دانلود و خرید کتاب اخبار را دنبال نکنید رولف دوبلی ترجمه امید کریم‌پور

معرفی کتاب اخبار را دنبال نکنید

کتاب اخبار را دنبال نکنید نوشته رولف دوبلی است و با ترجمه امید کرم‌پور منتشر شده است. این کتاب یک راهنمای جامع است برای زندگی بهتر یا به زبانی دیگر بیانیه‌ای است برای زندگی شادتر و آرام‌تر و عاقلانه‌تر

درباره کتاب اخبار را دنبال نکنید

عصر دیجیتال، اخبار را از یک نوع سرگرمی بی‌ضرر به یک سلاح کشتار جمعی تبدیل کرده که مستقیماً سلامت روان ما را نشانه رفته است. ما باید خود را از سر راه این سلاح نابودگر کنار بکشیم. اخبار می‌تواند زندگی و آرامش شما را نابود کند، می‌تواند شما را آسیب‌پذیر و از نظر روانی غمگین کند. اعتیاد به اخبار آن‌چنان زندگی را فراگرفته است که کنار گذاشتن آن به را حتی امکان‌پذیر نیست پس برای رهایی از این عادت می‌توانید این کتاب را با دقت بخوانید و به روش‌های آن عمل کنید. شاهد خواهید بود که زندگی آرامش بیشتری پیدا می‌کند.

خواندن کتاب اخبار را دنبال نکنید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کسانی که می‌خواهند زندگی آرام‌تری داشته باشند پیشنهاد می‌کنیم

بخش‌هایی از کتاب اخبار را دنبال نکنید

اول، مثالی از چیزی که من به آن علاقه‌ای ندارم. چند سال پیش ناگهان خودم را در موقعیتی یافتم که داشتم با حرارت فراوان راجع به رسوایی دوپینگ گروهی از ورزشکاران اظهارنظر می‌کردم، آن هم بااین‌وجود که اساساً ورزش را دنبال نمی‌کردم و چیزی در مورد چگونگی انجام دوپینگ توسط این ورزشکاران یا نحوۀ عملکرد آن‌ها نمی‌دانستم. من می‌توانستم خودم را از این اظهارنظرها و آشفتگی درونی ناشی از آن نجات دهم. یادم آمد که زمانی به‌طور اتفاقی هنگام گشت زدن در لابه‌لای اخبار نظرم به مطلبی در این درباره جلب شده بود. بدون خبر، آتش‌فشان نظرات من می‌توانست در آرامش خفته باقی بماند.

معرفی نویسنده
عکس رولف دوبلی
رولف دوبلی

رولف دوبلی و کتاب‌های پرطرفدارش -از جمله هنر خوب زندگی کردن- برای مخاطب ایرانی‌ با ترجمه‌ی عادل فردوسی‌پور شناخته شد و جا افتاد و محبوبیت مترجم به خوبی توانست کتاب‌های این نویسنده را برای مخاطبان ایرانی تبدیل به یک متفکر آشنا و کاردرست تبدیل کند. این موضوع به این معنی نیست که دوبلی با کتاب‌هایش دست روی موضوعات مهمی نمی‌گذارد! کتاب‌های دوبلی در سراسر دنیا پرفروش، محبوب و تاثیرگذار هستند و مخاطب‌های او برای کتاب‌های جدیدش سر از پا نمی‌شناسند!

Behzad @booker
۱۳۹۹/۰۹/۱۳

این کتاب رو تقدیم میکنم به پدر بزرگوارم که از ۷ صبح تا ۱۱ شب اخبار رو بصورت حرفه ای و مداوم دنبال میکنه و خدا نکنه یکی رو جا بذاره حس میکنه امتیاز اون مرحله رو از دست داده😀

M.S.Rostami
۱۳۹۹/۰۸/۲۹

نمیگه بیخیال اخبار بشید، میگه دنبال نکنید، معتادش نباشید، زیاد هم بهش بها ندید! یکسری دلایلی مطرح میکنه که بسیار روشنگره. خوندنش خالی از لطف نیست. خیلی فلسفی نیست که ذهن رو درگیر کنه، از طرفی، کاربردی هم هست. تا حالا توی چند تا

