نظرات کاربران درباره کتاب اخبار را دنبال نکنید
۳٫۹
(۱۲۶)
Behzad @booker
این کتاب رو تقدیم میکنم به پدر بزرگوارم که از ۷ صبح تا ۱۱ شب اخبار رو بصورت حرفه ای و مداوم دنبال میکنه و خدا نکنه یکی رو جا بذاره حس میکنه امتیاز اون مرحله رو از دست داده😀
sinsad
فقط دنبال اخبار افزایش حقوق میگردن😉😉😊
یزدان یاوری
😂😂😂
کاربر 1452727
✌️😂
M.S.Rostami
نمیگه بیخیال اخبار بشید، میگه دنبال نکنید، معتادش نباشید، زیاد هم بهش بها ندید!
یکسری دلایلی مطرح میکنه که بسیار روشنگره.
خوندنش خالی از لطف نیست.
خیلی فلسفی نیست که ذهن رو درگیر کنه، از طرفی، کاربردی هم هست.
تا حالا توی چند تا از جمعهای دوستانه و خانوادگی، مطرح کردم مطالبش رو.
gholmaz2021
کلا میگه به طور افراطی دنبال نکنید
که من هم موافقم
mohamad
کتاب بسیار قوی و لوجیکال هست. اگر قرار باشه دنیا به آخر برسه یکی هست که بگه نیاز نیست اخبار رو دنبال کنید. اگه میخواید به مظلومین کمک کنید و با ظالم مبارزه راهش اخبار دیدن و خوندن نیست راهش اینه که برید تو صحنه.
کسایی که منفی دادن یا کتابو نخوندن یا بایاس قویی دارن که اجازه نمیده تفکرشون آزاد باشه
Amir Mahdi
مهم ترین نکته همینه از "اگر میخواید تا برید تو صحنه"
بعضیا فکر میکننبرای مقابله دونستن کافیه در حالی که اهل عمل نیستن و همین باعث میشه که ندونستن و دونستن یسری مسائل تفاوتی برای کسی ایجاد نکنه
🌱 آونـב
دلایلی که برای اخبار ندیدن و گوش نکردن ارائه میده خیلی مفید و چالش برانگیزه.
کلا سبک تفکر و نوع اندیشه رولف دوبلی رو دوست دارم، کتاب های دیگهش «هنر شفاف اندیشیدن» و «هنر خوب زیستن» هم رو خوندم و بهتون توصیه می کنم حتماً مطالعه کنید...
اشکال این کتاب اضافه گوییه، بیشتر از پنجاه درصدش.
تو کتاب های موفقیت، خودیاری و موفقیت و... من کارهای این نویسنده رو به شدت میپسندم مثل نویسنده های دیگه کتاب هاش آبدوغخیاری و تجاری نیست (مثل اثر مرکب)
کتاب خوبی بود، از خوندنش پشیمون نیستم و به دانش من اضافه کرده.
fateme1ghaderi
واقعیتش مطالبش در حد یک مقاله ی کوتاه میتونست باشه و نه کتاب و از این نظر نویسنده دچار درازه گویی شده بود. چون موضوع جدید بود، خوندنش برام جالب بود.
Roozbeh
کتاب خوبی بود. ولی ایراداتی هم داشت. مثلا بعد از توصیه کاربردی برای ترک اخبار داشت کتاب برای من چیز خاصی نداشت و بیشتر خودش رو تکرار میکرد. در بعضی از نظرات با نویسنده مخالف بودم مثلا این اهمیت بیش از اندازهای که به موفقیت حرفهای میده. البته مهم هست ولی سلامت جسم و روان و بویژه احساس رضایتمندی و خوشبختی بسیار مهمتره. به نظرم کارهای آلن دوباتن در همین موضوعات بسیار پختهتر و جذابتر هستن
منمشتعلعشقعلیمچکنم
تئوری خوبیه . راهکارهای خوبی هم داره .
Reza Ahmadi
بنظرم اخبار آلن دوباتن بهتره.
