کتاب آوای یخ و آتش (جلد دوم)
معرفی کتاب آوای یخ و آتش (جلد دوم)
کتاب آوای یخ و آتش، بازی تاج و تخت؛ جلد دوم نوشته جورج آر.آر مارتین که همه آن را با عنوان بازی تاج و تخت میشناسند با ترجمه رکسانا شیرزادی منتشر شده است. کتاب حاضر اولین جلد از این مجموعه است.
درباره کتاب آوای یخ و آتش، بازی تاج و تخت؛ جلد دوم
عصر تارگرینها و جنایاتشان و اژدهایان قدرتمندشان تمام شده است و حالا سرزمین بهظاهر در صلح است. در کینگز لندین رابرت باراتیون حکومت را به دست گرفته است و در وینترفل استارکها به دور از هیاهوی حکومت مرکزی محافظ دیواری هستند که جلوی زمستان ابدی را گرفته است. دست پادشاه که نفر دوم دربار است کشته میشود و رابرت به وینترفل میآید تا از ند استارک دوست قدیمیاش خواهش کند در کنارش باشد. ند پس از قبول کردن و آمدن به حکومت مرکزی متوجه اتفاقات عجیبی میشود. گویا ملکه سرسی که از خاندان بزرگ لنیسترها با نماد شیر است تصمیم دیگر برای حکومت دارد. از طرفی در جایی دور دختر نوجوانی را به به ازدواج مردی وحشی در میآورند، دختری که موهایی نقرهای و چشمهای بنفش دارد دختری از نژاد تارگرینها و خدایان اژدها.
خواندن کتاب آوای یخ و آتش، بازی تاج و تخت؛ جلد دوم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر فیلم بازی تاج و تخت را دیدهاید با خواندن کتاب میتوانید بسیار بیشتر از چیزی که فکر می کنید در دنیای وستروس غرق شوید و حقایق بیشتری را ببینید و اگر سریال را ندیدهاید با لذت و ذهن باز کتاب را بخوانید.
عالی بود من سریال رو ندیدم ولی همیشه خیلی دوست داشتم ببینمش ولی تا حالا که نتونستم ببینمش، جلد اول و دوم این کتاب محشر بودن ترجمه هم عالی بود و سانسور به حد منطقی بود و به جریان داستان