- بیشتر
mohamad
۱۳۹۸/۱۲/۲۴

کتاب بسیار قوی و لوجیکال هست. اگر قرار باشه دنیا به آخر برسه یکی هست که بگه نیاز نیست اخبار رو دنبال کنید. اگه میخواید به مظلومین کمک کنید و با ظالم مبارزه راهش اخبار دیدن و خوندن نیست راهش

- بیشتر
🌱 آونـב
۱۳۹۹/۰۴/۲۵

دلایلی که برای اخبار ندیدن و گوش نکردن ارائه می‌ده خیلی مفید و چالش برانگیزه. کلا سبک تفکر و نوع اندیشه رولف دوبلی رو دوست دارم، کتاب های دیگه‌ش «هنر شفاف اندیشیدن» و «هنر خوب زیستن» هم رو خوندم و بهتون

- بیشتر
fateme1ghaderi
۱۳۹۹/۰۴/۲۲

واقعیتش مطالبش در حد یک مقاله ی کوتاه میتونست باشه و نه کتاب و از این نظر نویسنده دچار درازه گویی شده بود. چون موضوع جدید بود، خوندنش برام جالب بود.

Roozbeh
۱۳۹۹/۰۳/۰۶

کتاب خوبی بود. ولی ایراداتی هم داشت. مثلا بعد از توصیه کاربردی برای ترک اخبار داشت کتاب برای من چیز خاصی نداشت و بیشتر خودش رو تکرار میکرد. در بعضی از نظرات با نویسنده مخالف بودم مثلا این اهمیت بیش

- بیشتر
منمشتعلعشقعلیمچکنم
۱۳۹۸/۱۲/۱۰

تئوری خوبیه . راهکارهای خوبی هم داره .

Reza Ahmadi
۱۳۹۹/۰۱/۱۳

بنظرم اخبار آلن دوباتن بهتره. دوبلی رو نخوندم اما درباره‌ش تحقیق کردم. دوبلی ۱۵ دلیل میاره که از اخبار دوری کنیم. منتقدهای گاردین نظرات اونو درباره‌ی اخبار خطرناک توصیف کردن. در حالی‌که دوباتن دستور به ترک اخبار نمی‌ده. بلکه از ما

- بیشتر
میس سین
۱۳۹۸/۱۱/۳۰

فکر کنید اگه همه آدمها قرار بود به این توصیه عمل کنند چه بهشتی برای آدمهای فاسد و جنایتکار و غیره فراهم میشد.

علی
۱۳۹۹/۰۱/۰۹

اگر میدانید که در معرض اخبار و رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی بودن چه آفاتی دارد, مطالب این کتاب چیزی به شما اضافه نمی‌کند. شاید فقط باعث شود این آفات را جدی تر بگیرید. اما اگر معتاد اخبار و شبکه‌های اجتماعی

