کتاب میسجولی و دو نمایشنامهی دیگر
معرفی کتاب میسجولی و دو نمایشنامهی دیگر
کتاب میس جولی و دو نمایشنامهی دیگر نوشته اوگوست استریندبرگ نویسنده قرن بیستم سوئدی با ترجمه نوشین مهران، قاسم نجاری و حنیف میرحسینی توسط انتشارات یکشنبه منتشر شده است.
درباره کتاب میس جولی و دو نمایشنامهی دیگر
کتاب میس جولی و دو نمایشنامهی دیگر شامل سه نمایشنامه با نامهای میس جولی، پدر و طلبکار است. نویسنده طبیعتگرا (ناتورالیست) است. او جهان را نازیبا میبیند و زشتیها را نتیجه وراثت و جامعه میداند. زن داستان در مرز مدرنیته اسیر شده است و نمیتواند مسیر زندگی اش را انتخاب کند. شخصیتهای این نمایشنامه بدبختی را نتیجه رفتار پدرانشان می دانند. پدرانی که رنج و عذاب را برای آنان به همراه داشتند.
خواندن نمایشنامه میس جولی و دو نمایشنامهی دیگر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به ادبیات نمایشی که به مکتبهای ریج قرن بیستم علاقه دارند پیشنهاد میکنیم
بخشهایی از کتاب میس جولی و دو نمایشنامهی دیگر
ژان: میس جولی اگه روی نُهتا گلِ مختلفِ تابستونی بخوابیم، آرزوهامون برآورده میشه.
جولی و ژان نزدیک درگاهی میچرخند. ژان سریع دست به چشمش میبرد.
جولی: چیزی تو چشمت رفته؟ بذار ببینم.
ژان: چیزی نیست. گرد و خاکه. الان خوب میشه.
جولی: گردیه که از آستین من رفت توی چشمت؛ بشین کمکت میکنم. [بازویش را میگیرد و مینشاندش؛ سر ژان را میگیرد و به عقب فشار میدهد؛ با لبهٔ دستمالش تلاش میکند تا گرد را از چشمش پاک کند] حالا آروم بشین، کاملاً آروم. [روی دستش میزند] آهان! از من اطاعت میکنی! - تو داری میلرزی، با اینکه مرد قویای هستی. [بازویش را لمس میکند] با همچین بازوهایی.
ژان: [به او اخطار میدهد] میس جولی!
کریستین در حالت خواب و بیداری بهطرف تخت خوابش میرود.
جولی: بله موسیو ژان!
نگاه زن ستیزانه تو نمایشنامه های این کتاب ممکنه اذیت کننده باشه ترجمه اصلا خوب نبود.مخصوصا نمایشنامه ی طلبکارانش نمایشنامه ی پدرش از همه بهتر بود