دوبلی رو نخوندم اما دربارهش تحقیق کردم. دوبلی ۱۵ دلیل میاره که از اخبار دوری کنیم. منتقدهای گاردین نظرات اونو دربارهی اخبار خطرناک توصیف کردن. در حالیکه دوباتن دستور به ترک اخبار نمیده. بلکه از ما میخواد با مطالعه و آگاهی اخبار رو دنبال کنیم. حتی اخبار رو انتخاب کنیم و دنبال کنیم.
mapace
ترک اخبار به نوعی پاک کردن صورت مسأله ست، هرچند پیدا کردن اخبار صحیح تر هم نیاز به آموزش داره
Hadi Kheirabadi
آخه بزرگواری وقتی چیزی رو نخواندی چطور می تونی نظر بدی؟ از آدم کتابخونه همچین حرفی بعیده
میس سین
فکر کنید اگه همه آدمها قرار بود به این توصیه عمل کنند چه بهشتی برای آدمهای فاسد و جنایتکار و غیره فراهم میشد.
کاربر ۲۲۱۶۱۶۲
این کتاب بیان می کنه که نباید خودتونو در گیر اخبار کنید و به سادگی بهش بها ندید نه اینه کلا اخبارو بزارید کنار
shay.z
اخبار رو هم همون آدما جهت میدن
Mehrbology_youtube
اول اینکه برخورد با آدم های فاسد و جنایتکار کار روزنامه نگار ها نیست و وظیفه سیستم قضایی هر کشوره.و اون سبک خبرنگار های آزاد و سمج متاسفانه به فیلم و سریال ها محدود شدن. دوم اینکه توی کتاب این بحث مطرح می شه که در دنیای الان از روزنامه نگار خواسته میشه حجم زیادی مطلب کار کنه و به طبع اون کیفیت کار افت میکنه. و مقالات تحلیلی تحقیقی جای خودشون رو به نقل و ساده سازی می دن.چون مثلاً اعلام اینکه دعوای شب قبل باعث انجام یک قتل شده خیلی راحت تر از بررسی عوامل محیطی و شرایط روحی قاتله.و روزنامه نگار اصلا وقت این رو نداره که بخواد عمیق بشه. بعدش هم اتفاقا نویسنده این تحلیل هارو ارزشمند میدونه، ولی معتقده که اخبار امروز تقریباً از این نوع تحلیل ها خالیه. و مارو به دوری از محتوای زرد و هیجان انگیز اخبار امروز دعوت میکنه.
علی
اگر میدانید که در معرض اخبار و رسانهها و شبکههای اجتماعی بودن چه آفاتی دارد, مطالب این کتاب چیزی به شما اضافه نمیکند. شاید فقط باعث شود این آفات را جدی تر بگیرید. اما اگر معتاد اخبار و شبکههای اجتماعی هستید ، راهکاری برای ترک این اعتیاد به شما ارایه نمیدهد.
narjes.nmD
نویسنده در فصل های ابتدایی کتاب از تجربه خودش در خصوص اعتیاد به خواندن اخبار و سپس رها کردن این عادت با خوانندگان سخن گفته است و این موضوع باعث می شود استدلال های او که در ادامه کتاب می آید و درمورد اثرات مخرب اخبار بر سلامت جسم و روان انسان می باشند ملموس تر و باورپذیر تر باشد.نکته جالب آن این است که به استدلال های خلاف عقاید خود نیز تا حدودی پاسخ داده است.
این کتاب برخلاف عنوانش که ممکن است افراطی به نظر برسد به طور کلی با اخبار مشکل ندارد بلکه با خبرهای زرد ،سطحی و اغراق آمیز و اخباری که مربوط به افراد مشهوری است که حتی از یادمان رفته چگونه معروف شده اند و صرفا برانگیزاننده احساسات و یا سرگرمی هستند- که امروزه بیشتر اخبار از این نوع اند- مخالفت می کند و انواعی از روزنامه نگاری را به عنوان جایگزین پیشنهاد می دهد تا به بررسی علت ها و حقایق یک اتفاق و خبر بپردازند و بتوانند راهکارهایی برای جلوگیری از رخ دادن وقایع مشابه و همچنین حل مشکلات ارایه دهند.
