دانلود و خرید کتاب استراتژی رهبری و تاکتیک ها جوکو ویلینک ترجمه فائزه احمدی
تصویر جلد کتاب استراتژی رهبری و تاکتیک ها

کتاب استراتژی رهبری و تاکتیک ها

معرفی کتاب استراتژی رهبری و تاکتیک ها

کتاب استراتژی رهبری و تاکتیک ها نوشتهٔ جوکو ویلینک و ترجمهٔ فائزه احمدی و فرناز بهنام نیا و بصیرت راهبردی رخ است. نشر مهرگان خرد این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب استراتژی رهبری و تاکتیک ها

گفته شده است هر آنچه را باید برای رهبری در عصر تحول دیجیتال و انقلاب صنعتی پنجم بدانیم، در کتاب استراتژی رهبری و تاکتیک ها (Leadership strategy and tactics) نوشته شده است. این کتاب دو فصل دارد؛ «ریشه‌های رهبری» و «تاکتیک‌های رهبری». این اثر توضیح داده است که چگونه می‌توان تئوری رهبری را در نظر گرفت، آن تئوری را به‌سرعت به استراتژی قابل اجرا تبدیل کرد و سپس رهبری را در سطح تاکتیکی به مرحلهٔ اجرا گذاشت. این کتاب راه‌حلی است که رهبران در هر سطحی به آن نیاز دارند؛ نه فقط برای درک بازی رهبری، بلکه نحوهٔ انجام بازی رهبری و برنده‌شدن در آن.

خواندن کتاب استراتژی رهبری و تاکتیک ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب رهبری در عصر تحول دیجیتال و انقلاب صنعتی پنجم پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب استراتژی رهبری و تاکتیک ها

«نیروها را مطلع نگه دارید

حالت اصلی جابه‌جایی برای نیروهای ویژه، گشت پیاده است. البته، هواپیماها، هلیکوپترها و قایق‌ها برای سفرهای طولانی استفاده می‌شوند اما در نود درصد مواقع، نحوهٔ نزدیک‌شدن نهایی ما به هدف همان روشی است که سربازان هزاران سال است به میدان نبرد رفته‌اند: با پای پیاده.

فاصله‌ای که طی می‌شود بسته به عملیات متفاوت است. می‌تواند فقط صد یارد بعد از پیاده‌شدن از یک هلیکوپتر درست در کنار هدف باشد یا یک گشت می‌تواند طی روزها و شب‌های متمادی ده‌ها کیلومتر را پوشش دهد.

وقتی نظامی‌ها در فیلم‌ها یا تلویزیون به تصویر کشیده می‌شوند، گشت پیاده معمولاً به‌مثابهٔ یک اقدام ساده و نسبتاً بی‌خطر، شبیه به یک پیاده‌روی در پارک نمایش داده می‌شود.

اما گشت پیاده به‌هیچ‌وجه مانند پیاده‌روی در پارک نیست. این کار ازنظر جسمی سخت، ازنظر ذهنی چالش‌برانگیز و گاهی اوقات دردناک است که می‌تواند سخت‌ترین بخش یک عملیات باشد. هر عضو گشت اسلحه، مهمات، کلاه‌خود و زره بدن، رادیوها، باتری‌ها، نارنجک‌ها، تجهیزات پزشکی، غذا و آب، و دیگر تجهیزات خاص برای عملیات را حمل می‌کند. حداقل، هر عضو گشت بین ۵۰ تا ۷۰ پوند تجهیزات حمل می‌کند و حداکثر وزن حمل‌شده می‌تواند به ۱۲۰ پوند برسد. این وزن را با زمین‌های شیب‌دار و خشن، حرکت در شب با دید کم و داشتن تمرکز و دقت بالا برای زیرنظرگرفتن حرکت دشمن ترکیب کنید؛ این‌گونه گشت‌ها می‌توانند به‌سرعت از پیاده‌روی‌های ساده به مأموریت‌هایی بسیار دردناک تبدیل شوند که انرژی و روحیهٔ افراد را تخلیه می‌کنند.

در ابتدای ورود به یگان نخست نیروی دریایی، در مقام یک کماندوی جوان نیروی ویژه، من و بقیهٔ تازه‌واردان تیم دوره‌ای به نام آموزش تاکتیکی یا STT را گذراندیم. این دوره اولین گام در یگان محسوب می‌شد و هدف آن تکمیل آموخته‌های پایه در دورهٔ BUD/S و آماده‌سازی ما برای عضویت در گروهان نیروی دریایی بود. مربیان علاوه بر بسط آموخته‌های پایه، اصول و وظایف مختلف در یک گروهان نیروی دریایی را به ما آموزش دادند تا با نقش‌هایی که ممکن است در آینده بر عهده بگیریم آشنا شویم. به همین منظور، در گشت‌های مختلف در مقام تیربارچی سنگین، بهیار، پیشرو، نگهبان عقب و حتی فرماندهٔ گشت ایفای نقش کردم. هریک از این وظایف، جایگاهی متفاوت در نظم حرکت یک گروهان در گشت داشت. خوشبختانه قبل از اینکه در اولین گروهان نیروی دریایی خود در مقام بی‌سیمچی به‌طور دائم وظیفه‌ای به من محول شود، تجربهٔ کار در تمام این موقعیت‌ها را در گشت‌های متعدد داشتم.

در یک گروهان نیروی دریایی در گشت پیاده، پیشرو در خط مقدم حرکت می‌کند و مسیر را هدایت می‌کند. پس از فرماندهٔ گشت، بی‌سیمچی، سپس اولین تیربارچی، بهیار، تیربارچی دیگر، معاون فرماندهٔ گشت و درنهایت نگهبان عقب قرار می‌گیرند. وقتی یک گردان نیروی دریایی متشکل از دو گروهان در کنار هم گشت‌زنی می‌کنند، گروهان‌ها به ترتیب حرکت می‌کنند، به‌طوری‌که گروهان اول پیشرو و گروهان دوم در انتها قرار می‌گیرد.»