- بیشتر
تفاله‌هایی که به‌عنوان خبر هر روز قاشق به قاشق به خورد ما داده می‌شوند نه‌تنها کاملاً بی‌ارزش هستند بلکه به‌طورجدی به ما آسیب می‌رسانند.
منمشتعلعشقعلیمچکنم
این یک اشتباه جدی است که فکر کنیم باید دربارۀ همه‌چیز اظهار نظر کنیم. نود درصد نظرات ما اضافی است. بااین‌حال، اخبار دائماً از ما می‌خواهند تا عقاید خود را بیان کنیم. این تمرکز و آرامش درونی ما را از بین می‌برد.
منمشتعلعشقعلیمچکنم
اگر اخبار واقعاً به شما کمک کنند تا پیشرفت کنید، روزنامه‌نگاران بالاترین درآمد جهان را به دست می‌آوردند. اما اصلاً این‌طور نیست.
منمشتعلعشقعلیمچکنم
اخبار یک آلودگی ذهنی است. مغز خود را تمیز نگه دارید. چراکه مهم‌ترین عضو بدن شماست.
yazdaan
اخبار برای ذهن ما مانند قند برای بدن است؛ اشتهاآور، به‌راحتی قابل هضم و بسیار مضر.
جو گُلدبِرگ
دارد. دنیا مکان پیچیده‌ای است. سعی کنید هفته‌ای یک کتاب بخوانید. اگر بعد از بیست صفحه دیدگاه شما نسبت به جهان را دگرگون نکرد یا گسترش نداد و یا دست‌کم موفق به جلب توجه‌تان نشد، آن را کنار بگذارید.
Reza
اگر از اخبار دوری می‌کنید و در عوض مقاله‌ها و کتاب‌های طولانی را در مورد یک موضوع خاص می‌خوانید و یا با متخصصین در مورد آن‌ها بحث می‌کنید، تصویری واقع‌بینانه‌تر از اوضاع به دست خواهید آورد. و شما به این توهم نخواهید رسید که آینده را آسان می‌توان درک کرد.
منمشتعلعشقعلیمچکنم
کتاب‌های درسی یا منابع علمی همیشه ارزشش را دارد. هیچ تغذیه‌ای بهتر از این برای ذهن وجود ندارد. یک کتاب درسی به اندازۀ یک دورۀ لیسانس فشرده و سرشار از اطلاعات مفید است.
yazdaan
اخبار برای ذهن ما مانند قند برای بدن است؛ اشتهاآور، به‌راحتی قابل هضم و بسیار مضر. رسانه‌ها ما را با عناوینی تغذیه می‌کنند که طعمی دلپذیر دارند اما هیچ کاری برای برآورده ساختن گرسنگی و عطش ما برای دانستن (دانش) انجام نمی‌دهند. برخلاف کتاب‌ها و مقالات خوب و طولانی مبتنی بر تحقیقات طولانی، اخبار نمی‌توانند ما را راضی کنند. ما می‌توانیم هر قدر که دلمان خواست مطالب خبری را بالا و پایین کنیم، اما در حقیقت کاری به‌جز بلعیدن توده‌های شکر و شیرینی نمی‌کنیم. و درست مانند شکر، الکل، فست فود و سیگار عوارض جانبی آن بعداً آشکار می‌شوند.
منمشتعلعشقعلیمچکنم
«وقتی به اینترنت می‌رویم، وارد محیطی می‌شویم که باعث خواندن تند و سریع، تفکر عجولانه و پریشان و یادگیری سطحی می‌شود. اینترنت حتی با وجود دسترسی آسانش به تعداد زیادی از اطلاعات ما را به اندیش‌مندانی کم‌عمق تبدیل می‌کند و به معنای واقعی کلمه ساختار مغز ما را تغییر می‌دهد.»
احسان رضاپور
بیل گیتس از زمان تأسیس مایکروسافت، دو هفتۀ کامل را در سال به تفکر صرف اختصاص داده است. او آن را "هفتۀ تفکر" می‌نامد. او یک چمدان پر از کتاب و یک دفترچه یادداشت را برمی‌دارد و از دسترس شبکه خارج می‌شود.
منمشتعلعشقعلیمچکنم