یکی از آثاری که پیگیری شدید اخبار بر ذهن می گذارد و در این کتاب گفته شده این است که فرد به دلیل خواندن زیاد اخبار سطحی و مطالب و تیتر های کوتاه، به مرور توانایی اش برای خواندن مطالب طولانی و عمیق و کتاب ها کم می شود و این کتاب به گونه ای فصل بندی شده که برای این افراد مناسب باشد(فصل ها کوتاه هستند و کتاب متن روانی دارد)
خواندن این کتاب را به کسانی که به پیگیری اخبار اعتیاد دارند و استرس حاصل از آن را در زندگی خود احساس کرده اند و همچنین همه کسانی که برای سلامت جسم و روان خود ارزش قائل اند و می خواهند ورودی های ذهن شان را کنترل کنند، پیشنهاد می کنم.
narjes.nmD
سپاس همچنین شما دوست عزیز 🌷
majid001
عالی تحلیل کردید ، متشکرم
امیدوارم همچنان در طاقچه حضور داشته و هر جا هستید سلامت و برقرار باشید...
Ramtin
خود کتاب گفته که اگه ۲۰ صفحه خوندی دیدی چیزای جدیدی بهت اضافه نمیکنه ببندش!
من قبلا بهاین نتیجه رسیده بودم خوندن اخبار فایده ای نداره ولی مطالب و موضوع این کتاب رو دوست داشتم و بیشتر از ۲۰ صفحه خوندمش😁
تو همون ۵۰ صفحه اول:
نویسنده روند بد و خیلی کندی داره! میاد میگه اخبار بده چون من دوست ندارم و بعد حالا هلک و هلک میخواد بیاد توضیح بده و باعث میشه شما از کتاب زده بشید😖
ولی کتاب، جذابه، مطالب و محتوای مهم و مفیدی داره و واقعا میتونه یکی از کتاب های زندگی عوض کن شما باشه!🙂
امیدوارم بدرتون خورده باشه😊
و از شر اخبار خلاص شید😉
Mehrbology_youtube
زیر بمباران رسانه ای این روزهای ایران، که آگاهانه و عامدانه تحقیر و تحمیق ما را سرلوحه خودش قرار داده، این کتاب نقطه رهایی است.
دوبلی نقاب از چهره بی تفاوت مجریان بی طرف و شعارهای های شعاری این کانون های خبر برمیدارد. و نه فقط یک شبکه یا رسانهرهای وابسته به یک کشور، که تلاش میکند از کل ذات خبرگزاری امروز اعتبار زدایی کند.
و با دلایل و استدلال ثابت کند نه تنها هیچ چیزی با پیگیری خبرها عاید نمی شوید، بلکه چیزهای بسیاری از دست می دهید.
من این کتاب رو با یک ترجمه دیگه خوندم برای همین نظری درباره این ترجمه ندارم،هرچند به نظرم کتاب درحدی پیچیدگی ندارد که ترجمه بتواند در تجربه آن تاثیر عمده داشته باشد.
MEHRAN
کتابی بود که خوندنش رو بسیار پیشنهاد میکنم
هم نسبتا کوتاه بود و نویسنده از پرداختن بیش از اندازه و دراز که خسته کننده بشه پرهیز کرده بود و هم استدلالهایی که در پشتیبانی از دیدگاهش یعنی پرهیز و دوری کردن از دنبال کردن اخبار آورده بود کاربردی بود اصلا آرمانگرایانه و افراطی نبود
برای مردم ما به ویژه نسل جوان که از سوی انواع رسانه ها زیر بمباران خبری هستند، اخبار و داده هایی که نه سودی در بهبود زندگی ما دارند و نه در تغییر نگاه ما به جهان، زندگی و اجتماع و.. مفید هستند
فقط یک دلهره وتشویش و اضطراب دائمی به ما تزریق میکنن که دست آخر سبب سرخوردگی و ناامیدی درما میشوند.
خبرهایی درباره ترامپ، ترکیه و.... که ما نه نقشی درآن ها داریم ونه سازوکارهایی در کشورمان در دستمان هست که بتوانیم با کمک آنها در آنچه که در جهان ما میگذرد تغییری ایجاد کنیم و این ها همه با چشم پوشی کردن از دروغ ها و شایعات و دغل بازی و شیطنت هایی است که از سوی رسانه ها صورت میگیرد!
