کتاب اژدهای یخی
خواندن نظراتمعرفی کتاب اژدهای یخی
جرج ریموند ریچارد مارتین، نویسنده و نمایشنامهنویس آمریکایی است که در تألیف و ترویج ژانرهای فانتزی، علمیتخیلی و وحشت فعالیت دارد. دیگر کتاب مشهور مارتین «نغمهای از آتش و یخ» است؛ که بعدها سریالی هم با همین نام ساخته و پخش شد و جوایز بسیاری را هم از آن خود کرد.
مارتین از نویسندگان پیشروی ادبیات فانتزی در جهان بهحساب میآید که مجلهٔ «تایم» به او لقب «تالکین آمریکایی» را هم داده است. همچنین نام او در فهرست صد شخصیت تأثیرگذار جهان در سال ۲۰۱۱ هم شناخته شده است.
دنیاهای خلقشده بهوسیلهٔ او، در بیشتر کتابهایش شبیه به هم هستند؛ سرزمینهایی سرد و یخی، شوالیههایی شجاع، اژدهایانی افسانهای، نژادهایی منحصربه فرد، پادشاهانی خودکامه و سپاهیانی عظیم و... .
آدارا «فرزند زمستان» است. سرما در گوشت و پوست و خون او نفوذ کرده و گویی ذات و سرمای زمستان و بخشی از روح و روان اژدهای یخی، در شب زایمان به بدن آدارا هم وارد میشود. ارتباط ذهنی و قلبی اژدهای یخی و آدارا (صاحب اژدها) هم گواهی بر این موضوع است.
کتاب «اژدهای یخی»، نه فقط یک داستان فانتزی که ترکیبی از تصویر و داستان است؛ توصیفهای زیبا و دیوانهوار این اثر و خط داستانی دقیقِ آن، در کنار تصاویر زیبای طراح تحسینشدهٔ لذت خواندن این داستان را دوچندان میکند.
شهر خفتگان در پسر عموهای افسانهای
بادی دیگر (دریای زمین ۶)ارسولا. کی. لوژوان
تهانو (دریای زمین ۴)پیمان اسماعیلیان
سنت شکنورونیکا راف
آدمکش حرفهای (جلد دوم)یوو وو
آوای یخ و آتش ۱ (بازی تاج و تخت ۱)
جمعی از گویندگان
توکا پرنده کوچکپونه سعیدی
ال آیپونه سعیدی
پرنیان شبپونه سعیدی
سرزمین آدرینامهدی نوری صادقی
چند تا واقعیت هست راجع به این کتاب که باید قبل از اینکه به خود کتاب پرداخته شه گفت اولیش اینه که این داستان بر عکس خلاصه که پشت کتاب نوشته و ناشر ادعا کرده به هیچ عنوان بخشی از
یه داستان کوتاه تخیلی به نظرم جذابیتی که ازش توقع داشتم رو نداشت چون داستان تخیلی باید بلند و با جزئیات گفته بشه تا جذاب باشه
فضای کودکانه فانتزی تخیلی داشت، بخاطر مارتین ، نویسندهش، خوندم،چون ذهن سیالِ داستانسراییش رو دوست دارم. ولی خب قطعا اونقدر که انتظار داشتم راضی کننده نبود، بد هم نبود
چیزی بیشتر از یک جمله درباره این کتاب نمیگم: به گرد پای بقیه کارای مارتین نمیرسید.
داستان خوبی بود اما چون انتظار ما از نویسنده یکم بیشتر از اینهاست شاید برامون جذاب نباشه( بخاطر نظرات دوستان دیگه این رو گفتم) اما من که خوشم اومد داستان خوبی بود داستان یکم عجیب تموم شد ولی بالاخره نویسنده
من این همه نظر دادم پس کوشون؟؟😒😒😒
رمان فانتزی خوبی بود نسبتا اما از نویسنده ای مثل جرج آر.آر.مارتین خیلی بیشتر از این ها انتظار میره ولی به عنوان یک رمان فانتزی کوتاه خوب و جذاب بود برای کسانی که به فانتزی علاقه دارن توصیه میشه اگر
کتاب جذابی هست و خوندن اون را پیشنهاد میدم ولی به دلیل اینکه فقط۱۰۰ و خوردهای صفحه بود یه ستاره کم میدم . خلاصه اش کلا میشه بچه ای که به خواطر تولدش خاص میشه. و تا ۷ سالگی بیشتر
کتابی با داستانی کوتاه ولی با توصیفاتی بسیار دقیق و زیبا که روایتی کوتاه از یک خانواده در دنیای فانتزی را روایت میکند.
زیبا بود