشمنان است.
خواندن مجموعه قصههای زندگانی چهارده معصوم (ع) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این مجموعه به همۀ کسانی پیشنهاد میشود که میخواهند در قالب داستانهای شیرین و خواندنی دربارۀ راه و روش زندگی ائمۀ معصومین بدانند و مشی ایشان را سرلوحۀ زندگی خود قرار دهند.
بخشی از کتاب امام جواد (ع)
مرد را کشانکشان نزد امام آوردند و گفتند:
- آقا! گوسفندی از شما گم شده است و ما به این همسایهتان مشکوک هستیم.
مولا جوادالائمه که درودی بیکران بر او باد از زبان همه! با شگفتی به آنان نگاهی انداخت و فرمود:
- ای وای بر شما! این مرد را رها کنید. او گوسفند ما را ندزدیده است. آن گوسفند هماکنون در فلانخانه است. بروید، بگیرید و بیاوریدش.
تنی چند به خانهای رفتند که امامجواد (ع) نشانی آن را داده بود و همینکه گوسفند را در آنجا یافتند، صاحبخانه را به اتهام دزدی دستگیر کرده، کتکش زدند و لباسش را پاره کردند! اما او با پافشاری زیاد، سوگند یاد میکرد که گوسفند را ندزدیده است!
هنگامیکه وی را پیش امام آوردند، همینکه چشم آن بزرگوار، به حالوروز و وضع او افتاد، فرمود:
- وای بر شما باد! چرا به این مرد ستم کردید؟! او که دزد نیست! گوسفند، خودش به داخل خانهٔ او رفته است، درحالیکه وی از وجود گوسفند در خانهاش آگاه نبوده است.
سپس حضرت جواد (ع) برای دلجویی و جبران خسارت لباسش، مقداری پول به او بخشیدند و روانهٔ خانهاش کردند.
- نامهای در دستت میبینم برادر!
- آری، نامهٔ علیبنمهزیار ایرانی، نمایندهٔ امامجواد (ع) در شهر اهواز است. باید آن را برای امام نهم ببرم.
کتاب شامل چند داستان از زندگی حضرت(علیه السلام) به همراه احادیثی چند از آن حضرت است.بیشتر مناسب سنین نوجوان است ولی برای دیگر افراد هم قابل استفاده هست.