کتاب پنجاه سال عبادت
خواندن نظراتمعرفی کتاب پنجاه سال عبادت
«پنجاه سال عبادت» مجموعهای از وصیتنامهها و دلنوشتههای ادبی و عاشقانه پنجاه تن از شهدا است که به همت گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی جمعآوری شده است.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
هنوز نوجوان بود که ساواک او را دستگیر کرد. عکس شاه را در مدرسه پاره کرده بود. با پیروزی انقلاب اولین پایگاه بسیج را در محلهی کوشک میدان شیراز راهاندازی کرد.
از عملیات چزابه وارد جنگ شد. در همه عملیاتها حضور داشت. همه پنج برادر و پدرش را نیز با خود راهی کرده بود. جلیل ملکپور اعجوبهی کارهای اطلاعاتی و شناسایی بود. از هیچ چیزی نمیترسید. بارها به تنهایی به شناسایی میرفت و با دست پر برمیگشت.
توکل عجیبی داشت. با یاری خدا کارهایی میکرد که بسیار عجیب بود.
قبل از عملیات فاو بود. به همراه برادرش مشغول نماز شب بود. بعدها نوشته بود که بعد از آن نماز ملائک خدا را دیده بود و...
جانشین اطلاعات لشگر فجر بود و دانشجوی مهندسی مکانیک. یک ماجرای عجیب باعث شد درس را رها کند و به دانشگاه اصلی برود.
با اصرار پدر ازدواج کرد. اما گفت: من برای تکمیل دین ازدواج کردم. من چهار ماه دیگر شهید میشوم و شش ماه بعد از شهادتم پسرم به دنیا میآید. نام او را علی بگذارید!! جلیل حتی محل مزار خود را نشان داده بود!
همه گفتههایش محقق شد. در کربلای ۴ جان یک گردان را نجات داد و به شهادت رسید. مدتی بعد پیکر او پیدا شد اما بدون پلاک. هیچکس او را نمیشناخت. قرار بود با شهدای گمنام به تهران برود اما به سراغ پدرش آمد و گفت که پیکرش کجاست!
جلیل زنده است. چون قرآن شهدا را زنده خوانده. در مشکلات و گرفتاریها در کنار خانواده حضور دارد. و علی تنها یادگار او مصمم به ادامه دادن راه پدر است.
بیا مشهد
گروه نویسندگان
برای قاتلم؛ زندگینامه و خاطرات سردار عارف شهید حاج علی محمدیپورگروه نویسندگان
علی بی خیالگروه نویسندگان
قرار یکشنبه هاگروه نویسندگان
مصطفی (زندگینامه و خاطراتی از سردار سرلشکر شهید حجتالاسلام مصطفی ردّانیپور)گروه نویسندگان
وصالگروه نویسندگان
شاهرخ حر انقلابگروه نویسندگان
شهیدان زندهگروه نویسندگان
مسافر ملکوتگروه نویسندگان
عارفانهگروه نویسندگان
راز رضوان؛ زندگینامه و خاطرات سردار مقاومت اسلامی عماد مغنیه (حاج رضوان)گروه نویسندگان
سه دقیقه در قیامت
اسرائیل اسیرگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
شیخ عبدالکریمگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
نسیمی از ملکوتگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
۷,۵۰۰۵۰%
من نسخه چاپی این کتاب و دارم مطالعه میکنم واقعا عالیه آدم باید به خودش بگه صلاح کار کجا و من خراب کجا
وصیت شهدا واقعا خواندنی و زیبا است . نسخه رایگان کتاب درسایت شهیدابراهیم هادی در دسترس و قابل دانلود می باشد.
بسیار تاثیرگذار و زیباست
نسخه چاپیشو چند سال پیش از مادر و پدر عزیزم هدیه گرفتم . ب قول امام خمینی:"این وصیت نامه های شهیدان رو بگیرید و بخونید پنجاه سال عبادت کردین" . شاید بعد از خوندن اینها پنجاه سال جلو بیفتیم چون طرز تفکر
پر از مطالب مهم و درس زندگی
عالی بود
خوندن این کتاب برای من خیلی طول کشید. نه اینکه تعداد صفحات کتاب زیاد باشه، مشابه تعداد صفحات این کتاب رو شاید عرض یک هفته میخوندم، اما این کتاب بیشتر زمان برد چون وصیتنامه هر شهید رو که میخوندم، جستجوی
حقیقتا با خوندن این کتاب حس کردم شهدا بیشتر کنارم هستن و بیشتر منو از کمک های معنویشون سرشار میکنن
عالیه یک ساعت تفکرمعادل 70سال عبادته، این کتاب خاطرات شهدا برابر 50 سال عبادت
سلام . بنده توفیق داشتم نسخه چاپی رو تهیه کردم و در حال مطالعه هستم واقعا فوق العاده س لطفا خواهشاً از دست ندین . یا علی