انبوه چیزهایی که روزانه می‌شنویم و نمی‌توانیم آن‌ها را تغییر دهیم ما را منفعل می‌کند. اخبار ما را فرسوده می‌کند تا زمانی که چیزی جز آدم‌هایی بدبین، بدبخت و ناامید از ما باقی نمی‌ماند. البته که ما می‌خواهیم کمک کنیم. می‌خواهیم مداخله کنیم و دنیا را به‌ جایی کمی بهتر تبدیل کنیم. اما زمانۀ ما در حال حاضر دارای محدودیت‌های خاص خود است. چگونه قرار است جلوی فوران آتش‌فشانی در آن طرف دنیا را بگیریم، از حملۀ تروریستی جلوگیری کنیم یا مردم را از گرسنگی نجات دهیم؟ ما اسیر این نفرین شده‌ایم که این فجایع را تماشا کنیم با این‌که می‌دانیم هیچ کاری نمی‌توانیم برای جلوگیری از آن‌ها انجام دهیم.
نیومون
لازم نیست بدانید که آیا یک رئیس‌جمهور دست رئیس‌جمهور دیگری را فشرد یا خیر. لازم نیست بدانید که آیا دو قطار در جایی از جهان با یکدیگر تصادف کرده‌اند یا خیر. مغز شما در حال حاضر پر است. هرچه بیش‌تر آن را با آشفتگی پر کنید، فضای کم‌تری برای اطلاعاتی که باید واقعاً بدانید وجود خواهد داشت.
Zeinab
عصر دیجیتال، اخبار را از یک نوع سرگرمی بی‌ضرر به یک سلاح کشتار جمعی تبدیل کرده که مستقیماً سلامت روان ما را نشانه رفته است
Zahra.kazemi6
هرچه میزان جذابیت در اخبار بیش‌تر باشد اهمیت این رویداد احتمالاً کم‌تر است. با گذشت سال‌ها به این نتیجه رسیده‌ام که مواردی که خبرنگاران دربارۀ آن گزارش نمی‌دهند، معمولاً همان مواردی هستند که شما در واقع می‌خواهید بدانید!
sepehr
چه مقدار زبالۀ خبری باید وارد مغز شما بشود تا بین آن‌ها یک مورد به‌دردبخور مانند این یکی پیدا شود؟ می‌دانم به چه فکر می‌کنید. لازم نیست که در این مورد خیلی سیاه‌وسفید به موضوع نگاه کنید. در اینجا یک راه‌حل میانه وجود دارد؛ این که فقط در مورد آن‌چه می‌خوانید گزینشی‌تر عمل کنید. فقط اخباری را که ارزش خاصی دارند مصرف کنید و سایر موارد را کنار بگذارید
sepehr
تروریست‌ها خود قدرت ندارند. تنها روش نویدبخش برای تحمیل تغییرات سیاسی، تزریق ترس به جامعه و هرج‌ومرج است. و به همین دلیل آن‌ها به رسانۀ خبری احتیاج دارند. دلیلی وجود دارد که تروریسم در قرون وسطی یا امپراتوری روم امری ناشناخته بود؛ در آن روزها هیچ رسانۀ خبری وجود نداشت. البته حملات، اقدامات خرابکارانه و قتل قبل از ظهور روزنامه‌نگاری هم اتفاق می‌افتاد اما عاملان در تلاش بودند تا خسارت‌های اساسی و مشخصی را وارد كنند، نه این که بر احساس و عقیدۀ دیگران تأثیر بگذارند.
منمشتعلعشقعلیمچکنم
با دنبال کردن سرنوشت قربانیان زلزله در یک وب‌سایت خبری، در واقع توجه خود را به افرادی که این سیستم را می‌چرخانند جلب کرده‌اید، نه خود قربانیان. توجه شما برای قربانیان تفاوت چندانی نخواهد داشت، اما مطمئناً روی سیستم خبری تأثیر می‌گذارد.
Zahra.kazemi6
۹۹.۹ درصد از کل وقایع جهان خارج از کنترل شما است. شما هیچ تأثیری در وقایع جهان، مکان یا چگونگی‌شان ندارید. این بسیار معقول‌تر است که انرژی خود را روی چیزهایی که می‌توانید کنترل کنید متمرکز کنید.
Z Pourmandi
تبلیغات سعی دارند محصولاتی را که نیازی به آن‌ها نداریم یا در حالت عادی پول خریدشان را نداریم، به خورد ما بدهند و اگر این چنین نبود که بدون تبلیغات هم آن‌ها را خریداری می‌کردیم. تبلیغات به اندازۀ اخبار زائد هستند. از شرشان خلاص شوید.
Amir

حجم

۱۲۱٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۳۲ صفحه

حجم

۱۲۱٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۳۲ صفحه

قیمت:
۳۰,۰۰۰
تومان