و خیلی استدلال های تازه تر و خواندنی تر در پشتیبانی از این دیدگاه
مهرداد معتمد
عالی و روان بود. البته بعضی فصلهاش دقیقا و کلمه به کلمه کپی شده از کتاب هنر خوب زیستن بود.
mahdi
بنده کلا به اخبار کار نداشتم و ندارم فقط از جایی خاص اخبار تجاری رو دریافت میکنم که اون هم توسط یکی از دوستان که متخصص کسب و کار است دیگه کاری به هیچی ندارم فلان جا اینجور شد و... اصلا کار ندارم همیشه هم دعا میکنم خدا کسانی رو که مورد ظلم واقع شدن رو از زیر سلطه ی ظلم خلاص کنه اگرهم قرار است به کسی کمک کنم تو خود شهرمان کلی آدم هست که بهشون کمک کنم نیازی نیست تا قله ی قاف برم درحال حاضر هم که هیچ جای دنیا مظلوم تر از مردم ما نیستن
Erfan Rahimi
حتما این کتاب رو مطالعه کنید دقیقا همانند اثر مرکب نکات خوبی رو به شما منتقل میکند.
شهاب
عالی عالی حتما بخونید . پشیمون نمیشد .به تفکر و شفافیت ذهن کمک میکنه
gholmaz2021
من قبل از خوندن این کتاب به این نتیجه رسیده بودم
که اخبار چقدر برام مضر هست
ولی وقتی شنیدم چنین کتابی هست با اشتیاق رفتم خریدم و خوندم
تو اوج انتخابات ریاست جمهوری اخبار را کنار گذاشتم و آنچنان آرامشی به دست آوردم و آنچنان وقت آزادی پیدا کردم
که نمی تونم توصیف کنم
هیچ موضوع مهمی را هم از دست ندادم
از طریق دیگران به گوشم رسید مثلا می دونم طالبان افغانستان را گرفته یا مسی رفته بارسا
اگه هم نمی دونستم تاثیری توی زندگیم نداشت درسته بحث افغانستان دردناک هست ولی اونایی که پیگیری کردن چه کمکی کردن من اگه بتونم به مردم روستا مون کمک کنم هنر کردم
Farough
اگر یکم استنادات علمی و آماری بیشتری داشت قطعا کتاب عالیی از کار در می اومد اما الانم یه کتاب خیلی خوبه.
مریم کریم زاده
موضوع کتاب جدید ومفید برای من هست که میشه به موضوعات کم اهمیت دیگه که ذهن رو درگیر کردن هم تعمیم داد,.....منتها دچار زیاده گویی شده بود و حوصله ی آدمو سر میبرد,با اینکه حجمش زیاد نبود ولی این مطالب باید در قالب یک مقاله کم حجم تر ارائه میشد.
البته این موضوع نمیتونه از اهمیت ا
خوندن این کتاب کم کنه,چون معایبش در مقایسه با محاسن کتاب هیچه.
اخبار یا هر آنچیزی که زندگی ما رو فراگرفتند,توی ذهن ما رو اشغال کردند,طوری که جایی برای موضوعات مهم زندگی نمونده.
یکی از منابع مهم اخیر که راجع به هر چیزی یا هر کسی اخبار رو منتشر میکنه, برنامه های عادت سازشبکه های مجازی هستند(نکته ای ازکتاب قلاب)
من این کتاب رو با این عنوان میبینم که کاملتره, اینستاگرام را دنبال نکنید.
alireza Rahimi
کتاب مفیدی بود و تنها عیبی ک داشت غلط های تایپی بود که خیلی ب چشم میومد
حسین
بنظرم همین قسمتهایی که دوستان قرار دادن کافیه بقیه اش توضیعه
کوروش
واقعا اخبار سلاح کشتار جمعی هست! کتابی به واقع (کاربردی) هست..به شخصه درگیر اخبار هستم و کمک زیادی به من کرده تا کم تر دنبال کنم..
