کتاب شرح و تفسیر دعای عهد
معرفی کتاب شرح و تفسیر دعای عهد
در این کتاب، شرح و تفسیر دعای عهد به قلم مرجع عالیقدر حضرت آیةالله العظمی حسین مظاهری (مدّظلّهالعالی) را میخوانید. دعا و راز و نیاز با خداوند متعال، در تعالیم دینی و زندگی انسانها، جایگاه برجستهایدارد بهگونهای که قرآن کریم میفرماید اگر دعای بندگان نبود، خداوند سبحان به آنان اعتنائی نداشت:
(قُلْ ما یعْبَؤُا بِکمْ رَبِّی لَوْ لا دُعاؤُکم)
درباره دعای عهد
دعای عهد منقول از امام صادق (ع) است و از فضائل مداومت در خواندن آن، توفیق قرار گرفتن در صف یاران ولی عصر است.
در مفاتیحالجنان راجع به دعای عهد چنین آمده است: «هر کس چهل صبح این دعا را را بخواند از یاران امام دوازدهم شیعیان خواهد بود و اگر پیش از ظهور بمیرد، خداوند او را از قبرش بیرون آورد (رجعت میکند) تا به خدمت وی درآید.»
کتاب شرح و تفسیر دعای عهد رنگی اخلاقی دارد و از دو بخش کلّی تشکیل شده است:
بخش اوّل، با بیان مسئلهٔ انتظار فرج از دیدگاه قرآن و روایات بهصورت مختصر آغاز میشود و سپس به بیان معنای حقیقی انتظار و راههای کسب رضایت امام زمان (عج) میپردازد.
در بخش دوّم، دعای عهد به هشت فراز کلّی تقسیم شده و هر فراز به صورت جداگانه شرح گردیده است. در ضمن شرح برخی از فرازها، موضوعاتی مانند: صلوات بر امام زمان، رجعت، مصحف حضرت زهرا (س)، چگونگی مبارزهٔ امام زمان با دشمنان و نقش شیعیان در تعجیل فرج، به شکل مختصر مطرح شده است.
یکی از آرزوهام فهمیدن دعاهایی هست که در زندگی زیاد ازش میشنویم ولی گاهی حس میکنیم جنبهی شعاری پیدا کرده.. این کتاب بهم کمک کرد تا اندکی بیشتر با این دعای زیبا دوست بشم و نکتهی جالب اینکه مدتها بود سوالی را
از اون شرح و تفسیر خوباس از دست ندین راجب تک تک جمله های دعا توضیح داره بخش اول در مورد ظهور و مقدماتش و ... بخش دوم هم تفسیر ۸ فراز دعای عهد ساده و روان.خسته کننده هم نیست *کتاب صرفا از دعای عهد حرف
خیلی کتاب خوب و مفیدیه بعد از نکات و ایات و روایاتی در مورد ظهور، دعای عهد رو به هشت فراز تقسیم بندی کرده اند و برای هر فراز جداگانه نکات خیلی جالبی رو توضیح دادند که تا الان با اینکه
شرح دعای عهد از جمله مطالبیه که با خوندنش, متوجه حکمت سخن مشهور امام صادق درباره ی فضیلت این دعا میشوید . معتقدم شارح از قلم خوبی برخوردار نیست و به خوبی ارتباط ایجاد نمی کند . در این زمینه
فهم آسان ، منابع فراوان ، شرح روان 😁👏👌
باسلام من کتاب راخریداری کردم اماکتاب برام بازنشدواین کارخوب نیست