ارنستو داستایوفسکی
کتاب می خوادبگه که اخباربیهوده ارزشی برای وقت گذاشتن ندارن،اخباره مهم هم خودشون به دست مامیرسن
درکل کتاب خوب وتاثیرگذاری بود
وشایدبتونه شماروهم مثل من قانع کنه که دست ازاین اعتیادبردارید
📚 امیـر اخزلی
🔰 این کتاب نه تنها برای افرادی که به اخبار اعتیاد دارند بسیار مفیده، بلکه از نظر من برای هر کسی که بخشی از روزمرگی خودش رو در فضای مجازی میگذرونه و مدام در معرض محتویات قالبأ زرد، تبلیغات و... قرار میگیره میتونه کاربردی باشه.
🔰 هر فصل از این کتاب به یکی از زوایای آسیب زای اخبار میپردازه. از تاثیرات جسمانی و فیزیولوژیکی بگیرید تا تاثیرات معنوی و...
و این جامعیت داشتن کتاب رو میرسونه.
🔰 تاثیر این کتاب بر مخاطب باقی میمونه و جزء اون دسته از کتابهایی قرار نمیگیره که فقط موقعی که درحال خوندنشون هستیم، هیجان واسه عمل کردن به دستور عملهاشون رو داشته باشیم.
حداقل برای من که اینطور بوده...
"موفق باشید"
وحیده
بهترین کتاب ....دارم برای بار دوم گوش میکنم....،ار گوینده ام ممنونم
بهرام
کتاب عالی ترجمه هم درجه یک
حمیدرضا فیاضی
مطالب کتاب مفید هستش،مناسب عصر ما هست که پر از اخبار و اطلاعات جعلی است،خواندن این کتاب برای همه افراد جامعه قطعا مفید هستش
سپهر
نویسنده بیش از حد دیدگاه افراطی داره، اما در خلال صحبت هاش، نظراتی رو درباره معایب و پشت پرده های اخبار گفته که واقعا حرف های نابی هستند
کاربر ۳۷۷۹۸۰۷
به نکات خوب وقابل تامل اشاره شده بود که تاکنون زیاد به آن دقت نکرده بودم ،بد نیست زندگی خود را کمی به دور از اخباری که هیچ نقشی برای رشد،آرامش وافزایش کیفیت زندگی ما ندارندر ا دور نگه داریم
amirhossein.raeisi
از ابتدا که شروع به خواندن کتاب میکنید تا انتهای کتاب سراسر دلایل و استدلال ها برای کنار گذاشتن اخبار مطرح شده است، یکی از دلایلش که خیلی برام جالب بود این بود که پیگیری اخبار تمرکز فرد رو تضعیف میکنه و این موضوعی بود که من به شخصه کاملا انرا تجربه کردم ما برای انجام کارای روزمره ی خود یا حتی خواندن کتاب نیازمند تمرکز کردن هستیم که اخبار به دلیل تنوع اطلاعات این تمرکز رو از ما میگیره، درباره ترجمه هم این نکته رو بگم که همچین ترجمه روانی نداره بخصوص یه جایی یه جمله ساده رو باید چندبار بخونی متوجه بشی چی نوشته شده بعضی فصل ها هم روان ترجمه شده اما من راضی نبودم.
خودم بشخصه زیاد اهل اخبار نبودم، این کتاب هم از سر کنجکاوی خوندم که برام جالب بود، اما یه نکته رو یادت باشه که وقت گذاشتن برای اخبار تحریف شده چیزی جز هدر دادن وقت نیست.
Maang Mirzaei
با اینکه زمان زیادی از خوندنش میگذره اما نکاتش در خاطرم مونده. تاثیر زیادی در تغییر نگاه من به مساله اخبار و دنبال کردنش داشت.
حسین محمدی
شدیدا توصیه میشود نکاتی نادروکمیاب ومنحصربفردکه درهیچ کتاب ومقاله ای پیدا نمیشود
عاطفه نکویی
من روانشناس هستم. و مطالعه این کتاب رو به همه کسانی که به سلامت روانشان اهمیت میدهند، پیشنهاد میکنم.
محمد دانشجو
در خلال مباحث عنوان شده در این مقاله مطالب جالب توجه بسیاری یافت میشود.
کاربر 3597776
سلام بنده از بریده های شما خیلی استفاده می کنم اما نمی توانم زیر بریده های شما کامنت بزارم امیدوارم تا این مشکل رفع بشه تا بتوانم با شما بحث کنم
javad hashemzadeh
این کتاب رو به تمام مردم این عصر توصیه میکنم، چرا که هر لحظه در حال بمباران خبرهایی هستیم که نه تنها تاثیر مثبتی بر زندگی ما ندارن بلکه نتایج منفی هم برای ما به دنبال خواهند داشت.
یاسمن مهری
کتاب فوق العاده و کاربردی ست که اگه بهش عمل بشه تاثیرشو خواهید دید
مشکات
کتاب خوبی بود.دلایل خوبی برای دنبال نکردن خبرها ارائه می دهد که درخور تامل است.
کاربر ۲۰۱۰۵۶۹
کتاب جالبیه، واسه کسایی که اعتیاد به اخبار دارن می تونه تامل برانگیز باشه و حتی مسیر زندگیتو عوض کنه..
اگه کسی هست که خیلی پیگیر اخبار روزمره حتما بخونه
ر.د.ب
ترجمه عالی از آقای کریم پور که کتاب هنر خوب زیستن را هم ترجمه کردن. کتاب مثل بقیه کتابهای دوبلی عالی بود. خواندن کتاب اخبار نوشته آلن دوباتن فراموش نشود.
Oubliée
کتاب ارزش خوندن داره و دلایل قانعکنندهای برای حرفش میاره. خودم با رعایت نکات این کتاب و «مینیمالیسم دیجیتال» تمرکزم خیلی بیشتر شد و ذهنم و روحم آرامش بیشتری پیدا کرد. بیخبری خوب نیست اما از همه چیز خبر داشتن هم خوب نیست. ذهن انسان نیاز داره که هر روز با خبرهای مختلف بمباران نشه تا خودش رو پیدا کنه.
سجاد رحیمی مدیسه
یکی از بهترین کتاب ها که مطالعه کردم. کاش ۱۶ سال پیش این کتاب را می توانستم بخوانم!
سبحان یاران
واقعا کتاب مفید و بینظیری بود
Sou_Ma
کتاب خوبی بود. دربارهی چیزی بود که خودم بهش اعتقاد دارم. چون منم همیشه به همه میگم انقدر دنبال اخبار بدردنخور نباشن چون فقط اعصابشون خراب میشه. باید برم نسخهی چاپیش رو بگیرم و بدم دور و بریام بخونن، بدردشون میخوره.
کاربر 3183860
خیلی کتاب خوبیه ؛ من نمیخوام کتاب را لو بدهم ، فقط این را میگم که با خووندن این کتاب ، یه ماه زمان اضافه داریم 😍
Fardin Koulaian
در این کتاب نویسنده به وجوه مخرب اخبار می پردازد و اعتقاد چندانی به کاربردی بودن اخبار در زندگی ندارد و در واقع مسیر افراط را پیموده است. ویژگیهایی نظیر سوگیری، غیرکاربردی بودن، بزرگ کردن خبرهای بی اهمیت، رد مخرب تبلیغات در اخبار، ایجاد تشویش ذهنی، تحلیلهای غلط، جهت دهی به ذهن و کند کردن راه تفکر، ایجاد انفعال و اعتیاد در فرد، اتلاف وقت .... البته بسیاری از نکات منفی بیان شده در مورد اخبار توسط نویسنده میتواند صحیح باشد. مطالعه این کتاب حداقل باعث دقت نظر ما در استفاده از اخبار می شود و باعث عملکرد بهتر در این زمینه می شود.
Saeed
هر چی جلوتر میرید از دنبال کردن کتاب مثل دنبال کردن اخبار زده می شید و ادامه نمیدید هیچ کدوم رو ، با پوزش از نویسنده که کلی دلیل آورده ولی کمتر هم کافی بود ، برای همین یه خرده تا آخر خوندن کتاب خسته کنندس
b mosavi
باید بخونیدش
کاربر ۱۵۲۰۴۸۰
عالی و جذاب
حجم
۱۲۱٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۳۲ صفحه
حجم
۱۲۱٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۳۲ صفحه
قیمت:
۳۰,۰۰۰
تومان